Canfeb Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 16 Aralık 2018 18.424 55.167 548 2 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.761 azerinnn .!.: Yok yaw sular kesikdi ya hani oglen geldi sular bulasiklari falan halletdim derken oglanlar kresden geldiler yarina artikin Genişletmek için tıkla... Yapmasanda olur canım yorma kendini sabiler e bak sen
azerinnn .!.: Yok yaw sular kesikdi ya hani oglen geldi sular bulasiklari falan halletdim derken oglanlar kresden geldiler yarina artikin Genişletmek için tıkla... Yapmasanda olur canım yorma kendini sabiler e bak sen
KukrimKukrim hesabı doğrulanmış üye. En Sevdiği Renk Mor Olan Kadın💜 Pro Üye Yemek Yarışması 24 Haziran 2015 39.885 154.568 598 2 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.762 Nevreste .!.: Bak işte onlar dünya mutfağında makarna olarak geçiyor:) Genişletmek için tıkla... Bizde mantı demiyoruz zaten haluj cerkesce halu ekmek yani hamurdan olan şey demek gibi
Nevreste .!.: Bak işte onlar dünya mutfağında makarna olarak geçiyor:) Genişletmek için tıkla... Bizde mantı demiyoruz zaten haluj cerkesce halu ekmek yani hamurdan olan şey demek gibi
HanimKelesimiGetirHanimKelesimiGetir hesabı doğrulanmış üye. SüperAnneAnne Pro Üye 20 Mart 2008 141.603 213.139 1.423 60 2 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.763 Ben kaçtım hanımlar iyi akşamalr hepinize
BirTutamMutluluk20 azerinnn Kayıtlı Üye Yemek Yarışması 17 Aralık 2011 29.255 37.329 798 2 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.764 Canfeb .!.: Yapmasanda olur canım yorma kendini sabiler e bak sen Genişletmek için tıkla... ayy nasil da beni dusunurmus O degil de ortu niyetine ne kullanayim diye kara kara dusunuyorum niye ortu kullanmiyorum orasini bilmiyorum sormayin
Canfeb .!.: Yapmasanda olur canım yorma kendini sabiler e bak sen Genişletmek için tıkla... ayy nasil da beni dusunurmus O degil de ortu niyetine ne kullanayim diye kara kara dusunuyorum niye ortu kullanmiyorum orasini bilmiyorum sormayin
KukrimKukrim hesabı doğrulanmış üye. En Sevdiği Renk Mor Olan Kadın💜 Pro Üye Yemek Yarışması 24 Haziran 2015 39.885 154.568 598 2 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.765 Sabr-Sukur-Dua .!.: Hayirli kandiller kizlar Genişletmek için tıkla... İyi kandiller canım
KukrimKukrim hesabı doğrulanmış üye. En Sevdiği Renk Mor Olan Kadın💜 Pro Üye Yemek Yarışması 24 Haziran 2015 39.885 154.568 598 2 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.766 HanimKelesimiGetir .!.: Ben kaçtım hanımlar iyi akşamalr hepinize Genişletmek için tıkla... İyi akşamlar ablacim
HanimKelesimiGetir .!.: Ben kaçtım hanımlar iyi akşamalr hepinize Genişletmek için tıkla... İyi akşamlar ablacim
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor Çorbalar 16 Ağustos 2010 294.992 607.686 1.098 43 Malatya 2 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.767 kukrim27 .!.: Bizde mantı demiyoruz zaten haluj cerkesce halu ekmek yani hamurdan olan şey demek gibi ☺ Genişletmek için tıkla... İşte o sebeple makarnalara çok uygun:)
kukrim27 .!.: Bizde mantı demiyoruz zaten haluj cerkesce halu ekmek yani hamurdan olan şey demek gibi ☺ Genişletmek için tıkla... İşte o sebeple makarnalara çok uygun:)
KukrimKukrim hesabı doğrulanmış üye. En Sevdiği Renk Mor Olan Kadın💜 Pro Üye Yemek Yarışması 24 Haziran 2015 39.885 154.568 598 2 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.768 azerinnn .!.: ayy nasil da beni dusunurmus O degil de ortu niyetine ne kullanayim diye kara kara dusunuyorum niye ortu kullanmiyorum orasini bilmiyorum sormayin Genişletmek için tıkla... Yasak sana örtü
