Lezbiyenlik Takıntısı....

Belirtiler başladı ise vakit kaybetmeden psikiyatriste gidiniz..

Bu hastalık zaman kaybeldiği takdirde tedavisi zorlaşıyor hatta kişiliğinizi değiştiriyor...

Hayatı zindan etmeden doktora gidiniz..

Psikolog değil psikiyatrist..

Psikologlar ilaç yazamaz....

Biliyorum, sağolun =) Henüz başlangıç olduğu için sadece aramızda 1 düşünceydi... Tekrardan geçmiş olsun.

Canım öncelikle tedavi olduğuna sevindim.Bazı arkadaşlar eşcinsellik hakkında sapkınlık vs şenklinde yorumlarda bulunmuş.Arkadaşlar lütfen homofobikliği bırakalım.Bir eşcinseli psikiyatriste götürseniz psikiyatrist eşcinseli değil sizi tedavi eder.Hastalık olan eşcinsellik değil,homofobidir çünkü.Eşcinseller osmanlı da da vardı.Hatta insanlık tarihi kadar eskidir eşcinsellik.Osmanlı'da zamane tellalarına aşk şiirleri yazılmıştır.Lezbiyenlere ise zürefa denilmiştir,zıbık kullanmışlardır.Enderunlu Fazil eşcinsel bir yazardır.Hatta kendisi lezbiyenleri eleştirmiştir.Konuyu dine getirmeyi doğru bulmuyorum.Eşcinseller hiç de her gördükleri hemcinslerine sulanan insanlar değildir.Tanrının bunu bilememesi ve sapıklık olduğunu söylemedi ayrı bir konu-bu konu hakkında tartışmak isteyen varsa lütfen forumdan değil öm yoluyla mesajını iletsin ki kirlilik olmasın-Kısacası eşcinsellik son yıllarda ortaya çıkmış gibi bir tutum izlemeyelim lütfen.

Canım öncelikle tedavi olduğuna sevindim.Bazı arkadaşlar eşcinsellik hakkında sapkınlık vs şenklinde yorumlarda bulunmuş.Arkadaşlar lütfen homofobikliği bırakalım.Bir eşcinseli psikiyatriste götürseniz psikiyatrist eşcinseli değil sizi tedavi eder.Hastalık olan eşcinsellik değil,homofobidir çünkü.Eşcinseller osmanlı da da vardı.Hatta insanlık tarihi kadar eskidir eşcinsellik.Osmanlı'da zamane tellalarına aşk şiirleri yazılmıştır.Lezbiyenlere ise zürefa denilmiştir,zıbık kullanmışlardır.Enderunlu Fazil eşcinsel bir yazardır.Hatta kendisi lezbiyenleri eleştirmiştir.Konuyu dine getirmeyi doğru bulmuyorum.Eşcinseller hiç de her gördükleri hemcinslerine sulanan insanlar değildir.Tanrının bunu bilememesi ve sapıklık olduğunu söylemedi ayrı bir konu-bu konu hakkında tartışmak isteyen varsa lütfen forumdan değil öm yoluyla mesajını iletsin ki kirlilik olmasın-Kısacası eşcinsellik son yıllarda ortaya çıkmış gibi bir tutum izlemeyelim lütfen.

Arkadasim nerde yaziyor bunlar biz neden osmanli tarihinde
bu yazdiklarini okumuyoruz...

Osmanliyi karalamak icin bir kisim insanlar masa basinda oturup
kendilerince tarih yazmislar hic bir kaynak gösteremedikleri halde
en agir iftiralari yapmislardir...

Son düzenleme:
onaylamıyorum tabiki de eşcinselliği ama osmanlıda eşcinsel padişahların olduğu eşcinsel şairlerin olduğu doğru..beyitler de bunun kanıtı..osmanlıda da eski yunanda da her millette her zaman da olmuştur. araştıranlar görebilir..tabiki genelleme yapmak yanlış olur.. her dönem de var olmuş bir şeydir sadece modern hayatta var olan bişi değildir

Arkadasim nerde yaziyor bunlar biz neden osmanli tarihinde
bu yazdiklarini okumuyoruz...

