KukrimKukrim hesabı doğrulanmış üye. En Sevdiği Renk Mor Olan Kadın💜 Pro Üye Yemek Yarışması 24 Haziran 2015 39.885 154.568 598 2 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #3.061 Nevreste .!.: Kolay gelsin:) Genişletmek için tıkla... Sağol canım bitirdik çok şükür yattilar.
Canfeb Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 16 Aralık 2018 18.424 55.167 548 2 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #3.062 Nevreste .!.: Yani mantı ve makarna benzer şeyler:)Ya el açması hiç olmayacak yada olacak:)Olunca onlar tabi ki mantıya benzeyecek:) Genişletmek için tıkla... Elimde açsam daha çok oy gelirmi acaba aman yok baklavayi hatırladım oglusla kavga edicektik artık beni tezgahtan itiyodu
Nevreste .!.: Yani mantı ve makarna benzer şeyler:)Ya el açması hiç olmayacak yada olacak:)Olunca onlar tabi ki mantıya benzeyecek:) Genişletmek için tıkla... Elimde açsam daha çok oy gelirmi acaba aman yok baklavayi hatırladım oglusla kavga edicektik artık beni tezgahtan itiyodu
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor Çorbalar 16 Ağustos 2010 295.000 607.706 1.098 43 Malatya 2 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #3.063 kukrim27 .!.: Sağol canım bitirdik çok şükür yattilar. Genişletmek için tıkla... Bizimde haftaya Karadeniz bölgesi tanıtılacak bir şeyler düşünüp çalışmak lazım:)Harita çizmek lazım şöyle büyük boy:)Horon falanmı öğretsem
kukrim27 .!.: Sağol canım bitirdik çok şükür yattilar. Genişletmek için tıkla... Bizimde haftaya Karadeniz bölgesi tanıtılacak bir şeyler düşünüp çalışmak lazım:)Harita çizmek lazım şöyle büyük boy:)Horon falanmı öğretsem
KukrimKukrim hesabı doğrulanmış üye. En Sevdiği Renk Mor Olan Kadın💜 Pro Üye Yemek Yarışması 24 Haziran 2015 39.885 154.568 598 2 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #3.064 Canfeb .!.: Elimde açsam daha çok oy gelirmi acaba aman yok baklavayi hatırladım oglusla kavga edicektik artık beni tezgahtan itiyodu Genişletmek için tıkla... Sen cevizli burma yapmıştım dimi canım
Canfeb .!.: Elimde açsam daha çok oy gelirmi acaba aman yok baklavayi hatırladım oglusla kavga edicektik artık beni tezgahtan itiyodu Genişletmek için tıkla... Sen cevizli burma yapmıştım dimi canım
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor Çorbalar 16 Ağustos 2010 295.000 607.706 1.098 43 Malatya 2 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #3.065 Canfeb .!.: Elimde açsam daha çok oy gelirmi acaba aman yok baklavayi hatırladım oglusla kavga edicektik artık beni tezgahtan itiyodu Genişletmek için tıkla... Bak geçen yılda el açması vardı ama kıymalı makarna kazandı:)
Canfeb .!.: Elimde açsam daha çok oy gelirmi acaba aman yok baklavayi hatırladım oglusla kavga edicektik artık beni tezgahtan itiyodu Genişletmek için tıkla... Bak geçen yılda el açması vardı ama kıymalı makarna kazandı:)
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor Çorbalar 16 Ağustos 2010 295.000 607.706 1.098 43 Malatya 2 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #3.066 Böyle şeyler nasip arkadaşlar:)
Canfeb Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 16 Aralık 2018 18.424 55.167 548 2 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #3.067 kukrim27 .!.: Sen cevizli burma yapmıştım dimi canım Genişletmek için tıkla... Evet canım nasılda umutluydum ah ah kazen çaldı hayallerimi
kukrim27 .!.: Sen cevizli burma yapmıştım dimi canım Genişletmek için tıkla... Evet canım nasılda umutluydum ah ah kazen çaldı hayallerimi