azerinnn .!.: ayy nasil da beni dusunurmus O degil de ortu niyetine ne kullanayim diye kara kara dusunuyorum niye ortu kullanmiyorum orasini bilmiyorum sormayin Genişletmek için tıkla... Yasak sana örtü
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor Çorbalar 16 Ağustos 2010 294.992 607.686 1.098 43 Malatya 2 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.769 HanimKelesimiGetir .!.: Ben kaçtım hanımlar iyi akşamalr hepinize Genişletmek için tıkla... Hayırlı akşamlar ablacım
HanimKelesimiGetir .!.: Ben kaçtım hanımlar iyi akşamalr hepinize Genişletmek için tıkla... Hayırlı akşamlar ablacım
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor Çorbalar 16 Ağustos 2010 294.992 607.686 1.098 43 Malatya 2 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.770 Sabr-Sukur-Dua .!.: Hayirli kandiller kizlar Genişletmek için tıkla... Hayırlı kandiller
Canfeb Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 16 Aralık 2018 18.424 55.167 548 2 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.771 azerinnn .!.: ayy nasil da beni dusunurmus O degil de ortu niyetine ne kullanayim diye kara kara dusunuyorum niye ortu kullanmiyorum orasini bilmiyorum sormayin Genişletmek için tıkla... Fantastik olsun diye ya da sublimal msj veriyorsun seçmenlere
azerinnn .!.: ayy nasil da beni dusunurmus O degil de ortu niyetine ne kullanayim diye kara kara dusunuyorum niye ortu kullanmiyorum orasini bilmiyorum sormayin Genişletmek için tıkla... Fantastik olsun diye ya da sublimal msj veriyorsun seçmenlere
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor Çorbalar 16 Ağustos 2010 294.992 607.686 1.098 43 Malatya 2 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.772 Canfeb .!.: Dünya mutfağı kategorisinde yapabiliriz yani Genişletmek için tıkla... Aynen yapılır:)
Canfeb Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 16 Aralık 2018 18.424 55.167 548 2 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.773 HanimKelesimiGetir .!.: Ben kaçtım hanımlar iyi akşamalr hepinize Genişletmek için tıkla... Iyi aksamlar abla
HanimKelesimiGetir .!.: Ben kaçtım hanımlar iyi akşamalr hepinize Genişletmek için tıkla... Iyi aksamlar abla
Canfeb Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 16 Aralık 2018 18.424 55.167 548 2 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.774 Nevreste .!.: Aynen yapılır:) Genişletmek için tıkla... Keşke mantı kategorisi De ayrı olsaydı orda gorseydik hepsini
Nevreste .!.: Aynen yapılır:) Genişletmek için tıkla... Keşke mantı kategorisi De ayrı olsaydı orda gorseydik hepsini
KukrimKukrim hesabı doğrulanmış üye. En Sevdiği Renk Mor Olan Kadın💜 Pro Üye Yemek Yarışması 24 Haziran 2015 39.885 154.568 598 2 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.775 Nevreste .!.: İşte o sebeple makarnalara çok uygun:) Genişletmek için tıkla... Aynen canım :))
BirTutamMutluluk20 azerinnn Kayıtlı Üye Yemek Yarışması 17 Aralık 2011 29.255 37.329 798 2 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.776 kukrim27 .!.: Yasak sana örtü Genişletmek için tıkla... Niye ki neceyizlik tabak canagimi cikaracam yine Nevreste .!.: Hayırlı kandiller Genişletmek için tıkla... Nevo ikizlerin dogum gunu mutebrik ederim nice guzel yaslara hayatta her zaman şansli insanlardan olsunlar insallah Canfeb .!.: Fantastik olsun diye ya da sublimal msj veriyorsun seçmenlere Genişletmek için tıkla... Aklimda bi desen var ama o desende evde ortu neyim yok konu komsuya haber mi salsam ne etsem
