- 7 Aralık 2016
- 7.974
- 26.227
ıgdırİnşaallah canım sizin memleket neresi:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ıgdırİnşaallah canım sizin memleket neresi:)
Bayağı doğu o zaman güzel oranın havası diye biliyorum değişiklik olur:)
İyidir canım sağol sen ne yapıyorsun:)Hoşbuldum canım
Nasıl gidiyor
yani en azindan temiz hava araba sesleri yok kalabalık degil koskoca bahce icinde butun meyve agaclari var sebze tavuk hersey organik en güzeli isteBayağı doğu o zaman güzel oranın havası diye biliyorum değişiklik olur:)
Kullanicisiz girince gostermiyokiYaaa daha öncede anlattım banlli olsa da bakabikiyorsun
KKesela diyelim girdin banlisin dedi kaydır sekmeyi netini kapat bir süre sonra
Mesela makarnalar kk falan yaz aramaya bu sefer dışardan izliyor gibi girersin
K
Daha ne olsun canım mutlaka gitsinler:)yani en azindan temiz hava araba sesleri yok kalabalık degil koskoca bahce icinde butun meyve agaclari var sebze tavuk hersey organik en güzeli iste
Uzaktan takipliyon yani biziAynen canım buraya ancak akşam sıra geliyor ama sürekli bildirimlere bakıyorum:)
İyidir canım sağol sen ne yapıyorsun:)
ablam orda oturyo babam icin geldiler gidince beraber gidicekler:)Daha ne olsun canım mutlaka gitsinler:)
Tabi ki sabah kalktığın andan itibaren:)Uzaktan takipliyon yani bizi
Sefan olsun canım bende yeni oturdum:)İyidir bende tv karşısında uzandım
Dinlenme modundayım
yeni yarisma nasil oluyor tam bilmiyorumdaTabi ki sabah kalktığın andan itibaren:)
O daha güzel yakın birilerinin olması iyi olur:)ablam orda oturyo babam icin geldiler gidince beraber gidicekler:)
Sefan olsun canım bende yeni oturdum:)
Canım Ramazan sofraları olacakyeni yarisma nasil oluyor tam bilmiyorumda
evet 16 senedir burdayiz ben 8 yasindaydim tasindik burayaO daha güzel yakın birilerinin olması iyi olur:)
İstanbul'da mısınız?
Bende sandalye başında pcdeyim ama bu bile rahat:)Aynen canım
Popom koltukla yeni buluştu
Evet harikaydıHava süper
Ramazan sofralarında çorba ,ana yemek, tatlı oluyor ama geçen yıl ara sıcak-soğuk eklemiştik bu yıl nasıl olur bilmiyorm ama ilk 3 sabit kalır diye düşünüyorum :)ramazan sofrasi nasil yarisma oluyo tam bilmiyorum ben