- 24 Eylül 2018
- 97.164
- 292.425
Yok canım ya,öyle bir şeyin mantığı yok zaten :)Ama bnim aklıma da gelmedi değil hani niye dün değil de bugün verdi insallah düşündüğümüz gibi değildir kuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım ya,öyle bir şeyin mantığı yok zaten :)Ama bnim aklıma da gelmedi değil hani niye dün değil de bugün verdi insallah düşündüğümüz gibi değildir kuzum
ne listesi kii ben gormedimYok ya bize demedi o kısmı iyi okuyun o listede bizim isimlerimiz yok ki
Aynn öyle kazen böyle şaka olmaz zaten yapmaz insallah öyle şeyYok canım ya,öyle bir şeyin mantığı yok zaten :)
Şerbetli tatlılarda bikaç kişinin ismini etiketleyip pro olduklarını açıkladı kazen sonra da onlara dedi ki bir günlük sizin proluğunuz, onlar çekiliş sonucu olmadılar çünkü neden pro olduğunuzu araştırın bulun dedi kazenne listesi kii ben gormedim
Yok yok rahat olalımAynn öyle kazen böyle şaka olmaz zaten yapmaz insallah öyle şey
SanmıyorumGörüntüleme durumundan vermiş olabilir belki
Aynn cnm bn pro değilim ama canım knkim pro oldu balbocuuu onun yerine savunayim DidimYok yok rahat olalım
Allah Allah kazende gizemleri oynuyorrr bi bakayimŞerbetli tatlılarda bikaç kişinin ismini etiketleyip pro olduklarını açıkladı kazen sonra da onlara dedi ki bir günlük sizin proluğunuz, onlar çekiliş sonucu olmadılar çünkü neden pro olduğunuzu araştırın bulun dedi kazen
Herzamanki gibiAllah Allah kazende gizemleri oynuyorrr bi bakayim
haha saol benim cnm arim balim petegimmmAynn cnm bn pro değilim ama canım knkim pro oldu balbocuuu onun yerine savunayim Didim
haha saol benim cnm arim balim petegimmm
Vekaleten yani Olsun,o da olur :))Aynn cnm bn pro değilim ama canım knkim pro oldu balbocuuu onun yerine savunayim Didim
Bugün vekil olan yarın pro olur aynen devamVekaleten yani Olsun,o da olur :))
Geçen kategori katılmayanlar hata etti zaten, çok belliydi kazen abi kazanırsa katılanlara pro vereceğiBugün vekil olan yarın pro olur aynen devam
Aynen kesinlikleGeçen kategori katılmayanlar hata etti zaten, çok belliydi kazen abi kazanırsa katılanlara pro vereceği
Aynn öyle canımVekaleten yani Olsun,o da olur :))
Ben yaptıysam herkes tatlı yapabilirdiGeçen kategori katılmayanlar hata etti zaten, çok belliydi kazen abi kazanırsa katılanlara pro vereceği
Sen makarna da almışsın kuzu hadi bakalım yine başaracaksın eminimBen yaptıysam herkes tatlı yapabilirdi