- 25 Ağustos 2018
- 7.727
- 27.990
Makarna deyince hiç mantı kısmını düşünmemiştimAralarında el açması olanlarda var onları kabul edeceksiniz:)Yani bu hep vardı:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Makarna deyince hiç mantı kısmını düşünmemiştimAralarında el açması olanlarda var onları kabul edeceksiniz:)Yani bu hep vardı:)
Abla el açması da olsa adı mantı değilse tamamdır içi dolu değilse tamamdır bendeAralarında el açması olanlarda var onları kabul edeceksiniz:)Yani bu hep vardı:)
Siz hep eski konulara gidip bakardınız :)Makarna deyince hiç mantı kısmını düşünmemiştim
Siz hep eski konulara gidip bakardınız :)Makarna deyince hiç mantı kısmını düşünmemiştim
Bişey degiscegini bilsem açarım da ne gerek var acilmisi satılıyorAralarında el açması olanlarda var onları kabul edeceksiniz:)Yani bu hep vardı:)
Çok yaşa e mi ?
Mantıyı kimseye vermiyorum vermem merak etmeyin:)Yani şu hepimizin bildiği kayseri mantıısı:)Abla el açması da olsa adı mantı değilse tamamdır içi dolu değilse tamamdır bende
Amin amin
Hep beraber İnşaAllah
Abla el açması önemli değil ama mantı çok başka birşey hassas karnı Türk milletinin mantıdan vurma biziSiz hep eski konulara gidip bakardınız :)
Ama el açması olanlar iddialı diye düşünmeyin gidip geçen yıl yapılan kategoriye bakın:)
Bencede hele ki içinde kıyma yoksaAbla el açması da olsa adı mantı değilse tamamdır içi dolu değilse tamamdır bende
Muhabbet başlayınca beni nie aramadın:)Noktayı Nevreste koyacak:))
Tontriko nun yaptığı da mantı kendi de yazmış mantı diyeMantıyı kimseye vermiyorum vermem merak etmeyin:)Yani şu hepimizin bildiği kayseri mantıısı:)
Baktık abla Boşnak mantısı sosyete mantısı vs bilindik mantı yok hicSiz hep eski konulara gidip bakardınız :)
Ama el açması olanlar iddialı diye düşünmeyin gidip geçen yıl yapılan kategoriye bakın:)
Ama bilindik kayseri mantııs değil:)Tontriko nun yaptığı da mantı kendi de yazmış mantı diye
Aklıma geldi minnoşum da belki müsait değilsindir diye şeyetmedimMuhabbet başlayınca beni nie aramadın:)
Tamam onlar mı 1. olmuş:)Baktık abla Boşnak mantısı sosyete mantısı vs bilindik mantı yok hic
Sen bundan sonra ara canım:)Aklıma geldi minnoşum da belki müsait değilsindir diye şeyetmedim
O daha farklı ama hıngel gibi:)Tontriko nun yaptığı da mantı kendi de yazmış mantı diye
Ama ismi bile mantı ablaAma bilindik kayseri mantııs değil:)
Bir bakın dünya mutfağı mantılarına