simdi degisir kriterleri amaBen çözdüm
Abi zaten bana oy verdin birinci de olamadımama geç kaldın : )
Zaten her yarışmada farklı demiş yasimdi degisir kriterleri ama
Abi zaten bana oy verdin birinci de olamadım
3 saattir yazacagimiza acip baksaymisiz anlarmisiz aslindaen az oy alan tarife 4 oy verilmiş biri Azeri’n zaten diğer üçü pro olmuş ama her yarışmada başka kriter demiş bu yarışma için bunu yapmış
Biz dedik ama arkadas inanmadibenim şans oyumun totemi devam ediyor desene : ))))
Kesinlikle seni çok savundum ama yokbenim şans oyumun totemi devam ediyor desene : ))))
Alansjensnavavanakjsbvagahj sana Random güldüm3 saattir yazacagimiza acip baksaymisiz anlarmisiz aslinda
Buda olabilir baken az oy alan tarife 4 oy verilmiş biri Azeri’n zaten diğer üçü pro olmuş ama her yarışmada başka kriter demiş bu yarışma için bunu yapmış
Rakibim mantı olmasaydı kazen in totemi yıkılırdı kesinlikleBiz dedik ama arkadas inanmadi
Bosuna mu sevindik kazen bize oy vermedi diyeKesinlikle seni çok savundum ama yok
O zaman da sana oy vermezdi emin olRakibim mantı olmasaydı kazen in totemi yıkılırdı kesinlikle
HahahahahaBosuna mu sevindik kazen bize oy vermedi diye
Zamaninda ben de sevindiydim oyunu aldim diye ama benim oy verdiklerim kazanmiyor deyip sevincimi kursagimda birakti
Totem diyorsunO zaman da sana oy vermezdi emin ol
Mamalarda yemin verdim bana oy verme diye gormedin miHahahahahamümkünse sana versin bu sefer
Bende çorbalarda o mağdurlardan biriyimbenim şans oyumun totemi devam ediyor desene : ))))