• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Makarna Tarifi ''hangisidir?

• Ankete Katılan
    924
  • Anket Kapalı .
Birde ağlıyoruz yani ben böyle gösteri falan olunca izlerken hep ağlarım.
Geçen prova izlemeye gittim ya oğlanın arkadaşları diyormuş annen kesin ağlar :KK70:
Bende öyle duygusalım:)

En fazla 1 gün tutuyor ikinci gün ağlayarak zor da olsa yapıyor bakalım yarın yapacak mı kayısı filan verdim yumuşatsın diye
Geçmiş olsun canım Allah kolaylik versin alisana kadar olucak heralde bu sıkıntılar

gurtmingotam gurtmingotam ben ilk çocukta haftaları buluyordu bazen yaşadım o sorunu süt iciyorsa sütünü sulandir sade süt verme artık benim oğlum kaniyordu yaparken biz destek oluyorduk çok kötü olmuştu doktor ilaç verdi ilaç kullandık bir süre sonra bir arkadaş dedi süte su karıştırdım

Birde benimki sütten başka bişey icmiyordu ://

gurtmingotam gurtmingotam ben ilk çocukta haftaları buluyordu bazen yaşadım o sorunu süt iciyorsa sütünü sulandir sade süt verme artık benim oğlum kaniyordu yaparken biz destek oluyorduk çok kötü olmuştu doktor ilaç verdi ilaç kullandık bir süre sonra bir arkadaş dedi süte su karıştırdım

Birde benimki sütten başka bişey icmiyordu ://
Süt kahvaltı da küçük çay bardağıyla içerdi, ama onu da bıraktık böyle olunca, Tutuyor daha da katılaşmasın diye. Uzatmaz inşallah bu huyunu bende ondan korkuyorum çatlak filan olursa kanarsa diye Allah korusun

Back