- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
Secilmiş heral canfeb öyle dediydi kuzum
eee kime vermşlerr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Secilmiş heral canfeb öyle dediydi kuzum
Saten kırmızı yav o örtü değil de başka birşey olmasınMutlaka saten olacak her kırmızı olmaz
Bilemiyoruz artık bize örtü diye yutturuyo BirTutamMutluluk20Saten kırmızı yav o örtü değil de başka birşey olmasın
BirTutamMutluluk20 bu konuya açıklık getir kamuoyu merak içerisindeBilemiyoruz artık bize örtü diye yutturuyo BirTutamMutluluk20
Gene magazine düştun BirTutamMutluluk20 flash flash flash kırmızı ortunun sırrı ne azzzz sonraBirTutamMutluluk20 bu konuya açıklık getir kamuoyu merak içerisinde
Dur ben de evdeki siyahı koyayımGene magazine düştun BirTutamMutluluk20 flash flash flash kırmızı ortunun sırrı ne azzzz sonra
Koy canım corbalarda ben elbisemi sermistimDur ben de evdeki siyahı koyayım
Ohooo itirafa gel şöyle piti kareli bir elbisen varsa ödünç ver de sereyimKoy canım corbalarda ben elbisemi sermistim
Kocamin gomlekleri gibi mi dur onlara da el atiyimOhooo itirafa gel şöyle piti kareli bir elbisen varsa ödünç ver de sereyim
Bi işe yaramamisti ama neyseOhooo itirafa gel şöyle piti kareli bir elbisen varsa ödünç ver de sereyim
Olsun ya maksat eğlenmekBi işe yaramamisti ama neyse
Geldim tum sorulara aciklik getircemGene magazine düştun BirTutamMutluluk20 flash flash flash kırmızı ortunun sırrı ne azzzz sonra
1 nisan olmasin pro üyelik bak yarin siyaha dönerse hiç sasirmamHala inanamıyorum Acep 1 nisanmı
Ya sizden korkulur saten yastık kılıfı ne ya hiç aklıma gelmezdi vallaGeldim tum sorulara aciklik getircem
Daha simdiye kadar hic ortu kullanmadim sunumlardagoncagul boregindeki saten yastik kilifisobiyetdekiyse yorganlik kumasbi dahaki supriz
Ağzımızdan yel alsın götürsün uzaklara fırlatsın1 nisan olmasin pro üyelik bak yarin siyaha dönerse hiç sasirmam
Benim corbadaki eşimin düğün alıydıGeldim tum sorulara aciklik getircem
Daha simdiye kadar hic ortu kullanmadim sunumlardagoncagul boregindeki saten yastik kilifisobiyetdekiyse yorganlik kumasbi dahaki supriz
siz öle diyince süphe düştü yarini görecez bakalım inş 1 nisan şakasi degildir pro üyelikAğzımızdan yel alsın götürsün uzaklara fırlatsın
İnşallah canısı bakalımsiz öle diyince süphe düştü yarini görecez bakalım inş 1 nisan şakasi degildir pro üyelik