KukrimKukrim hesabı doğrulanmış üye. En Sevdiği Renk Mor Olan Kadın💜 Pro Üye Yemek Yarışması 24 Haziran 2015 39.885 154.568 598 2 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #3.068 Nevreste .!.: Bizimde haftaya Karadeniz bölgesi tanıtılacak bir şeyler düşünüp çalışmak lazım:)Harita çizmek lazım şöyle büyük boy:)Horon falanmı öğretsem Genişletmek için tıkla... Evet güzel olur valla uydurursan kıyafet de : Bir sepetede orda yetiştirilen ürünler
Nevreste .!.: Bizimde haftaya Karadeniz bölgesi tanıtılacak bir şeyler düşünüp çalışmak lazım:)Harita çizmek lazım şöyle büyük boy:)Horon falanmı öğretsem Genişletmek için tıkla... Evet güzel olur valla uydurursan kıyafet de : Bir sepetede orda yetiştirilen ürünler
balbocuuu Nirvana Kayıtlı Üye 7 Aralık 2016 7.974 26.219 548 2 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #3.069 Nevreste .!.: Bak geçen yılda el açması vardı ama kıymalı makarna kazandı:) Genişletmek için tıkla... onceden 10 15 kisi katiliyordu simdi 30 flan bu durumda kazanma sansim 100de 5 flan bileydim önceleri katilirdim ahh ahh
Nevreste .!.: Bak geçen yılda el açması vardı ama kıymalı makarna kazandı:) Genişletmek için tıkla... onceden 10 15 kisi katiliyordu simdi 30 flan bu durumda kazanma sansim 100de 5 flan bileydim önceleri katilirdim ahh ahh
KukrimKukrim hesabı doğrulanmış üye. En Sevdiği Renk Mor Olan Kadın💜 Pro Üye Yemek Yarışması 24 Haziran 2015 39.885 154.568 598 2 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #3.070 Canfeb .!.: Evet canım nasılda umutluydum ah ah kazen çaldı hayallerimi Genişletmek için tıkla... Ellerine sağlık güzeldi .senin fotoğraf cekimlerin de iyiydi .
Canfeb .!.: Evet canım nasılda umutluydum ah ah kazen çaldı hayallerimi Genişletmek için tıkla... Ellerine sağlık güzeldi .senin fotoğraf cekimlerin de iyiydi .
Canfeb Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 16 Aralık 2018 18.424 55.167 548 2 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #3.071 Nevreste .!.: Bak geçen yılda el açması vardı ama kıymalı makarna kazandı:) Genişletmek için tıkla... Ozaman hem Kıymalı hem el açmasi yapmasin kimse
Nevreste .!.: Bak geçen yılda el açması vardı ama kıymalı makarna kazandı:) Genişletmek için tıkla... Ozaman hem Kıymalı hem el açmasi yapmasin kimse
KukrimKukrim hesabı doğrulanmış üye. En Sevdiği Renk Mor Olan Kadın💜 Pro Üye Yemek Yarışması 24 Haziran 2015 39.885 154.568 598 2 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #3.072 Nevreste .!.: Böyle şeyler nasip arkadaşlar:) Genişletmek için tıkla... Bende sadece yapma hırsı var hiç sonucu düşünmüyorum :))
Nevreste .!.: Böyle şeyler nasip arkadaşlar:) Genişletmek için tıkla... Bende sadece yapma hırsı var hiç sonucu düşünmüyorum :))
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor Çorbalar 16 Ağustos 2010 295.000 607.706 1.098 43 Malatya 2 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #3.073 balbocuuu .!.: onceden 10 15 kisi katiliyordu simdi 30 flan bu durumda kazanma sansim 100de 5 flan bileydim önceleri katilirdim ahh ahh Genişletmek için tıkla... Aynen canım birde eskiden sunum önemli değildi şimdi sunum çok önemli:)
balbocuuu .!.: onceden 10 15 kisi katiliyordu simdi 30 flan bu durumda kazanma sansim 100de 5 flan bileydim önceleri katilirdim ahh ahh Genişletmek için tıkla... Aynen canım birde eskiden sunum önemli değildi şimdi sunum çok önemli:)
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor Çorbalar 16 Ağustos 2010 295.000 607.706 1.098 43 Malatya 2 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #3.074 Canfeb .!.: Ozaman hem Kıymalı hem el açmasi yapmasin kimse Genişletmek için tıkla... Kıymalıyı verdim:)
