- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
Secilmiş heral canfeb öyle dediydi kuzum
Saten kırmızıMutlaka saten olacak her kırmızı olmaz
Bilemiyoruz artık bize örtü diye yutturuyoSaten kırmızıyav o örtü değil de başka birşey olmasın
Dur ben de evdeki siyahı koyayım
Koy canım corbalarda ben elbisemi sermistimDur ben de evdeki siyahı koyayım
Ohooo itirafa gelKoy canım corbalarda ben elbisemi sermistim
Kocamin gomlekleri gibi mi dur onlara da el atiyimOhooo itirafa gelşöyle piti kareli bir elbisen varsa ödünç ver de sereyim
Bi işe yaramamisti ama neyseOhooo itirafa gelşöyle piti kareli bir elbisen varsa ödünç ver de sereyim
Olsun ya maksat eğlenmekBi işe yaramamisti ama neyse
Geldim tum sorulara aciklik getircem
1 nisan olmasin pro üyelik bak yarin siyaha dönerse hiç sasirmamHala inanamıyorum Acep 1 nisanmı
Ya sizden korkulur saten yastık kılıfı ne ya hiç aklıma gelmezdi vallaGeldim tum sorulara aciklik getircem
Daha simdiye kadar hic ortu kullanmadim sunumlardagoncagul boregindeki saten yastik kilifi sobiyetdekiyse yorganlik kumas bi dahaki supriz
Ağzımızdan yel alsın götürsün uzaklara fırlatsın1 nisan olmasin pro üyelik bak yarin siyaha dönerse hiç sasirmam
Benim corbadaki eşimin düğün alıydıGeldim tum sorulara aciklik getircem
Daha simdiye kadar hic ortu kullanmadim sunumlardagoncagul boregindeki saten yastik kilifi sobiyetdekiyse yorganlik kumas bi dahaki supriz
siz öle diyince süphe düştüAğzımızdan yel alsın götürsün uzaklara fırlatsın
İnşallah canısı bakalımsiz öle diyince süphe düştüyarini görecez bakalım inş 1 nisan şakasi degildir pro üyelik