- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
- 798
Kanka ejderha yapalim bu sefer sunlara inatBelki gencligini yapar kuşların yimirta olarak yada bu sefer papağan yapsın renkli renkli![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kanka ejderha yapalim bu sefer sunlara inatBelki gencligini yapar kuşların yimirta olarak yada bu sefer papağan yapsın renkli renkli![]()
Kuralım kız açalım konu topyalım mağdurları yamacımıza boykot edelim kazeniKazen mağdurları derneği![]()
Ben de 2 de uyudum sabah 6da hortladikGece holrudlum ona rağmen uyku tutmadı 3 buçukta falan uyudum alarm gibi kız 8 de uyandı![]()
Tamam sen ejderha yap ben ne edeyimKanka ejderha yapalim bu sefer sunlara inat![]()
Seninki daha erken imişBen de 2 de uyudum sabah 6da hortladik![]()
Kazen de bizi şutlasınKuralım kız açalım konu topyalım mağdurları yamacımıza boykot edelim kazeni( şaka şaka)
![]()
Sen iste yimegi yap ben susleyip ejderha yapayim onuTamam sen ejderha yap ben ne edeyim![]()
Kuralım kız açalım konu topyalım mağdurları yamacımıza boykot edelim kazeni( şaka şaka)
![]()
Hadiyaa zaten ben gitmişim sen gelmissin gece valla benim kız hala uyuyor ilk defa sabahın köründe kalkıyordu.Gece holrudlum ona rağmen uyku tutmadı 3 buçukta falan uyudum alarm gibi kız 8 de uyandı![]()
Duvar resmi koyar yineKazen de bizi şutlasın
Kız sus Allah seni napsın izleniyoruz yapılırmı bukazeni siteden atacakmis
![]()
Az kaldı su miniği bir süstur skandalları açtı ortalıpa yine ben gidersen hakkınızı helal edinKazen de bizi şutlasın
Ah canım ,yel geldi o vakitYüzde 2 lik sarjmla yazıyorum 5 gündür kibarim zaten şaka yaptım sadece tokat atmadim henüz![]()
Ben fıstığım bir keremGünaydın fistikimsilar![]()
Günaydın ❤ ❤Günaydın fistikimsilar![]()
Hoşbuldum minikomHoşgeldin![]()
Günaydın canımGünaydın ❤❤