• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Levent Kırca'yı kaybettik.

bu konuda senle aynı düşünüyorum. b irbirimizi olduğu gibi inancı inançsızlığı, ırkı ne olursa olsun olduğu gibi sevmeliyiz. aliborayı severdim. dahada bir girdi gözüme. hepimiz böyle olsak ve davransak keşke
Evet ınan buna mustafa bey aynen böle yaptı,ve tekrar edıyorum baykalı sevmemın nedeni farklılıklarından yanında gayet gülen bır yuzle durup el sıkışmasıdır,ben en yakın arkadşaım ve kızkardeşim der bana,hrant dınk n yeğenıdır

He öyle diyosun şurda kendi sevmedikleri ölse

Efide kendi adıma en sevmediğim kişi ölse dahi eğer o kişi terörist değilse, ne bilim tecavüzcü, katil filan değilse. Sadece fikirlerinden ötürü sevmediğim biriyse.
Gelir buraya Allah ailesine ve sevenlerine sabır versin, Allah sorsun yazar çıkardım.
Bunu diyebilmek bu kadar zor olmasa gerek.

Sen benı ıyı tanırsın,asla yargılamadım,onu ne söledi ise onu söledım,empati kurmayan,ve halkın dını değerlerıne saygı duymayan kendısı ıdı,reis sevmıyor dıye değil,asla değil,herkes sevmek zorunda değil,oda değil,benıde sevmek zorunda değil,başörtümede istediği hakareti edebilir bunda herkes özgür,lakın bende özgürüm,sanatçı bırleştirmeli,ayrıştırmamalı,belki inanmayacaksınız ama,yemınle,kendısını mecidiyeköyede yıklana alı samıyenın yanında gördüm,hatta bır tebessümle yanına doğru eğildim,bişeyler mırıldandı nefretle,suratını buruşturarak,çevirdi kafasını,şok oldum,lakın daha sonra tv deki söylemlerıne bakınca benım gıbı sıkma başlardan nefret ettiğini öğrendım,ama ben o ve onu gıbıleren asla nefret etmıyorum,bızım ülkemizdeki sanatçılar nedense halkın hıtap ettiği kesımın dini ınancından nefret edıyor,sorun yok edebilir,son derece demokratım,bana küfür bile edebilir,ediyorda,ama bende ona sevmek zorunda dğeilim,
sevmek zorunda degilsin ama bu olumune sukretmen anlamina gelmez..tmm sevmiyosaniz yorum ypmazsniz. bde cok mutlu olduk diyin tam olsun.bu nasil bi düsnce tarzi anlamadm ben.

Evet tutturamadı,genelde senin gibilere hitap ettiği için,bize basit kaldı bu bahaneler yemedik
Zekanın ölçüsünü koy bi zahmet herbaşlıkta ona göre yorum yazılsın heryerde Üstün Zeka vurgunla anlayamıyoruz üstün zr illa foto istiyoz.
ilk önce endülüs'e yazdığına bir açıklama yazayım.
gencecik kadın, ömrü uzun, bol, mutlu olsun, Esra Elönü'yü sevmem, ama dedim ya ömrü uzun olsun. o yaşarken onun hakkında olumsuz her fikrimi söylerim. rahmetli olursa, Allah gecinden versin, ya susarım, ya Allah Günahını affetsin, rahmet eylesin, derim.
onunla olan hesabım, o ölünce kapanır benim.

1 kişinin yaptığını, endülüsü tüm eleştirenler üzerinden yaptın? hani hak, hani adalet? e şimdi sen de bizim hakkımıza girdin, oldu mu efide? hoş mu şimdi? madem bu sadece tek bir kişi, niçin saldırıyorlar diyorsun? niçin zeka seviyelerini tutturamadın diyorsun?
olmadı, efide.
sayfalarca açıklamış halen ordan vurmaya çalışanlar var onlarada gönderme oldu. kabul.

E endulus34 Ókypete`nin dedigi gibi birak Allah`a havale et.
Seni taniyorum ve seviyorum onun icin inan soka giriyorum bu yorumlarini okuyunca ve üzülüyorum. Aslinda hepimiz ayni seyi istemiyormuyuz endulus ? Özgürce istedigimiz gibi yasamak. Iste bu !!!
Sen bana saygi duymani isterim, zira ben bir Ateistim, benimde sana saygi duymam lazim ister basin acik veya kapalli. Yani karsilikli saygi ve sevgi. Her ne olursak, her kim olursak.
Bunu baskalari yapmasi veya yapmamasi bizi yönlendirmesin, kinci düsüncelere veya kötülüge itmesin, biz yine iyilikle düsünelim herseyi.
Öyle bir hayat hayyal ediyorumki Türkiye`de, dindari Ateisti elele, o gün gelecek E endulus34 inan gelecek, herkes istedigi gibi yasayacak. buna inaniyorum cünkü ümitsiz yasamak istemiyorum. Iyiligin, dogrulugun, dürüstlügün, vicdanliligin, merhametin ve sayginin sevginin ilk etapda önde oldugu günler gelecek !
Her ülke basariyorda, niye biz basarmayalim ? Kimsenin oyununa gelmeyecegiz ! Insanliga inanmamiz lazim ilk etapda, Biz insanligimizi kaybetmek durumundayiz nerdeyse.

E endulus34 Ókypete`nin dedigi gibi birak Allah`a havale et.
Seni taniyorum ve seviyorum onun icin inan soka giriyorum bu yorumlarini okuyunca ve üzülüyorum. Aslinda hepimiz ayni seyi istemiyormuyuz endulus ? Özgürce istedigimiz gibi yasamak. Iste bu !!!
Sen bana saygi duymani isterim, zira ben bir Ateistim, benimde sana saygi duymam lazim ister basin acik veya kapalli. Yani karsilikli saygi ve sevgi. Her ne olursak, her kim olursak.
Bunu baskalari yapmasi veya yapmamasi bizi yönlendirmesin, kinci düsüncelere veya kötülüge itmesin, biz yine iyilikle düsünelim herseyi.
Öyle bir hayat hayyal ediyorumki Türkiye`de, dindari Ateisti elele, o gün gelecek E endulus34 inan gelecek, herkes istedigi gibi yasayacak. buna inaniyorum cünkü ümitsiz yasamak istemiyorum. Iyiligin, dogrulugun, dürüstlügün, vicdanliligin, merhametin ve sayginin sevginin ilk etapda önde oldugu günler gelecek !
Her ülke basariyorda, niye biz basarmayalim ? Kimsenin oyununa gelmeyecegiz ! Insanliga inanmamiz lazim ilk etapda, Biz insanligimizi kaybetmek durumundayiz nerdeyse.
İYİDE BUGUNE KADAR HİÇ ARAMIZDA BIR SIKINTI OLDUMU SENINLE,BENDE SNEI SEVIYORUM

Back
X