Leyla Altuntaş hakkında acil yardımmmm!!!!

iclal_18

Guru
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2011
525
14
318
merhaba, ben yeni bir anne adayıyım ve açıkçası çok tedirginim hatta korkuyorum henüz doktora gitmedim. 5. haftamın içindeyim ve gitmem gerekiyor biliyorum. burdan forumdan okuduklarım kadarıyla Leyla Hanım hep iyi anlatılmış. Onunla konuşmak istiyorum bana telefon numarasını verebilecek olan var mı? Yardımcı olanlar için şimdiden teşekkür ediyorum umarım siz de hayatta hep size yardımcı olanlarla karşılaşırsınız....

leyla hanım benım doktorumdur
kendısı basarılı tecrubelı ve cok sevımlı bır hanımdır
ama cok fazla yogundur
yenı takıp hastası alıyormu bılmem eskı hastalarına bıle zor yetısıyor

ıstanbul anadolu yakası medıpol hastanesınde gorevlı
numara vermek yasak olabılır ama ınternetten medıpol dıye aratırsanız numarasını bulabılırsınız

merhaba, ben yeni bir anne adayıyım ve açıkçası çok tedirginim hatta korkuyorum henüz doktora gitmedim. 5. haftamın içindeyim ve gitmem gerekiyor biliyorum. burdan forumdan okuduklarım kadarıyla Leyla Hanım hep iyi anlatılmış. Onunla konuşmak istiyorum bana telefon numarasını verebilecek olan var mı? Yardımcı olanlar için şimdiden teşekkür ediyorum umarım siz de hayatta hep size yardımcı olanlarla karşılaşırsınız....

leyla hanım harıka bır doktor.bende ona gıdıyorum.aynı zamanda medıpol hastanesınde görev yapmıstım 2 sene yanı kesınlıkle tavsıye edebıleceğım tek doktor.ama ne yazıkkı yenı hasta almıyor yoğunluktan dolayı ben aramıstım.ekıme randevu verdıler. ama sana bır doktor daha onerebılırım sema ovalı kapalı bır bayan ama ınanılmaz tecrubelı oda leyla hanım kadar yoğun ama yenı hasta alıyodur belkı bı ara hastaneyı sor.

evet hastaneyi aradım yeni hasta takibi almıyormuş ama ben daha en baştayım sadece bir kez gidip sonra yoğunluğunun azalmasını bekleyebilirim yani sıraya girip sıradan alacağı hasta olabilirim mutlaka hastaları doğum yapıp ayrılacaklar değil mi? kendisiyle görüşüp anlatırsam yardımcı olabileceğini düşünüyorum. bana özel msj göndererek dr.un no.sunu verebilecek olan yok mu? şimdiden teşekkür ediyorum. Allah hepinize rahat bir hamilelik ve kolay bir doğum nasip etsin....

Uzunal hastanede görevin neydi? sen Leyla Hanımla konuşup bana yardımcı olamaz mısın? Benim için çok önemli çünkü ona gitmeyi çok istedim ve başka bir dr. beni rahatlatamayacak. Bana çok büyük bir iyilik yapmış olurdun?...

Uzunal hastanede görevin neydi? sen Leyla Hanımla konuşup bana yardımcı olamaz mısın? Benim için çok önemli çünkü ona gitmeyi çok istedim ve başka bir dr. beni rahatlatamayacak. Bana çok büyük bir iyilik yapmış olurdun?...

canım hostestim ben orda direk nosunu verimm asıstanına bır ulaş cep nosu yok bende ama544 66 48 bı ara konus önce asistanıyla sora tel.leyla hanımı iste bakalım ne olucak.anlat durumunu

Allah razı olsun çok teş. ediyorum bir deneyeyim şansımı. bilmem dr.u hiç görmedim ama biraz korkağım netten araştırdım bir onun hakkında olumsuz tek bir şey okumadım. inş. hayırlısıyla olur kabul eder.

Allah razı olsun çok teş. ediyorum bir deneyeyim şansımı. bilmem dr.u hiç görmedim ama biraz korkağım netten araştırdım bir onun hakkında olumsuz tek bir şey okumadım. inş. hayırlısıyla olur kabul eder.

rica ederim inşallah bi işe yarar canım ne kadardır evlısın?

2,5 seneyi biraz geçti. öğretmenim ben sözleşmeli atanmıştım kadroya geçmek için bekledim ya da korktum hep erteledim :) leyla hanım sizi tanıyor mu? söylesem bir mahsuru olur mu? ya da işe yarar mı? gerçi adınızı da bilmiyorum :)

Back