- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
Kanka ejderha yapalim bu sefer sunlara inatBelki gencligini yapar kuşların yimirta olarak yada bu sefer papağan yapsın renkli renkli
Kuralım kız açalım konu topyalım mağdurları yamacımıza boykot edelim kazeniKazen mağdurları derneği
Ben de 2 de uyudum sabah 6da hortladikGece holrudlum ona rağmen uyku tutmadı 3 buçukta falan uyudum alarm gibi kız 8 de uyandı
Tamam sen ejderha yap ben ne edeyimKanka ejderha yapalim bu sefer sunlara inat
Seninki daha erken imişBen de 2 de uyudum sabah 6da hortladik
Kazen de bizi şutlasınKuralım kız açalım konu topyalım mağdurları yamacımıza boykot edelim kazeni( şaka şaka)
Sen iste yimegi yap ben susleyip ejderha yapayim onuTamam sen ejderha yap ben ne edeyim
Kuralım kız açalım konu topyalım mağdurları yamacımıza boykot edelim kazeni( şaka şaka)
Hadiyaa zaten ben gitmişim sen gelmissin gece valla benim kız hala uyuyor ilk defa sabahın köründe kalkıyordu.Gece holrudlum ona rağmen uyku tutmadı 3 buçukta falan uyudum alarm gibi kız 8 de uyandı
Duvar resmi koyar yineKazen de bizi şutlasın
Kız sus Allah seni napsın izleniyoruz yapılırmı bukazeni siteden atacakmis
Az kaldı su miniği bir süstur skandalları açtı ortalıpa yine ben gidersen hakkınızı helal edinKazen de bizi şutlasın
Ah canım ,yel geldi o vakitYüzde 2 lik sarjmla yazıyorum 5 gündür kibarim zaten şaka yaptım sadece tokat atmadim henüz
Ben fıstığım bir keremGünaydın fistikimsilar
Günaydın ❤ ❤Günaydın fistikimsilar
Hoşbuldum minikomHoşgeldin
Günaydın canımGünaydın ❤❤