Osmanliyi karalamak icin bir kisim insanlar masa basinda oturup
kendilerince tarih yazmislar hic bir kaynak gösteremedikleri halde
ZATEN iSTANBUL KANATLARIMIN ALTINDA FİLMİ DE ZAMANIN DA BU DEGERLİ PAYLAŞIMCImcımız GİBİ ulu osmanlı'nın ASLA BÖYLE EGİLİMLER GÖSTERMEYECEGİNİ İDDİA EDENLER TARAFINDAN İZLENİLEN SALONLARI BASILMISTIR ;TABİ Kİ DE O FİLM DE GERÇEKLERDEN UYARLAMA DEGİL ÜFÜRMEDİR nURBANU Sultan isimli kitabını okumanızı tavsiye ederim yanlı yayın lar dışında eserler okuyorsanız tabi ki!!!!!!!!!

Seni çok çok iyi anlıyorum,içinde lezbiyenlik sözcüğü geçtiği için direk yanlış anlaşılmaya müsait bir konu,ama böyle birşeyi kafaya ancak lezbiyenliği içine sindiremeyen,anlayamayan bir insan takıntı yapar ve o takıntı beyinde obsesyona neden olur,ahlaken doğru bulmadığı birşeyin başına gelmesinden de aşırı derecede korkar,beyinde sürekli dönen düşüncelerden kurtulmak için,sen kabullenme yoluna gitmişsin,aslında bu olayı bünyen yeni yeni kabulleniyor.Bu daha çok herkesi kendi gibi gören insanlarda olur,çok aykırı şeyleri bünye zor kabullenir.Asla lezbiyenlik eğilimine girmez,lezbiyenliği kabullenmeye çalışır,duyduğunda sarsılmamak için.Anlıyorum çünkü aynısı bende de var,17 yaşımda ilk kez bu kavramı duydum ben,17 yaşıma kadar habersizdim ve kendi dünyamda ailemle,arkadaşlarımla gayet huzurlu yaşıyordum.ilk bir dergide karşılaştığımda anlamaya çalıştım bana tuhaf geldiği için,ve bu anlamaya çalışmak beynimde döndükçe ve anlayamadıkça bir takıntı halini aldı.Psikoloğa gittim bana bir dünya ilaç verdi ve yan etkilerinden bahsetti.o yan etkilerden de etkilendim ve bir süreliğine yendim bu düşünceleri,ilaç kullanmamak için.Ama sonra tv.de ya da internette rastladığımda hep tazeledi.bunu çeken bilir,hayatımı mahfediyor,sabah uyandığımdan akşam uyuyana kadar,anlamaya çalışmak ve içinden çıkamamak duygusu,evliyim ve eşimi çok seviyorum,hiçbir cinsel sorunumuz da yok ama bu takıntılarım sinir de yapıyor ve eşime de yansıyor,çok üzülüyorum.İlaç kullanmak kesinlikle istemiyorum.çünkü ilaçla da kesin çözüm sağlanmıyor.Üstelik yan etkiler çok fazla.hayatımda her hastalığımda ilaca mesafeli durdum bu beni daha sağlıklı yaptı fiziksel olarak.size en son internette rastladığım bir yazıyı göstereyim,ilk yazılan cümleden birşey anlamadım ve beynim olumsuz türde anlamlar yüklüyor bu cümleye,hiçbir normal açıklama yapamıyor beynim ve anlamadıkça ızdırap oluyo

