• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Makarna Tarifi ''hangisidir?

• Ankete Katılan
    924
  • Anket Kapalı .
Bazı çocuklar kendinden olan bir şeyi vermek istememe hissine yapılıyormuş bazen. Öyle bir şey olabilir bence.Az sabır ,her şey düzelir :)
Evet canım öyleymiş anlattım hep annesine gönderelim kakayı bay bay yapalım deyip öpücük gönderiyorduk hep iyiydi ama 2-3 gündür anlam veremediğim bi şekilde büyüğünü yapmak istemiyor. İnşallah geçer hani tutmaktan bi zarar gelirse iltahap filan ondan korkuyorum yoksa illa yapacaktır heralde 🤦🏼‍♀️

Evet canım öyleymiş anlattım hep annesine gönderelim kakayı bay bay yapalım deyip öpücük gönderiyorduk hep iyiydi ama 2-3 gündür anlam veremediğim bi şekilde büyüğünü yapmak istemiyor. İnşallah geçer hani tutmaktan bi zarar gelirse iltahap filan ondan korkuyorum yoksa illa yapacaktır heralde 🤦🏼‍♀️
Yeni bir durum olduğu için alışması zaman alır canım çok normal. Allah'ın izniyle bir şey olmaz,üzme kendini. Bir süre sonra düzene girer 😍

Yeni bir durum olduğu için alışması zaman alır canım çok normal. Allah'ın izniyle bir şey olmaz,üzme kendini. Bir süre sonra düzene girer 😍
Yani daha 2 hafta olacak Cumartesi günü . aylar süren bile varmış birde ağlıyor yapamayınca kıyamam :anne:

Evet kuzucum omzuma yaslanıp ağlıyor birde annelik ne zor işmiş ya valla yapınca evde göbek atıyoruz altın bulmuş gibi seviniyoruz :KK70:
Evlat canım yediğinde seviniyoruz,tuvaletini yaptığında alıştığında seviniyoruz:70:

Yani daha 2 hafta olacak Cumartesi günü . aylar süren bile varmış birde ağlıyor yapamayınca kıyamam :anne:
Oluyor bu sorun canım benim oğlumda da olmuştu Dr bir şurup vermişti iyi geliyor olmadı bir dr danisirsin acı cekmesin

Evlat canım yediğinde seviniyoruz,tuvaletini yaptığında alıştığında seviniyoruz:KK70:
Birde ağlıyoruz yani ben böyle gösteri falan olunca izlerken hep ağlarım.
Geçen prova izlemeye gittim ya oğlanın arkadaşları diyormuş annen kesin ağlar :KK70:

Oluyor bu sorun canım benim oğlumda da olmuştu Dr bir şurup vermişti iyi geliyor olmadı bir dr danisirsin acı cekmesin
En fazla 1 gün tutuyor ikinci gün ağlayarak zor da olsa yapıyor bakalım yarın yapacak mı kayısı filan verdim yumuşatsın diye

En fazla 1 gün tutuyor ikinci gün ağlayarak zor da olsa yapıyor bakalım yarın yapacak mı kayısı filan verdim yumuşatsın diye
Kayısı yiyorsa ver canım iyi gelir benimki yemedi o yüzden surupla hallettik o zaman

Back