- 2 Aralık 2015
- 31.741
- 105.769
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İpim çok kalın ellerim acıdıda ara veriyorumGüya paspas örecektin ?
Prosun kendine daha canlı bir yazı rengi bulsana ,soluk soluk ,yazında mı diyet yapıyor
Niye o kadar kalın ki ipin,şişi kalın şiş kullansaydın o zamanİpim çok kalın ellerim acıdıda ara veriyorum
Yaa herkes aynı rengi kullanıyor griye pek denk gelmedim aslında ordaki renklerin çoğaltılması gibi bir durum yokmu ki sen bir sorsana Kazene
Yaa işte bak bir değil iki kere dedim
Bendim o evet,ona diye bir şey yazmamışım ben de Olsun ,tatlın harikaydı
TabiBevvab yanlısı anlar diye koydum
Bir dahaki sefere artıkHalbuki benim yanlış anlamam lazımdı
Afiyet olsun canım❤Ben kaçtım kah valtıya
Tabi
Bir dahaki sefere artık
Afiyet olsun canım❤
10 mm tığım ip kalın penyeymiş netten ucuz diye almıştımNiye o kadar kalın ki ipin,şişi kalın şiş kullansaydın o zaman
Yeşil yap
Kolay gelsin canım❤Ben de gidiyorum ,evi toparlayayım
Benim de parmaklarım su topluyordu penye iple örerkenİpim çok kalın ellerim acıdıda ara veriyorum
Yaa herkes aynı rengi kullanıyor griye pek denk gelmedim aslında ordaki renklerin çoğaltılması gibi bir durum yokmu ki sen bir sorsana Kazene
Afiyet olsun canım❤Ben de kahvaltı edip geleyim :)
AA nasıl duymadın koz hiç bakarak ol derlerBende komşudan duydum tuhaf geldi knedisi Soma nin yerlisi bakiver demek mil mış :))
takımda değilim ya kendi aramızda ufak tefek birşeyler yapıyoruzOooo en güzel bölümlerden hangi takımdasın :)
Sağol canımAfiyet olsun canım❤
Hmm geçen sefer de öyle olmuştu zaten benzer tarifler farklı sunumlar olacakNevo soyeleyecegin mantı ya onay veriyorsa makarna diye katilabileceksin canim benim :))
KıyamamKolay gelsin canım❤
Benim de parmaklarım su topluyordu penye iple örerken
çok severim ellerine sağlık şimdiden afiyet olsun
bu kadar becerikli hatunun arasında çok işimiz ama bakalım
@azerinnn benim aklıma gelen tek şarkı bu,makarna yaparken dinle Hediyem olsun
Kolay gelsin umarım istediğiniz kilolara ulaşırsınız :)takımda değilim ya kendi aramızda ufak tefek birşeyler yapıyoruz