Bir başka kadınla ilişkide bulunma*yan ama erkekle ilişkiden daha tatmin edici olduğuna inanıyorum.”
Sheer Hite’m ünlü “Rapor”unda açık*ladığı gibi, bu konuda kadınlara yöneltil*miş bir soruya verilen cevaplar genellikle bu yöndeydi.
Dr. Kinsey de anketine katılan kadın*ların % 13′ünün bir başka kadınla cinsel doyuma ulaştığını, % 28′inin ise bir ölçüde eşcinsel ilişki yaşadığını belirtmiştir.
Yine de kadın eşcinselliğinin erkek eşcinselliğinden daha az yaygın olduğunu söyleyebiliriz. Oysa genellikle bunun tersi düşünülür. Bu yanılgının nedeni kadınla*rın birbirleriyle daha rahat öpüşme, sarılma, kucaklaşma, el ele tutuşmalarının erkek gözüyle eşcinsel bir ilişkiyi çağrıştır*madır.
Kadınlar arasındaki eşcinsel davranış*lar sevicilik ya da Lesbiyenizm olarak adlandırılır. Lesbiyen, ünlü Grek kadın şairi Safo‘nun yaşadığı Lesbos adasının adından gelir. Safo’nun eşcinsellik üzerine şiirler yazdığı ve bu adada hemcinsi öğrencileriyle birlikte aşk serüvenleri yaşa*dığı bilinir.
Kadın eşcinselliğini erkeklerinkinden ayıran en önemli unsur, bu tür davranışla*rın toplumsal açıdan fazla göze batmamasıdır. Seviciliğin bir başka özelliği de kadınların gerek kendi cinslerine, gerek karşı cinse yönelik cinsel isteklerinde fazla şiddetli ve zorlayıcı bir tutum içinde bulunmamalarıdır. Bu nitelik, kadın cinselliğinin doğasından kaynaklanır. Bun*dan ve toplumun seviciliğe karşı takındığı tutumdan ötürü, kadınlar arasındaki eşcinsel bağlar erkeklerinkine oranla daha az dikkat çeker ve daha az suçluluk duygusu uyandırır.Kaynakwh webhatti.com:

Erkekler arasındaki eşcinsellik, karşılıklı elle doyum ya da başka bedensel uygulamalarla yaşanırken sevicilik, ağırlıkla psikolojik bir düzeyde kalır. Genellikle kadınlar arasında eşcinsel*lik, sevecen bakışlar, zaman zaman kucaklaşmalar ötesindeki uygulamaları içermez. Toplumumuzda bu hareketler kadınlar arasındaki dostluğun belirtileri olarak görülür ve kabul edilirler.
Türkiye’de karşıt cinsler arasındaki ilişkiler genellikle kısıtlıdır. Özellikle kırsal yerlerde ve kentin orta sınıflarında kadın*larla erkekler apayrı yaşam alanlarındadırlar. Cinslerin ayrı dünyaları, tüm bir yaşam boyunca gerçek bir alışveriş olmaksızın sürüp gider Bu çerçeve içinde kişilerin erotik yönelimlerini hem cinslerine doğrult*maları doğal sayılmalıdır. Özellikle kadın*lar okul arkadaşlığı, komşuluk ilişkileri, öğleden sonra toplantıları, hamam, sayfiye vb. eğlenme, rahatlama ortamlarında salt hemcinsleriyle birlikte bulunduklarından, aralarında bir çeşit özel sevgi ilişkisinin gelişmesi doğal görülebilir. Üstelik buna bir de eşleriyle uyuşmazlık ve cinsel doyumsuzluk eklenirse, eşcinselliğe yönel*me daha da anlaşılır hale gelir.
Mutlu bir evlilik yapan, karşı cinsle sağlıklı ilişki içinde bulunan bazı kadınla*rın yaşamlarında da, özellikle ergenlik çağında kendi cinslerinden bir kimseye karşı olağanüstü bir ilgi duyma devresi geçirilir. Erkek ya da kadın, bütün insanlar, gerçek yaşamda gerçekleşemeyen bir yanlarını temsil eden kişilere karşı hayranlık ya da aşk gibi duygular besleme eğilimindedirler. Genç kızlıkta görülen bu hemcinse yöneiik hayranlık duygusu, işte bu eğilimin bir belirtisidir. Bu duygular daha çok okulda bir öğretmene, yaşça büyük bir arkadaşa, ya da bir akrabaya karşı duyulabilir. Bu doğal olguya eşcinsellik damgası vurmak elbette yanlış olur, ama bu psikolojik durum, sevicilikle aynı yerden kaynaklanmaktadır. Ancak ilk gençlik yaşantıları bir saplantıya dönüştü*ğünde gerçek anlamda sevicilik ortaya çıkar. Saplantı, bu şekilde gelişir: normal büyüme sürecinde yaşça büyük ve özenile*cek özellikleri olan kimseye duyulan hayranlık, bir ölçüde özdeşleşme içerir.Kaynakwh webhatti.com:
Zamanla, genç kız gelişip kendine olan güveni arttıkça bu özdeşleşmeye gerek kalmaz. Genç kız artık kendini bir kadın olarak, erkekler tarafından beğenilen biri olarak görmeğe başlamıştır. Ne var ki bazıları bu adımı atamayıp kendilerini bir türlü kadın olarak yeterli bulmazlar. Böyle bir ruhsal engelde takılıp kalan genç kız, karşı cinsle temastan kaçınır. Çünkü, kendisinin yeterli derecede çekici olmadı*ğını sanır.

