En başarılı bulduğunuz ''Makarna Tarifi ''hangisidir?

• Ankete Katılan
    924
  • Anket Kapalı .
Hoşgeldin canım nasılsın.Tuna alıştı mı
İyiyiz çok şükür ablacım alıştı alışmasına ama bir kaç gündür büyük tuvaletini tutmaya başladı. çok güzel her gün yapan çocuk tuta tuta serleşiyor. bir daha da oturup yapmak istemiyor.kabız değildi ama tuttuğu için sanırım oyalamaya çalışıyorum ama Yok yine de yapmıyor bi kere zar zor yaptırdım ama korkutmak istemiyorum da napsam bilemedim altına da yapmıyor beze dönmek te istemiyorum

Yok canım beze dönme ama korkmuş olabilir Lazımlık mı kullanıyorsun yoksa klozet falan mı?
Her yaptığında bir yer ayarlasanız oraya stiker falan yapıştırsanız öyle hoşuna gidebilir.

Yok canım beze dönme ama korkmuş olabilir Lazımlık mı kullanıyorsun yoksa klozet falan mı?
Her yaptığında bir yer ayarlasanız oraya stiker falan yapıştırsanız öyle hoşuna gidebilir.
İkisi de var kendi seçti beğendi istediğine yapıyordu. ödüllerde işe yaramadı valla şaşırdım kaldım illa yapacak ama canı yanıyor yaparken de çatlarsa poposu filan diye korkuyorum inşallah geçer bi an önce

Eveetttt sayın makarna turizm yolcuları ben yatıyorum bu akşamki mücadele an itibari ile kazanılmıştır inşallah gece güzel geçer herkeslere iyi geceler
Ooo hadi gözünaydın hayırlı geceler

Bazı çocuklar kendinden olan bir şeyi vermek istememe hissine yapılıyormuş bazen. Öyle bir şey olabilir bence.Az sabır ,her şey düzelir :)

İnşaallah geçer canım ama oluyor böyle şeyler merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…