- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
- 548
Yapmasanda olur canım yorma kendini sabiler e bak senYok yaw sular kesikdi ya hani oglen geldi sular bulasiklari falan halletdim derken oglanlar kresden geldiler yarina artikin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yapmasanda olur canım yorma kendini sabiler e bak senYok yaw sular kesikdi ya hani oglen geldi sular bulasiklari falan halletdim derken oglanlar kresden geldiler yarina artikin
Bizde mantı demiyoruz zaten haluj cerkesce halu ekmek yani hamurdan olan şey demek gibiBak işte onlar dünya mutfağında makarna olarak geçiyor:)
ayy nasil da beni dusunurmusYapmasanda olur canım yorma kendini sabiler e bak sen
İyi kandiller canımHayirli kandiller kizlar
İyi akşamlar ablacimBen kaçtım hanımlar iyi akşamalr hepinize
İşte o sebeple makarnalara çok uygun:)Bizde mantı demiyoruz zaten haluj cerkesce halu ekmek yani hamurdan olan şey demek gibi ☺
Yasak sana örtüayy nasil da beni dusunurmus
O degil de ortu niyetine ne kullanayim diye kara kara dusunuyorum niye ortu kullanmiyorum orasini bilmiyorum sormayin
Hayırlı akşamlar ablacımBen kaçtım hanımlar iyi akşamalr hepinize
Hayırlı kandillerHayirli kandiller kizlar
Fantastik olsun diye ya da sublimal msj veriyorsun seçmenlereayy nasil da beni dusunurmus
O degil de ortu niyetine ne kullanayim diye kara kara dusunuyorum niye ortu kullanmiyorum orasini bilmiyorum sormayin
Aynen yapılır:)Dünya mutfağı kategorisinde yapabiliriz yani
Iyi aksamlar ablaBen kaçtım hanımlar iyi akşamalr hepinize
Keşke mantı kategorisi De ayrı olsaydı orda gorseydik hepsiniAynen yapılır:)
Aynen canım :))İşte o sebeple makarnalara çok uygun:)
Niye ki neceyizlik tabak canagimi cikaracam yineYasak sana örtü
Nevo ikizlerin dogum gunu mutebrik ederim nice guzel yaslara hayatta her zaman şansli insanlardan olsunlar insallahHayırlı kandiller
Aklimda bi desen var ama o desende evde ortu neyim yok konu komsuya haber mi salsam ne etsemFantastik olsun diye ya da sublimal msj veriyorsun seçmenlere
Tv ye çık istersen Hayır sever biri gondersin hem konunun reklami olurNiye ki neceyizlik tabak canagimi cikaracam yine
Nevo ikizlerin dogum gunu mutebrik ederim nice guzel yaslara hayatta her zaman şansli insanlardan olsunlar insallah
Aklimda bi desen var ama o desende evde ortu neyim yok konu komsuya haber mi salsam ne etsem
Evet canım Pazar günü doğum günleriydi:)Niye ki neceyizlik tabak canagimi cikaracam yine
Nevo ikizlerin dogum gunu mutebrik ederim nice guzel yaslara hayatta her zaman şansli insanlardan olsunlar insallah
Aklimda bi desen var ama o desende evde ortu neyim yok konu komsuya haber mi salsam ne etsem
Gidip sizin yatak çarşafları bir göreyim belki işime yarayan olur dersinNiye ki neceyizlik tabak canagimi cikaracam yine
30 tane mantı var mıKeşke mantı kategorisi De ayrı olsaydı orda gorseydik hepsini