Canım gerçekten bu durumdan %20-10 luk bir kısım kalmasına rağmen kurtulmana sevindim, ama başka bir rahatsızlığın başlamış bu konuda üzüldüm.Umarım bunu da atlatırsın. Bilgilendirmek için açtığın başlık için bende sana teşekkür ediyorum.
Lezbiyenlik veya Gaylik dinen yasak, günah vs. ona lafım yok fakat seninki OKB.. İnsanlar bazen anlamakta zorlanır, aldırma =). Konu ilgimi çekti, çok garibime gitti. Çünkü ilk defa duydum böyle takıntıları olanları.. Temizlik takıntısı vardır insanların tamamda diğerlerini pek duymamıştım, iyi oldu bu başlığı açman=). Hayatta herşey bizler için, her insanın başına herşey gelebilir. Allah dert verecekse bile dermansız dert vermesin. Atlatmana gerçekten çok sevindim umarım diğer %20-10luk kısmınıda atlatırsın ve bir daha nüksetmez..
Bende üniversitedeyim, psikoloji okuyorum. Geçen sene hoca lezbiyenlik ve gaylikle ilgili konuşmuştu, doğuştan gelen bir şeymiş. İnsanların kimliklerini tanımaları esnasında oluşan bir şeymiş. Hastalık mı başka bir şey mi artık bilemeyeceğim, Allah herkesin yardımcısı olsun =)