- 24 Haziran 2015
- 39.921
- 154.660
- 598
Sağol canım bitirdik çok şükür yattilar.Kolay gelsin:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım bitirdik çok şükür yattilar.Kolay gelsin:)
Elimde açsam daha çok oy gelirmi acaba aman yok baklavayi hatırladım oglusla kavga edicektik artık beni tezgahtan itiyoduYani mantı ve makarna benzer şeyler:)Ya el açması hiç olmayacak yada olacak:)Olunca onlar tabi ki mantıya benzeyecek:)
Bizimde haftaya Karadeniz bölgesi tanıtılacak bir şeyler düşünüp çalışmak lazım:)Harita çizmek lazım şöyle büyük boy:)Horon falanmı öğretsemSağol canım bitirdik çok şükür yattilar.
Sen cevizli burma yapmıştım dimi canımElimde açsam daha çok oy gelirmi acaba aman yok baklavayi hatırladım oglusla kavga edicektik artık beni tezgahtan itiyodu
Bak geçen yılda el açması vardı ama kıymalı makarna kazandı:)Elimde açsam daha çok oy gelirmi acaba aman yok baklavayi hatırladım oglusla kavga edicektik artık beni tezgahtan itiyodu
Evet canım nasılda umutluydum ah ah kazen çaldı hayallerimiSen cevizli burma yapmıştım dimi canım
Evet güzel olur valla uydurursan kıyafet de :Bizimde haftaya Karadeniz bölgesi tanıtılacak bir şeyler düşünüp çalışmak lazım:)Harita çizmek lazım şöyle büyük boy:)Horon falanmı öğretsem
onceden 10 15 kisi katiliyordu simdi 30 flan bu durumda kazanma sansim 100de 5 flanBak geçen yılda el açması vardı ama kıymalı makarna kazandı:)
Ellerine sağlık güzeldi .senin fotoğraf cekimlerin de iyiydi .Evet canım nasılda umutluydum ah ah kazen çaldı hayallerimi
Ozaman hem Kıymalı hem el açmasi yapmasin kimseBak geçen yılda el açması vardı ama kıymalı makarna kazandı:)
Bende sadece yapma hırsı var hiç sonucu düşünmüyorum :))Böyle şeyler nasip arkadaşlar:)
Aynen canım birde eskiden sunum önemli değildi şimdi sunum çok önemli:)onceden 10 15 kisi katiliyordu simdi 30 flan bu durumda kazanma sansim 100de 5 flan
bileydim önceleri katilirdim ahh ahh
Kıymalıyı verdim:)Ozaman hem Kıymalı hem el açmasi yapmasin kimse
Nasip birgün oda olur:)Bende sadece yapma hırsı var hiç sonucu düşünmüyorum :))
Kıyafet var artık onu karadenize uyduracağım:)Evet güzel olur valla uydurursan kıyafet de :
Bir sepetede orda yetiştirilen ürünler
Kısmet :)) mutfağı seviyorum birşeyler pişirmeyi ,yedirmeyi .Nasip birgün oda olur:)
Olabilir ikram olarak dağıtır sınıfa öyle birşey yapabilirsinKıyafet var artık onu karadenize uyduracağım:)
Evet birde mısır ekmeği mi yapsam:)
bazen bakiyorum eski sunumlara baştan savma simdi ne yapcagindan cok sunumu dusunuyo insan yakinda sunum tabagini alip disari cikicam şöyle güzel bi mekan bulup orda cekicem baska çare yokAynen canım birde eskiden sunum önemli değildi şimdi sunum çok önemli:)
Saol canım adı lazım değil sitede şok çeki kazandım ben baklavamla teselli olduEllerine sağlık güzeldi .senin fotoğraf cekimlerin de iyiydi .