Bende öyle duygusalım:)Birde ağlıyoruz yani ben böyle gösteri falan olunca izlerken hep ağlarım.
Geçen prova izlemeye gittim ya oğlanın arkadaşları diyormuş annen kesin ağlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende öyle duygusalım:)Birde ağlıyoruz yani ben böyle gösteri falan olunca izlerken hep ağlarım.
Geçen prova izlemeye gittim ya oğlanın arkadaşları diyormuş annen kesin ağlar
Eh geliyim madem çok ısrar ettinsen benim gece ortaamsin kiskanma gel
Iğdır in neresi annem de igdirli benim ☺igdir azerisiyim ben
Bende Iğdır Azeri dugunune gitmiştim aile aile anons edip oynamaya cagiriyolardi güzeldiKars azerisi düğününe gitmiştim çok güzel oynuyorlar yiaaaa
Yiyor çok şükür canım suya koydum suyunu da içirdim meyve suyu gibi bunu da kazasız belasız atlatırız inşallah sonrası Allah KerimKayısı yiyorsa ver canım iyi gelir benimki yemedi o yüzden surupla hallettik o zaman
daha değişmesine var kuzucuk 15 günde bir değişiyorYok ama bu vardiyayi sevmedim değişim artık cumartesi mi değişecek hiç denk gelemiyoruz
Sabahları bazen
yorukleNeyle evlendi pekim
Atlatirsiniz canım inşallahYiyor çok şükür canım suya koydum suyunu da içirdim meyve suyu gibi bunu da kazasız belasız atlatırız inşallah sonrası Allah Kerim☺
Geçmiş olsun canım Allah kolaylik versin alisana kadar olucak heralde bu sıkıntılarEn fazla 1 gün tutuyor ikinci gün ağlayarak zor da olsa yapıyor bakalım yarın yapacak mı kayısı filan verdim yumuşatsın diye
Yaaaa demek oyleKukrim sırf sen aklıma geldin ondan uğradım gidiyorum
Evet öyleYaaaa demek oyle
evet igdirda oyle oluyo:))Bende Iğdır Azeri dugunune gitmiştim aile aile anons edip oynamaya cagiriyolardi güzeldi
ya oylemi hakveyis köyü ama 8 sene merkezde oturdum cnm. annen neresiIğdır in neresi annem de igdirli benim ☺
Hıh bende seni sevmiyorum zati merak ta etmiyorum ozlemiyorumda görmek te istemiyorumEvet öyle
gel tabi cnm biz gecelerin yargiciyizEh geliyim madem çok ısrar ettin
Valla şimdi köyü hatırlamıyorum adını ama Teyzem var hala orda merkezde oturuyo enistem taksiciya oylemi hakveyis köyü ama 8 sene merkezde oturdum cnm. annen neresi
Süt kahvaltı da küçük çay bardağıyla içerdi, ama onu da bıraktık böyle olunca, Tutuyor daha da katılaşmasın diye. Uzatmaz inşallah bu huyunu bende ondan korkuyorum çatlak filan olursa kanarsa diye Allah korusungurtmingotam ben ilk çocukta haftaları buluyordu bazen yaşadım o sorunu süt iciyorsa sütünü sulandir sade süt verme artık benim oğlum kaniyordu yaparken biz destek oluyorduk çok kötü olmuştu doktor ilaç verdi ilaç kullandık bir süre sonra bir arkadaş dedi süte su karıştırdım
Birde benimki sütten başka bişey icmiyordu ://
ablamda merkezde oturuyo kismet olursa 2 3 aya gitmeyi dusunyoruz:))Valla şimdi köyü hatırlamıyorum adını ama Teyzem var hala orda merkezde oturuyo enistem taksici