• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Levent Kırca'yı kaybettik.

Hakaret etmeden yazılsa tamam,ama oda yok illa bir yerlerden laf sokma yarışı yapılıyor..
Herkes yazdığına dikkat edecek,burası dingonun ahırı değil klavye kabadayılığı yapmak zor değil.
herkes kendine yakışanı yapıyor işte:KK43:

ben hakaretlere ,küfüre banın geri gelmesinden yanayım. onun dışında böyle kalabilir

Mune Mune çok şaşırcaksınız demişti hatırlarsan, ben çok şaşırmadım herkesin nasıl insanlar olduğunu seziyordum ama bi kaç kişiye şaşırdım, bence kurallar böyle kalsın herkes gerçek yüzü daha net ortaya çıkıyor

Bence de gayet iyi bansız. Ben biraz uzak kaldım bu ara çoğu başlığa bakmadım ama küfürlerin havada uçuştuğunu görmedim, birbirlerini aşağılayanlar olabilir belki ama normal, hayatın gerçekleri bunlar, bu kadar hassas olmayın.

Bansızlık yönetim için de iyi bence taraf tuttun, beni haksız banladın, karşı tarafı banlamadın vs dertleriyle uğraşmalarına gerek kalmıyor.

Hayir gercekten olmadi E endulus34 . Cünkü sadece bu son zamanlar ayri düstük düsüncelerimizle. Oda benim Reis`i tutmamamla oldu yoksa, seninle her alanda gülüp sakalasan insanlardik.
Sadece sunu bilki, ünlü olsan bile, herkes gibi bir kötü günün olabilir. Yani o yasadigin saniyelerin, o insanin senin hakkinda öyle düsündügünü dogrulamaz. Belki baska birsey icin mutsuz ve huzrsuzdu ve o gün fotograf cektirmek istemedi. Öyle düsünsen birde.
hayır asla foto çektırmek değil zaten,orayı bılıyormsuun bılmem,ama ben orada dıkılıyordum,oda rabadan ındı ve ıkımız aramızda belkı 5 adım yok,bende bakışınca kıbarlıktan tebessüm ettim,zaten ben ünlü insanların o şekılde yanına gıdıp rahatsız edılmesıne karşıyım,herkesın moralı bır olamaz,ama yuzunu buruşturup bırşeyler mırıldanıp başını çevirdi,yapma olıvıa anlarız,insanız,istanbulda yaşıyorum ve böle ünlülerle karşılaşıyoruz,prorilo avmde .. markda sırada beklerken önümdeki beyın atılla özdemiroğlu olduğunu gördüm asla konuşmam zaten,ama o tebessüm edıp nasılsınız evladım dedı,bende o zaman cevap verdım,bır seyhat dönüşü pasaport kontrolde yıne azı üstelle karşılaştım,bana hayırlı akşamlar dedi,çok beğenırım hakan ünsalı bır seyhatım sırasında önumdeydı,hatta herkes sardı etrafını,pasaport konrtol polisi filan fila,sen reisi sevmıyorsun dıye neden ters düşelim anlamdım olıvıa,ben öle düşünmüyorum,ters düşmekde ne demek?

Mune Mune çok şaşırcaksınız demişti hatırlarsan, ben çok şaşırmadım herkesin nasıl insanlar olduğunu seziyordum ama bi kaç kişiye şaşırdım, bence kurallar böyle kalsın herkes gerçek yüzü daha net ortaya çıkıyor
aynen kişilerin gerçek yüzünü görmüş olduk.

Neden kaldirildi peki Mune?
Bir kez daha kaldırılmıştı ortalik yine aynı olmuştu. Hatırlarsın.
Su durumdan kimsenin memnun olduğunu sanmıyorum. Hakaret edenler dışında yani.

Belissa,
bu arada hazır fırsat bulmuşken hoşgeldin;)
Valla hayatım burda millet birbirine laf söyledi, siyasilere ağza alınmayacak sözler söylendi, en sonunda bize savcılıktan suç duyuruları gelmeye başladı, Kazen iki de bir ifade vermeye gitti, adamın işi gücü yokmuş gibi, burda defalarca yazmayın dikkat edin Dediğimiz üyeler yüzünden Kazen'in Kapısı'ndan polis eksik olmaz oldu, haliyle Kazen'de kızdı bölümü kapatalım dedi, bende atladım, bak bu konuda hata bende, safım ya, 3-5 kişi yüzünden herkesin siyasete yazma özgürlüğü ellerinden alınmasın istedim, üyelerin birbirine yazdığı serbest olsun ama Siyasilere yazılanlara ceza verelim dedim, o da tamam o zaman dedi. Böyle sakince yüzeysel yazıyorum ama bu bölüm yüzünden site kapatılma tehlikesiyle karşı karşıya geldi.
Mevzu bu.

