- 18 Haziran 2018
- 13.814
- 23.024
- 348
Biliyorum biliyorum da cesaret edemiyorumKatılacaksanız tarifinizi önceden bana bildirmeniz gerekiyor:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biliyorum biliyorum da cesaret edemiyorumKatılacaksanız tarifinizi önceden bana bildirmeniz gerekiyor:)
Neden yaparsınız:)Biliyorum biliyorum da cesaret edemiyorum
Biz seni kibledik bize neler neler söyledin
Mantı yazdigina bakma sen makrna yapcaz biz hasla suz tabağa koyBiliyorum biliyorum da cesaret edemiyorum
Ama ben minik e söylemiştim o da sizi söyledi ben yasliysam onlar nene diyeBiz seni kibledik bize neler neler söyledin
İyiyim canım bende oturuom bugün yemek var rahatimDaha iyiyim kankicim sen nasılsın
Yaparımda işte burdaki sunumlar efsane oluyor yanlarına yanaşamayabilirim :)Neden yaparsınız:)
Hahah mantıda kolay eşimle yaparız arada ama işte sunum kısmı patlar bende o konuda beceriksizimMantı yazdigina bakma sen makrna yapcaz biz hasla suz tabağa koy
Sen bizim mantimizi beğenmiyor musunAma mantı tarifi alan yok:)Mantıya benzeyen tek tarif tontriko'nun oda bence mantı değil:)
Denemeden bilemezsiniz:)Yaparımda işte burdaki sunumlar efsane oluyor yanlarına yanaşamayabilirim :)
Yok o mantı değil mantı deyince ben sadece kayseri mantısını bilirim:)Sen bizim mantimizi beğenmiyor musun
Onunda kiymalisi oluyor ama kavrulup konuluyor içine birde peynirlisi ben çok severim dur yarın yapayım bendeYok o mantı değil mantı deyince ben sadece kayseri mantısını bilirim:)
Her zaman sunum kazanmiyo tarifte oy alıyoHahah mantıda kolay eşimle yaparız arada ama işte sunum kısmı patlar bende o konuda beceriksizim
Bak işte onlar dünya mutfağında makarna olarak geçiyor:)Onunda kiymalisi oluyor ama kavrulup konuluyor içine birde peynirlisi ben çok severim dur yarın yapayım bende
Dünya mutfağı kategorisinde yapabiliriz yaniBak işte onlar dünya mutfağında makarna olarak geçiyor:)
Yok yaw sular kesikdi ya hani oglen geldi sular bulasiklari falan halletdim derken oglanlar kresden geldiler yarina artikinBirTutamMutluluk20 nerdesin yaptinmi makarnani yok sa sunum mu yapiyosun
Hayırlı kandiller canımHayirli kandiller kizlar