yok bu aralar çok fırsatım olmuyor diyet yapıyorum ya oralarda takılıyorumYemek yarışmasındayken fazla bdv ve siyasette takılma kışkırıp uyarı alabilirsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok bu aralar çok fırsatım olmuyor diyet yapıyorum ya oralarda takılıyorumYemek yarışmasındayken fazla bdv ve siyasette takılma kışkırıp uyarı alabilirsin
Tabii ki ben Bir de soruyor musun ?Tencere dibi eti kim yiyecek
deynep bana sen yakınsın bizim geline bakalak ol dedi
Tamam abla o iş bende yakın zamanda baskına giderim evineGittiği yerlere bak,çok gezmesin sağda solda
O benim en kıymetlimmmm bölüşürükTabii ki ben Bir de soruyor musun ?
Bendim o evet,ona diye bir şey yazmamışım ben de Olsun ,tatlın harikaydıDeynep kime yazmıştı 2 katılışta iyi oy aldın diye Deynep'in mesaja yazdım Senmiydin yoksa Sen iyisin canım, ben senelerdir başlara gelemedim
Sen koydun bunuBen değil bevvab yanlış anlamış
Ooo tüh bu gün cıstak yapmaya gidemem artıkTamam abla o iş bende yakın zamanda baskına giderim evine
Bevvab yanlısı anlar diye koydumSen koydun bunu
Yaa işte bak bir değil iki kere dedimBen de sayfa arıyorum. İçimden dedim,kimse günaydınımı almadı diye Görmedim canım,günaydın
Bakarak toprağımMinik Duduklu Tencere bu arada bakalak ne gız,hiç duymadım bu kelimeyi Anladım da ne demek istediğini.
Bende komşudan duydum tuhaf geldi knedisi Soma nin yerlisi bakiver demek mil mış :))Minik Duduklu Tencere bu arada bakalak ne gız,hiç duymadım bu kelimeyi Anladım da ne demek istediğini.
Halbuki benim yanlış anlamam lazımdıBevvab yanlısı anlar diye koydum
Oooo en güzel bölümlerden hangi takımdasın :)yok bu aralar çok fırsatım olmuyor diyet yapıyorum ya oralarda takılıyorum
Koptummm yaaa
Halbuki benim yanlış anlamam lazımdı
Benim kalp malum
Güya paspas örecektin ?Oooo en güzel bölümlerden hangi takımdasın :)