- 16 Ağustos 2010
- 293.187
- 603.216
- 43
Ispanak varsa yap gitsin:)İyi dedim ıspanak en güzeli priicnli yapayım yesin :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ispanak varsa yap gitsin:)İyi dedim ıspanak en güzeli priicnli yapayım yesin :))
Evet kilo problemin yok diye biliyorum ne güzel herşeyi yiyorsundur :)iltifat mi ettin şimdi ://
ama bende burdayım
Ben gideyim gelince dışarı çıkacağız çabuk yememiz olazim :))Ispanak varsa yap gitsin:)
Sallayacaksij da olmuyor bazen değil mi :// hiç bişey can sagligimizdan daha önemli değil stres ömrü kısaltıyor :)) dikkat et kendine şekerim :*İnsanları çok önemseyince öyle oluyor:)
İnsanları çok önemseyince öyle oluyor:)
Hiç hayır demez zeytinyağında pul biberli yap hiç hayır demez her türlüsüne hayırdemezKır 2 yımırta yesin
Hiç hayır demez zeytinyağında pul biberli yap hiç hayır demez her türlüsüne hayırdemez
Allah a emanet yerime mukayyet olun
Ben gurmeyim bütün yarışmacıların neler yaptığını yakından takip edip öyle oy veriyorumİşte bundan sonra hep ol diyoruz:)
Güzel menü ablaPerşembe günüm var menüler pratik bizde.
3 renkli irmik tatlısı
Mantı salatası
Kurutulumuş domates salatası
Galeta ununa batırılmış çıtır börek.
Bide elmalı turta gibi bişey yapacam nasıl menü iyimi.
Ellerine sağlık canım❤Mercimek ekmeği Eki Görüntüle 2253404 @Bevvab @Zipzip- harika bişey oldu bunu evde bir tepsi yapıp dışarda yanına koyabilirsiniz şuan kızımın elinde yiyor
Benimki biraz İnce oldu sadece
Ben yokumBize kim yaşlı diyor.Yoksa sen mi
Ben yaşlı değilim bak onlar mı yaşlı diyorsun
Bizden çok komusmussunuz ://
Ben onu hep unuttum minik yazınca baktım, geçmişsiniz zatenBizi nasıl geçersiniz
İyidir ablacım, sendenErken yaşlanırsın varya düşünme bile.
Ne habersinnn
Ben kızları Nisan ortalarında sanıyordum doğum gününü, geçti mi doğum günleriYok canım Pazar günü 14 bitti:)
Sağol şekerim ama ben hiç rahat biri olamadımSallayacaksij da olmuyor bazen değil mi :// hiç bişey can sagligimizdan daha önemli değil stres ömrü kısaltıyor :)) dikkat et kendine şekerim :*
Tamam o zaman çok ihtiyacımız olacak:)Ben gurmeyim bütün yarışmacıların neler yaptığını yakından takip edip öyle oy veriyorum
Güzel menü abla
Ellerine sağlık canım❤
Ben yokum
Ben onu hep unuttum minik yazınca baktım, geçmişsiniz zaten
İyidir ablacım, senden
Ben kızları Nisan ortalarında sanıyordum doğum gününü, geçti mi doğum günleri
Bende değilim de dışardan çok rahatsın derler gece hem icim hem diisim ağlar :/Sağol şekerim ama ben hiç rahat biri olamadım
31 Mart canımGüzel menü abla
Ellerine sağlık canım❤
Ben yokum
Ben onu hep unuttum minik yazınca baktım, geçmişsiniz zaten
İyidir ablacım, senden
Ben kızları Nisan ortalarında sanıyordum doğum gününü, geçti mi doğum günleri
Canfeb i takibe alsın eksik bulmamız lazımTamam o zaman çok ihtiyacımız olacak:)
Aradığımız elemanı bulduk:)
Aynen yiyorum valla :)) ama Kilo alsam keşke herkes çok zayifsin diyorEvet kilo problemin yok diye biliyorum ne güzel herşeyi yiyorsundur :)