• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Makarna Tarifi ''hangisidir?

• Ankete Katılan
    924
  • Anket Kapalı .
Nasıl da tanıyor beni :KK53:
Az geri yatayım dedim bu saat olmuş:skandal:
Öğleden sonra evde de değilim işlerim var,nasıl yetiştireceğim:skandal: ,bir cee dedim kaçayım:KK55:
Ha untmadan makarna yapacak olanlar,fazla özenmeyin ,süslemeyin de ha ,yormayı kendinizi:KK45:
Oo,ben katılmasam mı napsam :olamaz:

Günaydın hanımlar birazdan dişçiye gidiyorum. Dolgulu dişim kaç gündür ağrıyor yemek yiyemiyorum bakalım ne diyecek gitmişken Tuna’nın dişleri de göstereceğiz . Korku değil de ne kadara maal olacağını merak ediyorum dolar da çıkmış etkilemiştir kesin:KK17: bu arada tuvaletini tutuyor daha inatla 🥺

Dişte enfeksiyon ola bilir yüzde hafif şime filan varmı.
Özele gidiyorsan fiatlar malum zaten.
Tuna bence diş korkusundan tutuyordur,sakın üsteleme nasılsa kendisi gider yapar.

Nasıl da tanıyor beni :KK53:
Az geri yatayım dedim bu saat olmuş:skandal:
Öğleden sonra evde de değilim işlerim var,nasıl yetiştireceğim:skandal: ,bir cee dedim kaçayım:KK55:
Ha untmadan makarna yapacak olanlar,fazla özenmeyin ,süslemeyin de ha ,yormayı kendinizi:KK45:

Gümnaydınlar nereye gidiyorsun bakalım.

Günaydın şekerciğim :KK36:

Günaydınlar olsun şekercim :KK15:

Dişte enfeksiyon ola bilir yüzde hafif şime filan varmı.
Özele gidiyorsan fiatlar malum zaten.
Tuna bence diş korkusundan tutuyordur,sakın üsteleme nasılsa kendisi gider yapar.

Gümnaydınlar nereye gidiyorsun bakalım.

Günaydınlar olsun şekercim :KK15:
:KK60:

İyiyim canım sağol sen nasılsın,4 kişi filan gelemedi kaldı bayağı arada gidip tırtıklıyorum :confused:

Kondurdu kuşları tabi :KK53:
o 4 kisi neler kacirdiginin farkinda degil😃 iy yapyon abla bnm yerimede ye😍
bnde dün senin kadar olmasada biseyler yaptim bugun misafirlige gidcem 😊

Back