Ergenlikte olduğu gibi kendi cinsinden olan kişilere karşı hayranlık duyma eğilimini korur. Bu eğilim değişik yoğunluklarda belirir ve başka kadınlara uzaktan hafif bir hayranlık duymaktan, kendi cinsinden bir eş aramaya kadar varabilir. Eşcinsel eğilimleri baskın olan kadın*larda, kendi kadınlıklarını gerçekîeştirememenin yanı sıra, derin bir güvensizlik duygusu görülür. Bundan dolayı sevici ilişkilerinde eşler arasındaki bağımlılık ölçüsü çok yüksektir. Seviciler, cinsel bir eş aramanın yanısıra aynı zamanda anne arayışı içindedirler.
Sevici bir çiftin ilişki*sinde bireylerin aralarında gelişen cinsel doyum alışverişinden çok daha önemlisi, birbirlerine olan karşılıklı duygusal bağım*lılıklarıdır. İçlerinden birinin bir başka kimseyle ilgilenmesi durumunda beliren kıskançlık, bir anne-babanın ilgisi için birbirleriyle rekabette bulunan çocukların kıskançlığını anımsatır.
196O’lı yıllarda pek çok Batı ülkesinde Kadın Hareketinin yaygınlaşması Lesbiyen ilişkilerin açığa çıkmasına yol açmış, hatta hareketin öncüleri arasında yeralan pek çok kadın bu ilişkiye gerçekçe gösteren tezler öne sürmüşlerdir.
Bazı yazarlar, kadınlarda eşcinslilğe yol açan etmenin hormonlardan sorumlu olan endokrin bezlerindeki herhangi bir bozukluk olabileceğini düşünürler. Ancak bu sav henüz kanıtlanmış değildir.
Öte yandan, her kadının eşcinsel davranışlara yönelmesinin mümkün olduğunu kabul etsek de, Kinsey’in ileri sürdüğü gibi, bazı rastlantısal temas ve koşullandırmaların bir kadını kendi doğasına aykırı ve böylesine belirgin bir yaşam tarzı seçmeye itebileceğine inanmak güçtür. Bu konuda yine de en güvenilir saptama Dr. Eveîyn Hooker’ın raporunda yeralmaktadır: “bi*yolojik, kültürel, psikodinamik, yapısal, çevresel pek çok değişkenin rolü vardır. Bunlardan hiçbiri tek belirleyici olarak görülemez.”
r,elimde de değil,bilinçli de değildir.

İşte yazı bu,bu yazının ilk cümlesini beynim,kadınlar erkeklerden çok lezbiyen ilişkiyle tatmin oluyor diye algılıyor,ve nasıl olur,ama ben öyle hissetmiyorum,ben de kadınım nasıl böyle düşünebiliyolar diye dönüp duruyor,offf keşke rastlamasaydım okumasaydım diyorum,Allahım dönmesin beynim de diye dua ediyorum,eşimle de paylaşıyorum ama sanırım ona da saçma geliyor,saçmalama sen akıllısın diyor,ama elimde değilki :KK43:((

@zamane sendeki obsesifliğe kaymış çok fazla takıntılısın gördüğüm kadarıyla .

sanırım bu konuyu kafamda belli bir yere koyamadığım için beynimde sürekli dönüp duruyor,bana mantıksız ve doğal gelmeyen birşeyin çok iyi birşeymiş gibi yazılıp bir de araştırmalara falan dayanması beni rahatsız ediyor,ya dünya bu yöne kayarsa diye,bazende acaba doğru bişeymiki,ben mi bilmiyorum,ya da yazılan yazıyı yanlış mı anladım ...gibi,ahlaki değerlerime,yetiştirilme tarzıma en ters gelen konuyu düşünmek istememem,tam tersi düşünceleri çağırmama yarıyo,lütfen bu konuda bana yardımcı olun,olumlu düşüncelerim çoğaldıkça,olumsuzların gideceğini biliyorum,o ilaçları kullanmak istemiyorum

