- 24 Eylül 2018
- 98.459
- 294.924
- 698
Yok artıkBenim esimde sevmez böyle şeyi ilk gün kendi kendimize iken bende yaptım benim geri çektiğim pastayı yüzüme boca etmişti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok artıkBenim esimde sevmez böyle şeyi ilk gün kendi kendimize iken bende yaptım benim geri çektiğim pastayı yüzüme boca etmişti
Aynen Nasıl da şiddetli vurduVericen odunu böylesine bakalım nasıl oluyor
Kazen,Azerin ve o idi sanki. 3. YaniBen değildi diye hatırlıyorum gelince aydınlatır
Yok alamam hepsi bir pişiyor çünküBenimkinin yağını biraz alsan
Ciddiyim :))Yok artık
Senin avatardakiler gunlerdir koşuyor jennam az dinlendir şunlarıYok artık
Sonradan yerleşti 3. Luge daha gerideydiKazen,Azerin ve o idi sanki. 3. Yani
Bayiliyorum onlaraEşim gibi o da güldür güldür tüm videoları izliyor :))
Köpüşüm gelsun mi ?Senin avatardakiler gunlerdir koşuyor jennam az dinlendir şunları
Ben de kesmemiştim hiç:) Ben pişman oldum kestiğime kızım çok memnun kesildiğineHiç kesmemismiydij dogudugun dan beri
Ben kola içmemAyran deeel kola var ablam
Kola daha iyi gider ya
Sinir oldum izleyinceAynen Nasıl da şiddetli vurdu
Yanlış hatırlıyorum demek kiSonradan yerleşti 3. Luge daha gerideydi
3.4.diye hatırlıyorumBen değildi diye hatırlıyorum gelince aydınlatır
gelsin azıcık hareketlenelimKöpüşüm gelsun mi ?
Aynen öyle olmuştu:)@deynepnaz atağı daha dün gibi 3 bildirim le neler olmuştu demi ama
Ben de,ayranciyim benBen kola içmem
Kim yaYanlış hatırlıyorum demek ki
Deynepnaz canım :)Kim ya
ABla kusura bakma yoldaydım şarj bitti yazamadım.benim oy filan umrumda değil evet RAM da son cümlen gibi düşünüyorum ve anlayamıyorum ortamı bilmediğim için ama bunu açıklamak yerine alaya almak kolay geliyor nedense.gülüp eğlenmenin insan kalbi kırmaktan daha önemli görüldüğü bir yerde olduğumu düşünüyorum ben alışkın değilim gerekirse yarışmadan da çekilebilirim.Canım bu muhabbet bu bölümde hep yapılır.Sen yenisin ondan alınıyorsun yada heyecan yaptın kafaya takıyorsun.Yoksa burada hepimiz arkadaşız .Tontriko'da 1 yıldır yarışmalara katılıyor kılpayıda kaçırdı,sonlardada oldu ve hep güzel tarifler paylaştı.Bu kadar yaklaşınca ve kendisi olmayınca destek olunmuş .Ve inan kimse kimseden etkilenmiyor.Bak burada çok yakın olduklarım var biribirimize bile vermeyiz yada o verdi diye oy vermeyiz.Sende alışacaksın bir kaç kategori sonra yeni gelen ve bu tavırda olan birine neden böyle yapıyor diye şaşıracaksın.
Sadece yarışma değil burası yıllardır arkadaşlık,dostluk,acıları paylaşma,güzel günlerimizi paylaştığımız bir alan oldu.Yani dikkat edersen herkes samimi herkes gerçekten içten:)
Çok takıp boşa üzme kendini canım:)Yanlış anlamazsın umarım yazdıklarımı ama senin 1. olmanı istemediklerini asla düşünme:)