- 24 Eylül 2018
- 97.245
- 292.605
Hayırlı kandiller canımHayırlı Kandiller Canlarım, Tüm Güzel DualarımıZın Kabul Olması Dileği İle, Seviyorum Sizi.....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı kandiller canımHayırlı Kandiller Canlarım, Tüm Güzel DualarımıZın Kabul Olması Dileği İle, Seviyorum Sizi.....
Ben belki hiç katılmam bu kategori gelen tariflere göre karar vereceğimMantı da girdi ya işin içine, belki mantıyla değiştiren olur:))
El açması da var dedi ya Nevoş, o kazanmamış hazır makarna 1.olmuş onu diyordu Nevoş:)Onların içinde mantı yok ki ama
Ben de gerçekten yoo kız Ben memnunum hazır makarnamdanBen gerçekten Yoo ama
Hımm bende orda da mantilar var dedi sandımEl açması da var dedi ya Nevoş, o kazanmamış hazır makarna 1.olmuş onu diyordu Nevoş:)
Evet benziyor :)) bazı cerkeslerde metaz der meselaEvet ismini ilk kez duydum:) Hıngele benziyor şekli, içi:)
Bende mi öyle yapsamBen belki hiç katılmam bu kategori gelen tariflere göre karar vereceğim
Kinayeli yoo sandım bir an,ne fesatımBen de gerçekten yoo kız Ben memnunum hazır makarnamdan
Yok canım, el açması olur diye tırsmayın dedi NevoşHımm bende orda da mantilar var dedi sandım
MantıklıBende mi öyle yapsam
Sunumu güzel yapanazsam konu bile acmam belkiYok canım, el açması olur diye tırsmayın dedi Nevoş
Cık cık cık Benim gibi yap arada kalbimi çamaşır suyuna yatırıyorum tertemiz kalıyor Hiç fesat düşünmem o yüzdenKinayeli yoo sandım bir an,ne fesatım
Kayseri mantısı yasak ama onu vermeyecek Nevoş, en çok sevilen o mantı:)Mantı mantidir yani ne kadar değişebilir sadece şekil ve içindeki malzeme değişir o da çıksa çıksa iki üç tane olur bence
Ben de koyayım Belki düzelirim birazCık cık cık Benim gibi yap arada kalbimi çamaşır suyuna yatırıyorum tertemiz kalıyor Hiç fesat düşünmem o yüzden
El açması mı aldın sen Açmam dedin deSunumu güzel yapanazsam konu bile acmam belki
Boşnak mantısı da var ablaKayseri mantısı yasak ama onu vermeyecek Nevoş, en çok sevilen o mantı:)
Koy koy azıcık da yumuşatıcı oh misBen de koyayım Belki düzelirim biraz
YOK abla elde acmiycam hazirEl açması mı aldın sen Açmam dedin de