- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
Kazenin totemi lizin şans oyunu da ustelemis demek kiama hani isabel in oy verdiği de birinci oluyorduno da bana verdi
Bende şimdi gördüm hadi aciklansin :))@Kazen yeni kategorinin sartlari daha belli degilse ben kacayim mutfakda temizlik var da
Naber kankaSilammmm
Onu bilmem valla araştırmak soruşturmak gerekirama hani isabel in oy verdiği de birinci oluyorduno da bana verdi
İyidir kanka taşınmış konu dedi geleyim bakayım dedimNaber kanka
İyi dedin kankaİyidir kanka taşınmış konu dedi geleyim bakayım dedim
Onu bilmem valla araştırmak soruşturmak gerekirben kazen tarafından mağdurum
Hoşgeldin minikimmİyidir kanka taşınmış konu dedi geleyim bakayım dedim
Kazen mağdurları derneğiOnu bilmem valla araştırmak soruşturmak gerekirben kazen tarafından mağdurum
Guclerimizi birlestirelimİyi dedin kanka
Hoşbulduk :)) nasılsınHoşgeldin minikimm
Deliyaaa sabah sabah güldürdün
Bu sefer ne çıkacak sofradan acaba gerçi kuşlar çok etkili olmadıGuclerimizi birlestirelimben posireyim sen kuş yap tavuk yap ördek yap ruh halin ne istiyorsa
Aklıma direk buı geldiDeliyaaa sabah sabah güldürdün
Belki gencligini yapar kuşların yimirta olarak yada bu sefer papağan yapsın renkli renkliBu sefer ne çıkacak sofradan acaba gerçi kuşlar çok etkili olmadı
İyiyim çok şükür sen nasılsın bakım sen gelmeden açılışı yapalım didimdii :)Hoşbulduk :)) nasılsın
Hııı iyiAklıma direk buı geldi
Belki gencligini yapar kuşların yimirta olarak yada bu sefer papağan yapsın renkli renkli
Gece holrudlum ona rağmen uyku tutmadı 3 buçukta falan uyudum alarm gibi kız 8 de uyandıİyiyim çok şükür sen nasılsın bakım sen gelmeden açılışı yapalım didimdii :)