öle bir hastalık gibi bahsetmişsiniz ki inanın bişe demiyorum
kesinlikle lezbiyenlik bir hastalık eğildir
yaşadığımız toplum herşeye bir ahlaki boyutta baktığı için bunuda böyle görüyor
ben burdan toplumumuza koca bir alkış isiyorum:KK9:

okadar çok araştırdımki,bilgiyle aşabileceğime inandığım için,90 lı yıllara kadar hastalık kategorisindeymiş,hızla çoğalan dünya nüfusunun önüne set koymak için,ortak bir kararla ve eşcinsel fonundan alınan maddi destekle hastalık kategorisinden çıkartılmış!ki normal karşılanıp daha yaygın olsun!! bir düşünün 16 yaşına kadar normal bir erkek çocuğu tecavüze uğruyor ve sonraki hayatını eşcinsel bir erkek olarak sürdürüyor,17 yaşına kadar normal olan kız,lezbiyenlik hakkında bilgi edindikten sonra,erkeklerle olan kötü ilişkilerinden bir kurtuluş yolu olarak tercih edebiliyor,ne de olsa giderek normal karşılanıyor!Allah insanları neden 2 cins yarattı ozaman? yada inancınıza göre artık doğa ana deyin.Ben Allah a inandığım için dedim.O insanlar kötü yada ahlaksız değil ama doğru da değil,eğer bukadar normal normal diye şakşaklayan olmasa,dostça ve sabırla tedavi olsalar eminim iyileşirler,ruhsal bir sorun çünkü.tedavi olan insanların hayatlarını da okudum ama bunlardan bahsedilmiyor kasıtlı olarak!benim obsesyonum bu yüzden işte! okadar ters geliyorki

Hiç kimse kusura bakmasın da eşcinsellik onaylanıp onaylanmayacak birşey degil. Aşk aşktır. bir erkek bir kadına nasıl ask duyuyorsa bir kadın bir kadınada o hissi duyabilir. bu kucuk yastanda olabilir cok cok ileri bir yastada olabilir. bunu kabullenmeyen homofobikler asıl insanları sevmeyenlerdir. bir insanın kime ilgi duydugu kimseyi ilgilendirmez.

aşk aşk mıdır? ozaman ensest ilişkilerinki de mi aşk?toplumun anormal karşıladığı herşeye aşk deyip de güzel bir çerçeveye kondurursak daha özgür ve mutlu bir toplum olacağımızı mı sanıyorsunuz? bir at geminden kurtulup özgür olursa,sadece koşar,koşar ve yorulur,ne kendine hayrı olur,ne de başkasına.eminim bu dediklerinize siz de inanmıyorsunuz.o tarz ilişkilerin yaygın olması hayaliniz varsa,o ayrı.

Dini inancımız zaten görmediğimiz bizi yaratan Allah(cc) inanmamızla başlıyor.
Kuran_ı Kerim'i inerken görmedik ama indiğine iman ediyoruz.Hz Muhammed'in peygamber olduğuna dair gözümle gördüğümüz bir veri yok ama iman ediyoruz.Din inancı koşulsuz itikattır zaten.Özü budur.. Lut kavminin durumu Kuran_ı Kerim'de yazar Kuran'da yazan Allah'ın kelamıdır Allah'ın kelamı da benim ve tüm islam inancına sahip olanlar için koşulsuz doğrudur..Üyenin açıklamasını Lut kavminin başına şu şu geldi diye anlatması bundan kaynaklanır bizzat şahit olduğundan değil.."size göre " dmeişsiniz ya öyle değil Kuran'a göre..! Şurada Lut kavminin akıbeti açıklanır..

Lut Kavmi - Vikipedi

Ciddi anlamda dini masallara ve Lut kavmine takılmış durumdasınız ki bu da bir tür takıntı hastalığı bence...Lezbiyen, biseksüel ya da heteroseksüel olmak değil mesele insan olmak...kişi nasıl mutluysa öyle yaşamakta özgürdür...İnsanların yatak odalarına burnumuzu sokup hayırrr onunla değil şununle bereber olman gerek yoksa Lut kavmi falan filan cıssss deme hakkımız yok...

