- 31 Aralık 2017
- 12.133
- 32.162
- 36
Bir tek ben de yeşil var topikte başka kimse de yokAvatarımın altında yeşil ışık var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir tek ben de yeşil var topikte başka kimse de yokAvatarımın altında yeşil ışık var mı?
Yok cnm değilsin gorunmuyosun
Bak bu Yiğido da kendini gizlememişYok cnm değilsin gorunmuyosun
Biz acemide olsak proyuzBir tek ben de yeşil var topikte başka kimse de yok
tama pro ligin hatrina baristimAma bayıldım kii bana haber verdiğin mesaja bu beğen butonu oluyo olmuyo beğenim bayılmamda gidiyo,sen yaz ben sana bayılırım
Kendi ışığını kendin görüyorsun başka kimse görmüyor gizli oluncaAvatarımın altında yeşil ışık var mı?
Tutmaz ki o benim kankim bi kereEvet evet az kaldı Tenceresiz kaldim anne tut kız şunu iyi bir hirpalayalim
Vayy çok koydu buBiz acemide olsak proyuz
Kazen umarım bu toplumsal baskıya sessiz kalmaz ve bana da pro luk bahşederBiz acemide olsak proyuz
Yaptın mı canım çok hızlısın hamarat arkadaşımGeliyor tutun nefesleri
tama pro ligin hatrina baristim
Kendi ışığını kendin görüyorsun başka kimse görmüyor gizli olunca
icim hoş oldu
Biz emek harcadık parmaklarımız uyuşana kadar yazdık bak bakalım mesaj sayım kaçmışKazen umarım bu toplumsal baskıya sessiz kalmaz ve bana da pro luk bahşeder
çok uğraştıkBiz emek harcadık parmaklarımız uyuşana kadar yazdık bak bakalım mesaj sayım kaçmış
Vurma daha fazla öldümBiz emek harcadık parmaklarımız uyuşana kadar yazdık bak bakalım mesaj sayım kaçmış
Adetini yazıp aynı yönde dizecek makarnalari belki ipe dizip öyle haslar BirTutamMutluluk20BirTutamMutluluk20 kanka sen mi olcuyorsun makarnalari
Tamam tamam proyum emme insaflıyım yeter bu kadar halkı ezme çabasıVurma daha fazla öldüm
Canımmm intikam soğuk yenen yemektirçok uğraştık
Elini beline dayamadigin kaldı kadincagiza
azerinden beklerim.Yapar mi yaparAdetini yazıp aynı yönde dizecek makarnalari belki ipe dizip öyle haslar BirTutamMutluluk20