• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Leylanın Evi -Zülfü Livaneli

sr_ozlem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2007
3
0
86
39
İstanbul
mutlaka okumalısınız...yani ben çok severek okudum sonunda bi olaya şaşıracaksınız benden sölemesi=):1shok:

bende Bu Kitabı Okuyanlardanım.kitap Oldukça Akıcı Bir Dille Yazılmış Ve Okurken sıkılmıyorsunuz...bence Okumalısınız!!!

evet ben de okudum leylanın evini ve bir çok kişiye de tavsiye ettim ama mutlluluk daha güzeldi okumayanlara onu da tavsiye ederim

bence herkes okumalı hayatın pek de dışında kalan bir konu içermiyor ben büyük zevkle okudum tavsiye ederim kitapsever arkadaşlara!!!

Leyla' nın Evi bende iz bırakan kitaplardan biridir ki bunu binden fazla kitap okumuş biri olarak söylüyorum. Mutluluk da çok güzeldi ama Leyla' nın Evi' ni nedense daha çok beğendim. Leyla' nın hüzünlü yalnızlığı, kendinden çok farklı bir genç kadınla dostluğu, bunun anlatımı, hepsi beni çok derinden etkiledi. Şiddetle tavsiye ediyorum ben de.

Cok etkiliyeci ve akıcı bir yapıt olmuş.Özellikle sonlara yaklaştıkca dahada sürükleyeci ,okunmasını tavsiye ederim...

okudum ama çok da beğendiğimi söyleyemem
yani özgün bir hikaye değildi bence,yüzeysel geldi bana çok,
derinlik yok kitapta,aynen ne yazdıysa o
düşünmeye itmiyor
yani herhangi bir ilköğretim çocugu da okusa aynı sonuca varır...

livanelinin bütün kitapları öle bnce sadece sevdalm hayatta sıkılmştım sonlara doğru orda da kendi hayatını anlatıyordu

ben de okudum ama biraz hayal kırıklığı yaşadım. livaneliden daha orjinal bir konu daha hoş bir edebi anlatım beklerdim

zülfü livaneli ni çok severek okurum ama bu kitabı biraz şeyyy ııı olmamış diycem değil. yine severek okudum. ama karakterler biraz sorunlu. biri istanbul hanımefendisi diğeri hayatı uçlarda yaşayan almanya da büyümüş genç kız. biraz fazla ters. karakterler bu kadar uç olunca hikaye oturmuyor sanki. leyla nın anne ve babasının hikayesi romanın eksikliklerini gideriyor. zaten bir romanın okunamsı zülfü livanelinin mürekkeplerini taşıması için yetrli. kitabın finali harika azcık burun direğinizi sızlatıyor. ağladım mı tabii ki hayır ben ağlammam ki - senağlama senağlama senağlama -

Back