En başarılı bulduğunuz ''Makarna Tarifi ''hangisidir?

• Ankete Katılan
    924
  • Anket Kapalı .
Yani mantı ve makarna benzer şeyler:)Ya el açması hiç olmayacak yada olacak:)Olunca onlar tabi ki mantıya benzeyecek:)
Elimde açsam daha çok oy gelirmi acaba aman yok baklavayi hatırladım oglusla kavga edicektik artık beni tezgahtan itiyodu

Sağol canım bitirdik çok şükür yattilar.
Bizimde haftaya Karadeniz bölgesi tanıtılacak bir şeyler düşünüp çalışmak lazım:)Harita çizmek lazım şöyle büyük boy:)Horon falanmı öğretsem

Elimde açsam daha çok oy gelirmi acaba aman yok baklavayi hatırladım oglusla kavga edicektik artık beni tezgahtan itiyodu
Sen cevizli burma yapmıştım dimi canım

Bak geçen yılda el açması vardı ama kıymalı makarna kazandı:)

Bizimde haftaya Karadeniz bölgesi tanıtılacak bir şeyler düşünüp çalışmak lazım:)Harita çizmek lazım şöyle büyük boy:)Horon falanmı öğretsem
Evet güzel olur valla uydurursan kıyafet de :
Bir sepetede orda yetiştirilen ürünler

onceden 10 15 kisi katiliyordu simdi 30 flan bu durumda kazanma sansim 100de 5 flan
bileydim önceleri katilirdim ahh ahh
Aynen canım birde eskiden sunum önemli değildi şimdi sunum çok önemli:)

Evet güzel olur valla uydurursan kıyafet de :
Bir sepetede orda yetiştirilen ürünler
Kıyafet var artık onu karadenize uyduracağım:)
Evet birde mısır ekmeği mi yapsam:)

Aynen canım birde eskiden sunum önemli değildi şimdi sunum çok önemli:)
bazen bakiyorum eski sunumlara baştan savma simdi ne yapcagindan cok sunumu dusunuyo insan yakinda sunum tabagini alip disari cikicam şöyle güzel bi mekan bulup orda cekicem baska çare yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…