İşte ben de diyorum ki sizde ki takıntı değil lezbiyenlik diyorum.
Neye dayanıyorsun dersen susarım birşey diyemem ama siz olmaktan kaçtığınız şeyden gerçekten kaçmıyorsunuz.Bence zaten lezbiyenlikte bir ruhsal rahatsızlık o yüzden aslında aynı kapıya çıkıyoruz..

Bakınız arkadaşlar Eşcinselliğin bir hastalık olmadığını tüm dünya hatta türkiye'deki psiliyatrlar da kabullenmişler...Ha bizim tercihimiz değildir o başka ama tercihi olanlara da saygı duyalım lütfen...

lezbiyenlik hastalık olmadığı gibi bir tercih meselesi de değildir ! bu doğuştan gelen bir şeydir uzun uzadıya hormanlarla bir ilişkisi vardır. kısaca özetlemek gerekirse bir kadında erkeklik hormanunun daha baskın olmasıyla ortaya çıkan bir durumdur. dinimizce tabiki günahtır ! bu tartışılamaz bir konu din dogmatiktir, tartışılamaz. ama günah diye de insanlar duygularından, düşüncelerinden, hislerinden isteselerde vazgeçemezler. bir kadına ilgi duyuyorken yok ben artık vazgeçtim erkeklere ilgi duyayım bari gibi bi durumları yoktur. onların ellerinde değildir hemcinslerine ilgi duymak. yoksa onlarda isterler miydi toplum tarafından aşağılanmak, ailesi arkadaşları tarafından dışlanmak. istemezler miydi sevgililerinden ellerinden özgürce tutup dolaşabilmek. kaderleri böyleymiş. ama doğuştan böyle oldu diye de dine karşı gelmemeliler bu da benim şahsi görüşüm bu da belki allahın onları sınama biçimi ???

Ciddi anlamda dini masallara ve Lut kavmine takılmış durumdasınız ki bu da bir tür takıntı hastalığı bence...Lezbiyen, biseksüel ya da heteroseksüel olmak değil mesele insan olmak...kişi nasıl mutluysa öyle yaşamakta özgürdür...İnsanların yatak odalarına burnumuzu sokup hayırrr onunla değil şununle bereber olman gerek yoksa Lut kavmi falan filan cıssss deme hakkımız yok...

Dini masallar? :KK1:
Bakınız iman etmediğiniz değerlere masal diyemezsiniz.
Ben bu değerlere inanıyorum siz çıkıp ben erkek penisine tapıyorum,tanrı odur deseydiniz ben size eyvallah der geçerdim.Baba,oğul ,kutsal ruh hadisesi üzerine 64646 milyon tane şaka yapabilirim mesela ama umrumda bile değil,yine eyvallah der geçerim..
Dünya üzerinde milyarlarca inanç sahibi olan bir dine masal diyemezsiniz ,haddinizi bilin.

İnsanların nasıl yaşadıkları toplum için sandığından çok daha önemli,gayrı meşru çocuk,dost hayatı yaşayan çiftler,eşcinsel ilişkiler ,fuhuş bunlar sadece kişilerin yatak odalarıyla sınırlı değil.Süreç içinde bütün toplumu etkiliyor.Bunun da dinle alakası yok.Sosyal bir konu din fobiniz varsa sosyal açıdan değerlendirin.

Siz milyonlarca insanın inandığı yaşadığı hak dine masal diyemezsiniz. Lütfen biraz daha saygı... :KK20:

Siz milyonlarca insanın inandığı yaşadığı hak dine masal diyemezsiniz. Lütfen biraz daha saygı... :KK20:

Eee şimdi bu ne demekki siz(bu tarz düşünenler için konuşuyorum sadece alıntı yaptığım kişi için değil) dininiz için saygı bekliyorsunuz ama insanların tercihlerine saygı gösteremem diyorsunuz..
Herkes birbirinin dini duygularına da saygı göstermeli cinsel duygularına da.. Çok büyük konuşuyorsunuz bazen.. Homoseksüelliğin büyük çoğunluğu hormonal sorunlardan kaynaklanıyor ve engellenemiyor. İlerde oğlunuz veya kızınız homoseksüel olursa onu öldürecek misiniz? Allah verdi diyip kabullenirseniz bugün burda yaptığınız hakaret ve alay içeren sözler vicdanınızı rahatsız etmeyecek mi?
Duvarlarınızı yıkın dünyaya at gözlükleriyle bakmayın. Tek doğru sizin bildiğiniz değildir başka insanlarında bildikleri doğrular vardır. Bu konuda eğitim alan insanlar bunun hastalık olmadığını söylüyorsa bir bildikleri vardır.