Canfeb .!.: Ozaman hem Kıymalı hem el açmasi yapmasin kimse Genişletmek için tıkla... Kıymalıyı verdim:)
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor Çorbalar 16 Ağustos 2010 295.000 607.706 1.098 43 Malatya 2 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #3.075 kukrim27 .!.: Bende sadece yapma hırsı var hiç sonucu düşünmüyorum :)) Genişletmek için tıkla... Nasip birgün oda olur:)
kukrim27 .!.: Bende sadece yapma hırsı var hiç sonucu düşünmüyorum :)) Genişletmek için tıkla... Nasip birgün oda olur:)
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor Çorbalar 16 Ağustos 2010 295.000 607.706 1.098 43 Malatya 2 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #3.076 kukrim27 .!.: Evet güzel olur valla uydurursan kıyafet de : Bir sepetede orda yetiştirilen ürünler Genişletmek için tıkla... Kıyafet var artık onu karadenize uyduracağım:) Evet birde mısır ekmeği mi yapsam:)
kukrim27 .!.: Evet güzel olur valla uydurursan kıyafet de : Bir sepetede orda yetiştirilen ürünler Genişletmek için tıkla... Kıyafet var artık onu karadenize uyduracağım:) Evet birde mısır ekmeği mi yapsam:)
KukrimKukrim hesabı doğrulanmış üye. En Sevdiği Renk Mor Olan Kadın💜 Pro Üye Yemek Yarışması 24 Haziran 2015 39.885 154.568 598 2 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #3.077 Nevreste .!.: Nasip birgün oda olur:) Genişletmek için tıkla... Kısmet :)) mutfağı seviyorum birşeyler pişirmeyi ,yedirmeyi .
Nevreste .!.: Nasip birgün oda olur:) Genişletmek için tıkla... Kısmet :)) mutfağı seviyorum birşeyler pişirmeyi ,yedirmeyi .
KukrimKukrim hesabı doğrulanmış üye. En Sevdiği Renk Mor Olan Kadın💜 Pro Üye Yemek Yarışması 24 Haziran 2015 39.885 154.568 598 2 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #3.078 Nevreste .!.: Kıyafet var artık onu karadenize uyduracağım:) Evet birde mısır ekmeği mi yapsam:) Genişletmek için tıkla... Olabilir ikram olarak dağıtır sınıfa öyle birşey yapabilirsin
Nevreste .!.: Kıyafet var artık onu karadenize uyduracağım:) Evet birde mısır ekmeği mi yapsam:) Genişletmek için tıkla... Olabilir ikram olarak dağıtır sınıfa öyle birşey yapabilirsin
balbocuuu Nirvana Kayıtlı Üye 7 Aralık 2016 7.974 26.219 548 2 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #3.079 Nevreste .!.: Aynen canım birde eskiden sunum önemli değildi şimdi sunum çok önemli:) Genişletmek için tıkla... bazen bakiyorum eski sunumlara baştan savma simdi ne yapcagindan cok sunumu dusunuyo insan yakinda sunum tabagini alip disari cikicam şöyle güzel bi mekan bulup orda cekicem baska çare yok
Nevreste .!.: Aynen canım birde eskiden sunum önemli değildi şimdi sunum çok önemli:) Genişletmek için tıkla... bazen bakiyorum eski sunumlara baştan savma simdi ne yapcagindan cok sunumu dusunuyo insan yakinda sunum tabagini alip disari cikicam şöyle güzel bi mekan bulup orda cekicem baska çare yok
Canfeb Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 16 Aralık 2018 18.424 55.167 548 2 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #3.080 kukrim27 .!.: Ellerine sağlık güzeldi .senin fotoğraf cekimlerin de iyiydi . Genişletmek için tıkla... Saol canım adı lazım değil sitede şok çeki kazandım ben baklavamla teselli oldu
kukrim27 .!.: Ellerine sağlık güzeldi .senin fotoğraf cekimlerin de iyiydi . Genişletmek için tıkla... Saol canım adı lazım değil sitede şok çeki kazandım ben baklavamla teselli oldu