- 24 Haziran 2015
- 39.885
- 154.568
- 598
Ne güzel canım tebrikler .Saol canım adı lazım değil sitede şok çeki kazandım ben baklavamla teselli oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne güzel canım tebrikler .Saol canım adı lazım değil sitede şok çeki kazandım ben baklavamla teselli oldu
Ben bahçede cekmistim baklavayi binadakiler napiyo bu deli demislerdirbazen bakiyorum eski sunumlara baştan savma simdi ne yapcagindan cok sunumu dusunuyo insan yakinda sunum tabagini alip disari cikicam şöyle güzel bi mekan bulup orda cekicem baska çare yok
Saol canimNe güzel canım tebrikler .
benSaol canım adı lazım değil sitede şok çeki kazandım ben baklavamla teselli oldu
bende o sekil birini görsem şaşkinlikla bakardim umarim goren olmamisdirBen bahçede cekmistim baklavayi binadakiler napiyo bu deli demislerdir
Link varmı bakayım su kiymaliyaYine kiymali makarna kazanirsa, seneye k.k'nin tozlu raflarinda boy gosterir kiymali makarna herhalde
Elinde mi açacak pekiKıymalıyı verdim:)
Artık yapacaksınız bir şeylerbazen bakiyorum eski sunumlara baştan savma simdi ne yapcagindan cok sunumu dusunuyo insan yakinda sunum tabagini alip disari cikicam şöyle güzel bi mekan bulup orda cekicem baska çare yok
Yok açmayacak:)Elinde mi açacak peki
Kimseden bişey duymadim demekki gormemislerben
bende o sekil birini görsem şaşkinlikla bakardim umarim goren olmamisdir
Eh iyi bariYok açmayacak:)
Artık bir şeyler bakacağım:)Olabilir ikram olarak dağıtır sınıfa öyle birşey yapabilirsin
Saol canım senindeDualarınız kabul kandiliniz mübarek olsun canlar :)
Ben bakmadim, kizlar yazmis ya 2 seferdir kiymali makarna kazaniyormus diye. Sanirim klasiklerden oldugu icin. Misal ekmek kasesinde corba gibi olur oda. Fiyuuuu ucar seneye yokLink varmı bakayım su kiymaliya
Bulursun sen güzel şeyler hangi derste bende olursa fikirlerini kullanırımArtık bir şeyler bakacağım:)
altin tepside sunum yapicam en son altinin hatrina oy alirim heraldeArtık yapacaksınız bir şeyler
Ben saten sabahligimi utuleyip sericemArtık yapacaksınız bir şeyler
Hayat Bilgisi canım:)Bulursun sen güzel şeyler hangi derste bende olursa fikirlerini kullanırım