BEKLENEN açıklama gelmiş bakalım bu gözler daha neler görecekGeldim tum sorulara aciklik getircem
Daha simdiye kadar hic ortu kullanmadim sunumlardagoncagul boregindeki saten yastik kilifi sobiyetdekiyse yorganlik kumas bi dahaki supriz
Oyle evde her kumasa alici gozuyle bakar oldumYa sizden korkulur saten yastık kılıfı ne ya hiç aklıma gelmezdi valla
Yarismada her sey mubahBenim corbadaki eşimin düğün alıydı
Haydin dokun ceyizi neyim o begenmediginiz kullanmam dediginiz kumaslari felan da cikarinBEKLENEN açıklama gelmiş bakalım bu gözler daha neler görecek
Gelsin gecelikler gitsin masa ortuleriOyle evde her kumasa alici gozuyle bakar oldum
Yarismada her sey mubah
Haydin dokun ceyizi neyim o begenmediginiz kullanmam dediginiz kumaslari felan da cikarin
Yeni yarışma mi? Bakalım
Evet canım gel sende katilYeni yarışma mi? Bakalım
Evet piknik konseptiKocamin gomlekleri gibi mi dur onlara da el atiyim
Çok iyi fikir verdin vallOyle evde her kumasa alici gozuyle bakar oldum
Yarismada her sey mubah
Haydin dokun ceyizi neyim o begenmediginiz kullanmam dediginiz kumaslari felan da cikarin
Tarif bakalim o zaman
AynenGelsin gecelikler gitsin masa ortuleri
E o kadar tuyo verdik bu sefer kazanirsiniz artikÇok iyi fikir verdin vall
KatılıyorumOyle evde her kumasa alici gozuyle bakar oldum
Yarismada her sey mubah
Tüyo ile olmaz sadece oy da vermen lazım kazanmamız içinAynensonunda ceyiz bi ise yaradi
E o kadar tuyo verdik bu sefer kazanirsiniz artik
Guzel olursa veririn tabiTüyo ile olmaz sadece oy da vermen lazım kazanmamız için
EvetEvet canım eğlenceli geçti oylama özellikle
Hadi hayırlı olsun