kukrim27 .!.: Yasak sana örtü Genişletmek için tıkla... Niye ki neceyizlik tabak canagimi cikaracam yine Nevreste .!.: Hayırlı kandiller Genişletmek için tıkla... Nevo ikizlerin dogum gunu mutebrik ederim nice guzel yaslara hayatta her zaman şansli insanlardan olsunlar insallah Canfeb .!.: Fantastik olsun diye ya da sublimal msj veriyorsun seçmenlere Genişletmek için tıkla... Aklimda bi desen var ama o desende evde ortu neyim yok konu komsuya haber mi salsam ne etsem
Canfeb Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 16 Aralık 2018 18.424 55.167 548 2 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.777 azerinnn .!.: Niye ki neceyizlik tabak canagimi cikaracam yine Nevo ikizlerin dogum gunu mutebrik ederim nice guzel yaslara hayatta her zaman şansli insanlardan olsunlar insallah Aklimda bi desen var ama o desende evde ortu neyim yok konu komsuya haber mi salsam ne etsem Genişletmek için tıkla... Tv ye çık istersen Hayır sever biri gondersin hem konunun reklami olur
azerinnn .!.: Niye ki neceyizlik tabak canagimi cikaracam yine Nevo ikizlerin dogum gunu mutebrik ederim nice guzel yaslara hayatta her zaman şansli insanlardan olsunlar insallah Aklimda bi desen var ama o desende evde ortu neyim yok konu komsuya haber mi salsam ne etsem Genişletmek için tıkla... Tv ye çık istersen Hayır sever biri gondersin hem konunun reklami olur
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor Çorbalar 16 Ağustos 2010 294.992 607.686 1.098 43 Malatya 2 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.778 azerinnn .!.: Niye ki neceyizlik tabak canagimi cikaracam yine Nevo ikizlerin dogum gunu mutebrik ederim nice guzel yaslara hayatta her zaman şansli insanlardan olsunlar insallah Aklimda bi desen var ama o desende evde ortu neyim yok konu komsuya haber mi salsam ne etsem Genişletmek için tıkla... Evet canım Pazar günü doğum günleriydi:) İnşaallah canım Çok teşekkür ederim
azerinnn .!.: Niye ki neceyizlik tabak canagimi cikaracam yine Nevo ikizlerin dogum gunu mutebrik ederim nice guzel yaslara hayatta her zaman şansli insanlardan olsunlar insallah Aklimda bi desen var ama o desende evde ortu neyim yok konu komsuya haber mi salsam ne etsem Genişletmek için tıkla... Evet canım Pazar günü doğum günleriydi:) İnşaallah canım Çok teşekkür ederim
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor Çorbalar 16 Ağustos 2010 294.992 607.686 1.098 43 Malatya 2 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.779 azerinnn .!.: Niye ki neceyizlik tabak canagimi cikaracam yine Nevo ikizlerin dogum gunu mutebrik ederim nice guzel yaslara hayatta her zaman şansli insanlardan olsunlar insallah Aklimda bi desen var ama o desende evde ortu neyim yok konu komsuya haber mi salsam ne etsem Genişletmek için tıkla... Gidip sizin yatak çarşafları bir göreyim belki işime yarayan olur dersin
azerinnn .!.: Niye ki neceyizlik tabak canagimi cikaracam yine Nevo ikizlerin dogum gunu mutebrik ederim nice guzel yaslara hayatta her zaman şansli insanlardan olsunlar insallah Aklimda bi desen var ama o desende evde ortu neyim yok konu komsuya haber mi salsam ne etsem Genişletmek için tıkla... Gidip sizin yatak çarşafları bir göreyim belki işime yarayan olur dersin
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor Çorbalar 16 Ağustos 2010 294.992 607.686 1.098 43 Malatya 2 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.780 Canfeb .!.: Keşke mantı kategorisi De ayrı olsaydı orda gorseydik hepsini Genişletmek için tıkla... 30 tane mantı var mı
Canfeb .!.: Keşke mantı kategorisi De ayrı olsaydı orda gorseydik hepsini Genişletmek için tıkla... 30 tane mantı var mı