• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Makarna Tarifi ''hangisidir?

• Ankete Katılan
    924
  • Anket Kapalı .
Yani mantı ve makarna benzer şeyler:)Ya el açması hiç olmayacak yada olacak:)Olunca onlar tabi ki mantıya benzeyecek:)
Elimde açsam daha çok oy gelirmi acaba 😞aman yok baklavayi hatırladım oglusla kavga edicektik artık beni tezgahtan itiyodu 😂😂😂😂

Sağol canım 😘bitirdik çok şükür yattilar.
Bizimde haftaya Karadeniz bölgesi tanıtılacak bir şeyler düşünüp çalışmak lazım:)Harita çizmek lazım şöyle büyük boy:)Horon falanmı öğretsem:70:

Elimde açsam daha çok oy gelirmi acaba 😞aman yok baklavayi hatırladım oglusla kavga edicektik artık beni tezgahtan itiyodu 😂😂😂😂
Sen cevizli burma yapmıştım dimi canım

Bak geçen yılda el açması vardı ama kıymalı makarna kazandı:)

Bizimde haftaya Karadeniz bölgesi tanıtılacak bir şeyler düşünüp çalışmak lazım:)Harita çizmek lazım şöyle büyük boy:)Horon falanmı öğretsem:KK70:
Evet güzel olur valla uydurursan kıyafet de :
Bir sepetede orda yetiştirilen ürünler 😉

onceden 10 15 kisi katiliyordu simdi 30 flan bu durumda kazanma sansim 100de 5 flan😂😂
bileydim önceleri katilirdim ahh ahh😂😂
Aynen canım birde eskiden sunum önemli değildi şimdi sunum çok önemli:)

Aynen canım birde eskiden sunum önemli değildi şimdi sunum çok önemli:)
bazen bakiyorum eski sunumlara baştan savma simdi ne yapcagindan cok sunumu dusunuyo insan yakinda sunum tabagini alip disari cikicam şöyle güzel bi mekan bulup orda cekicem baska çare yok :KK70:

Back