- 24 Eylül 2018
- 97.193
- 292.499
Gördüğün her kuruşu topla sen
Dışarda yerlerde de görüyorum da onları ceplemiyorum, yoksa ohooo köşe olurdum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gördüğün her kuruşu topla sen
Dışarda yerlerde de görüyorum da onları ceplemiyorum, yoksa ohooo köşe olurdum
Ben,tam bedeviyimdirBenim burcum şanslı burç olarak geçiyor ama alakası yok hiç şanslı değilimdir
Yok haram eder falan düşüren Onları sadaka kutularına gönderiyorum Geçen sitenin önünde 50tl buldum markete verdim sahibi çıkarsa verirsiniz diye, ne yaptı bilmiyorumGördüğün her kuruşu topla sen
Burcun ne seninBen,tam bedeviyimdir
Cebine atmıştır Geleceğim,eşim yazıyor WhatsApptan gorusuruz canımYok haram eder falan düşüren Onları sadaka kutularına gönderiyorum Geçen sitenin önünde 50tl buldum markete verdim sahibi çıkarsa verirsiniz diye, ne yaptı bilmiyorum
Koç ,çok seviyorum burcumuBurcun ne senin
Görüşürüz tatlımCebine atmıştır Geleceğim,eşim yazıyor WhatsApptan gorusuruz canım
Ben de yayKoç ,çok seviyorum burcumu
Yok bahar temizligi bitsin sonrao degil de yeni hedayem kim bilir ne zaman ulasacak elime gelen giden yok bu aralarHediye diyince aklıma geldi BirTutamMutluluk20 kullanıyor musun nevresim i
Diyordun ya bahar gelsin diye
Ohh ne güzel hediye hediye üstüne Darısı başımızaYok bahar temizligi bitsin sonrao degil de yeni hedayem kim bilir ne zaman ulasacak elime gelen giden yok bu aralar
İnsallahOhh ne güzel hediye hediye üstüne Darısı başımıza
Gitmez bence zaten degismez sankiSon 2 gün, bildirim gidecek mi acaba
Bence de değişmez de oylar çoğalır biraz daha En çok oy aldığım kategori bu oldu rekorGitmez bence zaten degismez sanki
Ben en cok serbetlilerde aldim 170 in uzerinde ni neydiBence de değişmez de oylar çoğalır biraz daha En çok oy aldığım kategori bu oldu rekor
Kazen kaç kere birdirim gönderdi onda Şimdi tek birdirimBen en cok serbetlilerde aldim 170 in uzerinde ni neydi
Bibi ne haber canımHayırlı olsun en çok canım çekenlere oy verdim çünkü obez beyinlilik
Parayi buluyim diyom zatenPara varsa bulmak kolay
Markasinda değilim ya o tencereler çok hoş geliyor gözümeHiç marka takıntı m yok ama ucuz marka olursa takilirim hiç bilmiyorum fiyatlarını
En son karaca çaydanlık alacaktım fiyatları görünce gittim a 101 den 80 liraya çaycı aldım