- 24 Haziran 2015
- 39.885
- 154.568
- 598
Söyleyince görüyorumYine gordum mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Söyleyince görüyorumYine gordum mu
Ben deSöyleyince görüyorum
Benim kızın saçı da tulerik saç uçları kıvır kıvır hiç anasına çekmemiş benim küçükken sopa gibiydi saçlar dümdüz artık çok yıprandı ve inceldi eski güzelliği yok kalmadı eşim çok seviyor kizin saçınıEvet kıvırcığımHem de maşa yapmış gibi
Ben bir onu izliyorum birde şimdi leke yi beğendim :) yeni başlamışBen izlemediğim için bilmiyorum da
Sürekli önüme çıkıyor Bunun gibi birkaç tane daha görmüştümGörmüştüm bunu
deynepnaz atağı daha dün gibi 3 bildirim le neler olmuştu demi amaBelki 50 oy birden gelecek Olmaz mı
YouTube üzerinden Guldur Guldur izliyorum sadece :)Onu annem sevmiş :)Ben bir onu izliyorum birde şimdi leke yi beğendim :) yeni başlamış
Benim küçük kızımın da totosundan aşağıdaydı saçları 1 ay oldu keseli, tutturdu kes diye, kestim ben de:)Benim kızın saçı da tulerik saç uçları kıvır kıvır hiç anasına çekmemiş benim küçükken sopa gibiydi saçlar dümdüz artık çok yıprandı ve inceldi eski güzelliği yok kalmadı eşim çok seviyor kizin saçını
40 çıkmadan kesecekti şimdi kestirmek istemiyor
Vericen odunu böylesine bakalım nasıl oluyorSürekli önüme çıkıyor Bunun gibi birkaç tane daha görmüştüm
Hem de ne hödükİlkini Allah insan etsin ,hödük
Benim esimde sevmez böyle şeyi ilk gün kendi kendimize iken bende yaptım benim geri çektiğim pastayı yüzüme boca etmiştiİlkini Allah insan etsin ,hödük
Ay kızcağızın başına gelmeyen kalmadı çok üzüldüm birde kardeşi var isitme engelli çok tatlılar :)YouTube üzerinden Guldur Guldur izliyorum sadece :)Onu annem sevmiş :)
Hiç kesmemismiydij dogudugun dan beriBenim küçük kızımın da totosundan aşağıdaydı saçları 1 ay oldu keseli, tutturdu kes diye, kestim ben de:)
Yok ya mümkün değil Deynep'in yine yakındı 1.2.yedeynepnaz atağı daha dün gibi 3 bildirim le neler olmuştu demi ama
Eşim gibi o da güldür güldür tüm videoları izliyor :))YouTube üzerinden Guldur Guldur izliyorum sadece :)Onu annem sevmiş :)
Ayran deeel kola var ablamYanında ayranda var mı
Ben değildi diye hatırlıyorum gelince aydınlatırYok ya mümkün değil Deynep'in yine yakındı 1.2.ye