- 24 Aralık 2014
- 4.853
- 6.530
- Konu Sahibi leylosvemecnun
2 hafta önce riskli gebeligim zamaninda dogumla sonuclandı sizlere soruyordum evdeki cocugumla nasil olacak nasil birakacagim ne yaparim diye Allah kolayligini verdi bir sekilde özel hastanede yaptim dogumumu kizcem de yanimizdaydi bebegim biraz ufak dogdu benim dogum sonrasi sekerim yükseldi muhtemelen kalici dedi doktor ama her seye ragmen atlattik evimizdeyiz ilk lohusaligimda üzerime kabus gibi cöken k.validem sadece 2 defa görmeye geldi basimda sadece annem var esim var o kadar huzurluyum ki bebegim de öyle.Korktugum lohusa senaryolarini bu sefer yasamadim buradan hamileligim süresince cok destek aldim yeri geldi özelden konustugum insanlar oldu yeri geldi konu actigim basliktan hepinize cok tesekkür ederim bu hamilelik benim 10 yas olgunlastirdi sayesinde tanidigim insanlara minnettarim Sadece bebegimle yalniz kalmaktan korkuyorum ikinci cocugum olmasina ragmen emzirirken genzine süt kacar diye basimizda ya annem ya esim mutlaka olsun istiyorum onlar yoksa emzirmeye korkuyorum aglamaya basliyorum hamilelikte yasadigim zorluklar aklima geliyor cocugu giydirmekten gaz cikarmaktan yikamaktan falan korkmuyorum 2500 gram dogdu ama her türlü evirip cevirebiliyorum sadece emzirecegim zaman korku geliyor ilk cocugumda bu olmamisti annem 1 haftaya dönecek esim is basi yapacak bu hissi atmam lazim basina gelen var mi ne yaptiniz ?