• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Levent Kırca'yı kaybettik.

ben yazdım hanım ablacığım mune ye ve kazen e ama kazen bir şey demedi ...mune kazen geri atmaz dedi...

ve ben bunu yazdım diye hatalı oldum ...var mı böyle bir şey o kadar kendilerinden geçtiler.

çamur at izi kalsın insanlıklarını unuttular.maalesef

Hakaret etmeden yazılsa tamam,ama oda yok illa bir yerlerden laf sokma yarışı yapılıyor..
Herkes yazdığına dikkat edecek,burası dingonun ahırı değil klavye kabadayılığı yapmak zor değil.

Allah affetsin diyorum sadece....
Aslında söylenecek şeyler var
Ama Ölünün arkasından konuşulmaz..bitti.

Bu siyasette cezalar neden kalkti ki?
Polemiğe ceza olmasin ama hakarete olmali. Hakaretin yeri farkli sonucta.
Birtek siyasilere hakaret ceza sebebi, Atatürk, Cumhurbaşkanı, Başbakan, siyasi liderler, devlet kurum ve kuruluşlarına hakaret, küfür, karalama yasak.
Onlara ceza veriliyor ama üyelerin birbirine söylediklerine cezayı kaldırdık siyasette.

İsterlerse küfür etsinler ki hakaretleri küfür kadar vurucu nerdeyse, dövseydi daha iyiydi deriz ya, o misal.

Birtek siyasilere hakaret ceza sebebi, Atatürk, Cumhurbaşkanı, Başbakan, siyasi liderler, devlet kurum ve kuruluşlarına hakaret, küfür, karalama yasak.
Onlara ceza veriliyor ama üyelerin birbirine söylediklerine cezayı kaldırdık siyasette.

İsterlerse küfür etsinler ki hakaretleri küfür kadar vurucu nerdeyse, dövseydi daha iyiydi deriz ya, o misal.
Neden kaldirildi peki Mune?
Bir kez daha kaldırılmıştı ortalik yine aynı olmuştu. Hatırlarsın.
Su durumdan kimsenin memnun olduğunu sanmıyorum. Hakaret edenler dışında yani.

Bu bölümde Kişilerin birbirine söyledikleri banlanma sebebi olmaktan çıktı bibi.
Herkes düşüncesini yazıyor rahatça, pek rahat yazıyorlar değil mi?
Hele hele bir ölüm haberi altında pek güzel yazıyorlar, ki Şaşırtıcı.

Çoğu mesajı okudum, insanları sevmek veya sevmemek özgürlüktür, bu kısıtlanamaz lakin benim Dünya görüşüme göre ya rahmet diler ya da nötr kalır yazmazsın, yazmamakta bir Seçenek ve özgürlüktür.

Madem burda nerdeyse herkes anılmış, Kenan Evren vefat etti haber başlığının altında hakkını helal etmeyenlerde oldu, üzüldüm diyende, ben girip yaşça benden büyük kızının üstüne gidilen haberlere üzüldüğümü yazıp çıkmıştım sadece zira ölen insanın iyi veya kötü olması önemini yitiriyor son nefesini verdiğinde.

Ben âhirete inanıyorum, bu dünya da iyi ya da kötü yapılanların karşılığı çıkar ahirette deyip büyüklerimin Ölünün ardından birşey denmez, Ayıptır öğretisine uyarak bana yakışanı yapıyorum.

KK'nin sonu değil, siyasetin sonu diyelim, zira kuralsızlık birtek burada var, hep bir yanım saftır, umut eder, birgün belki insanlar burda yazdıklarından ar eder diye umut ediyorum, içimdeki safı öldürmelerine izin vermemeye devam edeceğim sanırım.

munecim siyasette bütünüyle rahatsız oldum geçende yazdım ama ölüm haberlerinin olduğu yerde ölümden çok kişilerin bir birine lf etmesi ezme çabaları hiç hoş değil bu
sonuçta haber acı bu acının içinde birbirini yaralamak ne oluyor bunu anlamıyorum halen ve bunları nasıl yakıştırıyorlar kendilerine

sanki bölüm ağzına geleni söyle bölümü oldu.

senin dediğin gibi takke düştü kel göründü herkesin ne olduğu yada olmadığı beli oldu

Son düzenleme:
İYİDE BUGUNE KADAR HİÇ ARAMIZDA BIR SIKINTI OLDUMU SENINLE,BENDE SNEI SEVIYORUM
Hayir gercekten olmadi E endulus34 . Cünkü sadece bu son zamanlar ayri düstük düsüncelerimizle. Oda benim Reis`i tutmamamla oldu yoksa, seninle her alanda gülüp sakalasan insanlardik.
Sadece sunu bilki, ünlü olsan bile, herkes gibi bir kötü günün olabilir. Yani o yasadigin saniyelerin, o insanin senin hakkinda öyle düsündügünü dogrulamaz. Belki baska birsey icin mutsuz ve huzrsuzdu ve o gün fotograf cektirmek istemedi. Öyle düsünsen birde.

Ne olacak bu böyle nereye kadar devam edecek müdürüm..

E yani. Eline geçecek olan tek şey kendini tatmin etmek olur. Ki senin benim gibi insanlar da burda yazdığı üç beş cümleyle insanları tahrik ederek tatmin olmaz zaten.

Kendini tatmin etse ne olacak,ancak gevrek gevrek güler herhalde,kendine yakıtırıyorsa devam etsin o zaman..

KK'nin sonu değil, siyasetin sonu diyelim, zira kuralsızlık birtek burada var, hep bir yanım saftır, umut eder, birgün belki insanlar burda yazdıklarından ar eder diye umut ediyorum, içimdeki safı öldürmelerine izin vermemeye devam edeceğim sanırım.

ben de bir tarafı saf hatta saftirik bir insan olarak malesef umutların boş çıkacak diyorum malesef

öfke ve nefret dili her yere her ortama hakim olmaya başladı, dolayısıyla saygı kayıplara karıştı tabii

bugun sosyal medya hesaplarımdan bunaldım yemin ediyorum, insanlar ne kadar vicdansız ne kadar acımasız kin ve nefret dolu, dün olayın tazeliyle kimse bişey yazıp paylaşmıyordu, bugun çoşan çoşana
ve aynı nefret heryerde, her olayda karşımıza çıkıyor

Back
X