Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın birşey sorabilirmiyim nasıl oyluyorsunuz merak ettim
Günaydın birşey sorabilirmiyim nasıl oyluyorsunuz merak ettim
Yani nasıl oy kullanan arkadaşlar arasından 3ü seçiliyor pro olmak için yani aralarında bir site yönetimi olarak kura falanmı çekiliyor umarım anlatabilmişmişimdir.anlayamadım ?
Yani nasıl oy kullanan arkadaşlar arasından 3ü seçiliyor pro olmak için yani aralarında bir site yönetimi olarak kura falanmı çekiliyor umarım anlatabilmişmişimdir.
Kazen bunu siz cozun demisti serbetli tatlilardaYani nasıl oy kullanan arkadaşlar arasından 3ü seçiliyor pro olmak için yani aralarında bir site yönetimi olarak kura falanmı çekiliyor umarım anlatabilmişmişimdir.
Bizimle paylaşmanızda sakınca varmı :)her yarışmada farklı bir kriterim var.
Ama biz nasıl çözelim dimiiii kuzumKazen bunu siz cozun demisti serbetli tatlilarda
Cozulurse herkes isin sirrini bilir o kisileri oylar hep birak dugumlu kalsinAma biz nasıl çözelim dimiiii kuzum
Zaten tek kelime alamayacagım bellikiCozulurse herkes isin sirrini bilir o kisileri oylar hep birak dugumlu kalsin
Ben çözdümAma biz nasıl çözelim dimiiii kuzum
Söyle bakiiimBen çözdüm
en az oy alan tarife 4 oy verilmiş biri Azeri’n zaten diğer üçü pro olmuş ama her yarışmada başka kriter demiş bu yarışma için bunu yapmışSöyle bakiiim