- Konu Sahibi ellendesegeneres
sözün özü, lezbiyen misiniz, biseksüel mi.:?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
neye eğimli olduğumu biliyorum sadece bu sacma düşünçelerden kurtulmaya çalışıyorum.
Aslında şöyle açıklayalım..
Köpek fobisi olan bir insan köpek gördüğünde dehşete kapılır.Çünkü ondan korkar zarar vericeğini düşünür.İşte okb de köpeğin yerini düşünçeler alıyor.OKB hastası kendi beyninin ürettiği sacma sapan düşünçelerden korkmaktadır.
Köpek fobisi olan insan eğer köpekten kaçmaya devam ederse hiçbir şekilde korkusunu yenemez.Fakat korkusu ile yüzlezşe , köpekten kaçmasa hatta ona dokunsa.Bir süre sonra köpeğe duyduğu korku duyarsızlaşmaya yani sıradanlaşmaya başlıyacak.
İşte psikoterapide okb hastalarına yaptırılanda bu.Hani köpek fobisi olan kişi köpekten kaçmaz onunla yüzleşirs yenerse korkusunu, aynı şey okb hastası içinde geçerli.
Yani ne yapması lazım korkutuğu düşünceyi sürekli çağırması onunla yüzleşmesi gerekir...
İkiside değil hetereseksuelim...eminim bundan...:)
Saçma düşünceler dediğiniz şeyler lezbiyenliği belirleyen şeyler değil mi zaten.
Kavim helak edildiğinde ordaydınız sanırım,konuya şahit olmuş gibi kesin cümleler kurmak da ne ola ki :hulya:sağlıklı bir tercih mi? normal mi yani? ben hastalık diyorum arkadaşım. aslında dini yöne sürmek istemiyorum ama lut kavminin helak olma sebebi. Allah helak etmeseymiş madem günah değilse, pergamber göndermeseymiş doğru yola iletilmelerini sağlamak için. demek ki ortada hoş olmayan şeyler var. şimdi saray oğlancılığı yasaklanmadan önce etkin bir şekilde var olma sebebini günah olmamasına mı bağlıyorsunuz?
herkes düşüncesini savunuyor, tartışmak istemem seninle canım. ama benim düşüncemde bu. sevgiler.
Şimdi sana açıklayayım....
2 örnek yazıcam tamam mı..
1) Bir kadın var.Kendini lezbiyen olarak tanımlıyor.Sevgilisi var ve çok mutlu filan.Parada kazanıyor.Ne psikolojisi bozuk nede depresyona giriyor lez olduğu için.Yani çok mutlu hiçbir sorunu yok.Sadece toplumun bakış açısıdan birazcık rahatsız o kadar..Gününü başka şeylere ayırabiliyor...Yani toplumun onu aşağılık bir sapık olarak görmesi bile onu depresyona sokmuyor.Mutlu yani halinden...
2) Başka bir kadın.Yıllarca erkeklere ilgi duymuş fakat sonra birden kendinden şüphelenmeye başlıyor.Acaba kadınlarda ilgi duyuyormuyum diye..Sürekli bunu düşünüyor.24 saat tek düşündüğü bu.Sürekli lez olmadığını kendine ispatlamaya çalışıyor ama olmuyor bir türlü.Çok mutsuz.Depresyondan çıkıp depresyona giriyor.Tüm sosyal yaşantısı bozuluyor.
Şimdi sana iki örnek verdim sence hangi insan hakketen hasta?
Bana kalırsa lezbiyen olupta mutlu mesut yaşayan kadın kesinlikle hasta değil.Hasta olsa halinden rahatsızlık duyardı ama duymuyor çok memnun halinden...
-2. düşünceyle savaşmak 1. eylemi gerçekleştirmekten iyidir bence.
-2. kişi 1.olmaktan sizin yöntemleriniz sayesinde kurtulabir.
-1. kişi hastadır ayrıca, bana ve toplumun büyük kesimi tarafından normal olmayan,
Allah tarafından hoş karşılanmayan bir hareket içerisinde.
- Ayrıca buna da alışmış, normal görüyor, rahatsızlık duymuyor. en kötüsü de bu.
Büyük konuşmak istemiyorum canım ama bana ters.bu takıntıdan kurtulduğunuza sevindim.
bencede hastalıkdır bu tarz secimler cunku normal degil karsı cinse ilgi duymak yerine kendi cinsinize ilgi duymanın nesi dogru veya normalki zaten..senin atlattıgına sevindim seninki takıntı gibi geldi bana gercekten bir ilgin yok ama olmasından korkuyorsun
Kavim helak edildiğinde ordaydınız sanırım,konuya şahit olmuş gibi kesin cümleler kurmak da ne ola ki :hulya:
Bu "size göre"arkadaşım..hayat varsayımlardan ibarettir
Bence lezbiyensiniz,yada yatkınsınız çeşitli sebeplerden dolayı.
Kullanıcı adınız çok manidar yani lezbiyen olmaktan bu yaşananlardan bu kadar rahatsız birini bu kullanıcı adını alması gerçekten çok enteresan.
Çünkü bahsi geçen kişi eşcinselliğin en meşru halidir ki evlenmiştir yine bir eşcinsel kadınla..
lezbiyenlerin tanrısı yani o kadın kariyer toplumsal saygı vs yönünden..
ben sizin gerçekten lezbiyen olduğunuzu düşünüyorum toplumu aydınlatmak adını açtığınız bu konuyu ise samimi görmüyorum.
Kullanıcı adınız çok manidar yani lezbiyen olmaktan bu yaşananlardan bu kadar rahatsız birini bu kullanıcı adını alması gerçekten çok enteresan.
Çünkü bahsi geçen kişi eşcinselliğin en meşru halidir ki evlenmiştir yine bir eşcinsel kadınla..
ben sizin gerçekten lezbiyen olduğunuzu düşünüyorum toplumu aydınlatmak adını açtığınız bu konuyu ise samimi görmüyorum.
Ayrıca nickim olan ellendegeneres dünyadaki en ünlü lezbiyenlerden olup üstelik evlidir.Fakat hiç tvde seyrettiniz mi bilmiyorum yaptığı showlarda daha çok kadınlar vardır.Ve birçoğuda hetereseksueldir.Yani şimdi o heteresekseul kadınla ellendegenerisin showuna gittiler diye nasıl lezbiyen olmuyorlar benimde bu bayanın nicikimi taşımam lez olduğum anlamına gelmez.Ayrıcada ellendegenerisi çok beğenir ve prgoramınıda keyifle izlerim.
Showunu bende izlerim ve lezbiyen değilim.Komik ve şirin bulurum.
Ama hem lezbiyen olmaktan korkup hem de onu kullanıcı adı yapan kişi de ben değilim..
Herşey aşikar bence