Burası cidden bayağı soğuk:)İnşallah o günlerde gelecek
kacgundur burdada ruzgarliydida yarin 15 derece iy olursa park olmasa evde geçircez:)Ohhh ne güzel canım hava ısınsa bizde çıksak:)
Doğrudur bahar gelir gibi yaptı sonra birden soğuk geri geldiBurası cidden bayağı soğuk:)
Malatya'da kayısılar donmuş diyorlar:/
Çok severim Kars AzerileriniKars azerisi düğününe gitmiştim çok güzel oynuyorlar yiaaaa
İnşaallah güzel olur çıkarsınız:)kacgundur burdada ruzgarliydida yarin 15 derece iy olursa park olmasa evde geçircez:)
sen hangi sehirdeydin abla
çook üstüme alindim suandaÇok severim Kars Azerilerinigerçi ben tüm Azerileri çok seviyorum
Aynen öyle montları çıkaramadık:)Doğrudur bahar gelir gibi yaptı sonra birden soğuk geri geldi
cok guzel yer ya sirf baklava yemek icin gelmek isterim orayaİnşaallah güzel olur çıkarsınız:)
Gaziantep canım
Birgün nasip olur inşaallahcok guzel yer ya sirf baklava yemek icin gelmek isterim oraya
Alın diye söyledimçook üstüme alindim suanda
insallah benim gelmem imkansizda belki birgün gönderirsinBirgün nasip olur inşaallah
Seni sevmeyen ölsün
tahmin etmisdimAlın diye söyledim
Bende kalıcı değilim gitmek istiyorum gidemiyoruminsallah benim gelmem imkansizda belki birgün gönderirsin
:))tahmin etmisdim
Merhaba canım nasılsınAlın diye söyledim
Seni sevmeyen ölsünHoşbuldum canım :)
Çok şükür canım iyiyimMerhaba canım nasılsın
esinin işinden dolayi dimi ablaBende kalıcı değilim gitmek istiyorum gidemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?