Eee şimdi bu ne demekki siz(bu tarz düşünenler için konuşuyorum sadece alıntı yaptığım kişi için değil) dininiz için saygı bekliyorsunuz ama insanların tercihlerine saygı gösteremem diyorsunuz..
Herkes birbirinin dini duygularına da saygı göstermeli cinsel duygularına da.. Çok büyük konuşuyorsunuz bazen.. Homoseksüelliğin büyük çoğunluğu hormonal sorunlardan kaynaklanıyor ve engellenemiyor. İlerde oğlunuz veya kızınız homoseksüel olursa onu öldürecek misiniz? Allah verdi diyip kabullenirseniz bugün burda yaptığınız hakaret ve alay içeren sözler vicdanınızı rahatsız etmeyecek mi?
Duvarlarınızı yıkın dünyaya at gözlükleriyle bakmayın. Tek doğru sizin bildiğiniz değildir başka insanlarında bildikleri doğrular vardır. Bu konuda eğitim alan insanlar bunun hastalık olmadığını söylüyorsa bir bildikleri vardır.

Ben yazımda ne demişim, homoseksüelleri öldürelim mi demişim, nerede büyük konuşmuşum. Bir cümlemden bu kadar çıkarımı nasıl yaptınız. Alay, hakaret neresinde...
Bence siz at gözlüklerinizi çıkarın zira iyi okuyamıyorsunuz :KK68:

Son düzenleme:
Ben yazımda ne demişim, homoseksüelleri öldürelim mi demişim, nerede büyük konuşmuşum. Bir cümlemden bu kadar çıkarımı nasıl yaptınız. Alay, hakaret neresinde...
Bence siz at gözlüklerinizi çıkarın zira iyi okuyamıyorsunuz :KK68:

Direk kendi üzerinize alınmamanızı söylemiştim, sadece dini görüşler hakkında saygı bekleyip, başkalarının özel hayatına saygı göstermeyen insanlar için konuştum okuyamayan ben değilim sizsiniz galiba? İsterseniz ordaki cümlenin anlamını tekrar tekrar açıklayabilirim..
orda diyorum ki
'Dinime inan ya da inanma bu kadar insan bu dine inanıyorsa bu dine saygı göstermek zorundasın diyen insanlar için konuşuyorum sadece alıntı yaptığım kişiyi eleştirmiyorum onun cümlesi anlatacağım şeye en yakın cümle o yüzden onu alıntı yaptım'
Şimdi sizin anlama düzeyinize inebilmişimdir umarım. Sizin mantığınız kadar düz bir mantıkla da diyorum ki 'Bu kadar psikolog birleşip homoseksüellik bir hastalık değil diyorsa bunu kabullenmek zorundasınız homoseksüellik bir hastalık değildir. Lütfen biraz daha saygı.'

Siz şimdi yine yanlış anlayıp laf sokmaya kalkarsınız falan diye şunu da açıklığa kavuşturayım ben bu cümlelerimde homoseksüelliği de savunmuyorum. Kızdığım şey düşüncelerine, inançlarına karşı saygı bekleyip görüşleri ve duyguları kendisine uymayan insanlara pislik muamelesi yapanlaradır.

Zaten her şeyin başında konu sahibi arkadaşımız burada bambaşka bir olaydan bahsederken homoseksüeller pisliktir gibi bir konuya dönmek, döndürmek sapkınlıktır. Bilgisizliktir. Lütfen daha fazla kitap okuyup lise sınavlarında çıkan paragrafta anlam konusu testlerini de çözün ki anlatılmak istenen konuyu iyi anlayıp konuları 180 derece döndürmeyin.

Ve yine alıntı yaptığım arkadaşım burada bahsedilen konunun tek muhattabı sen değilsin yine sadece seni suçlamışım gibi üstüne alınıp çemkirme olur mu?

X