munecim siyasette bütünüyle rahatsız oldum geçende yazdım ama ölüm haberlerinin olduğu yerde ölümden çok kişilerin bir birine lf etmesi ezme çabaları hiç hoş değil bu
sonuçta haber acı bu acının içinde birbirini yaralamak ne oluyor bunu anlamıyorum halen ve bunları nasıl yakıştırıyorlar kendilerine

sanki bölüm ağzına geleni söyle bölümü oldu.

senin dediğin gibi takk düştü kel göründü herkesin ne olduğu yada olmadığı beli oldu

matmazel'im, evveliyatından beri belli olan birşeydi zaten kellikleri, kimi takke takıyordu, kimi peruk, kellik hemen oluşmaz biliyorsun.
E şimdi takke düştü işte.

İnsanın girip yorum yazasi gelmiyor bu sekilde. Eskiden bu bölümde cok takilirdik ama şimdi bakıyorum gercekten okumaya değer cok az yorum oluyor. Gerisi aşağılama alay hakaret küfür falan. Hele geçen bir üye gördüm de neyse ki banlanmis o. Kim baskasinin hakaretlerini okumak ister ki?

aaahhh aaaahhh aklima bir kouruda sarki söylüyorlar, Levent kirca güya icinden konusuyor " su sirigin yanina vermisler bei " falan hatirliyorumda... aklima geldi demin birazcik olsun gülümsedim kac günden sonra.
Ne güzeldi o günler ya. Tansu Cilleri, mesut Yilmazi taklit ederlerdi. heeyy gidi günler heeeyyy. Nurlar icinde uyu !

Ben bunların fake olduğunu düşünüyorum dikkate almayın derim
Hangi partiden olursa olsun bunları yazan akıl yoksunu alçaktır bence
Bu puslu havayı dahada karartmaya çalışan hain pislikler sadece

Hesap isimlerini silmedim. Troll olmasını dilerdim. Ne yazık ki gerçekler. Girip bi bakın :(

Allah rahmet eglesin gercekten cok uzuldum cocuklugumun bir parcasi zaten 3 4 program vardi baktigumiz yuzumuzde yazilan kotu seyleri ben hoc yakistiramiyorum kimse sevmek zorunda degil fakat saygi duymak yorumsuz kalmak baska birsey tabi bu da kapasite meselesi

Bence de gayet iyi bansız. Ben biraz uzak kaldım bu ara çoğu başlığa bakmadım ama küfürlerin havada uçuştuğunu görmedim, birbirlerini aşağılayanlar olabilir belki ama normal, hayatın gerçekleri bunlar, bu kadar hassas olmayın.

Bansızlık yönetim için de iyi bence taraf tuttun, beni haksız banladın, karşı tarafı banlamadın vs dertleriyle uğraşmalarına gerek kalmıyor.
Aynen öyle Duka, biz yıllardır ne taraftayız karar veremediler, AKP'liler banlanır CHP'li oluruz, CHP'liler banlanır AKP'li oluruz.
Dinsiz olduk, arada yobaz Müslüman olduk, bir Budistlik kaldı galiba olmadığımız, yakında onu da oluruz veleddalin amin.

ben hakaretlere ,küfüre banın geri gelmesinden yanayım. onun dışında böyle kalabilir
ama hakaret ve küfür olmadan da ban yedım ben,ve şoktayım,sadece erkekler yanındakı evli olduğu çocuğa bakar dedım,ortalığı yıktı kadınlar,nasıl öle olurmuş fılan ban yedım,üstelik bana hakaret ettıler öle dediğim için

E endulus34 keske onun gibi simdide komedi yapan insanlar olsa, ama ne yazikki bu dönemde olmasinin mümkünati yok.
Demek o zamanlar insanlar ne kadar iyimserlermiski, taklitlerinden sonra politikacilar arayip tesekkür ederlermis.
Benim neden simdiki hükümeti sevmedigimi simdi anladinmi ?

ama hakaret ve küfür olmadan da ban yedım ben,ve şoktayım,sadece erkekler yanındakı evli olduğu çocuğa bakar dedım,ortalığı yıktı kadınlar,nasıl öle olurmuş fılan ban yedım,üstelik bana hakaret ettıler öle dediğim için
hangi bölümde yedin

Aynen öyle Duka, biz yıllardır ne taraftayız karar veremediler, AKP'liler banlanır CHP'li oluruz, CHP'liler banlanır AKP'li oluruz.
Dinsiz olduk, arada yobaz Müslüman olduk, bir Budistlik kaldı galiba olmadığımız, yakında onu da oluruz veleddalin amin.
Tuğçe Kazaz damgası yapıştırmışlar size abla.

hiç bir zaman taraflı olduğunuzu davrandığınızı düşünmedim.

her iki tarafa da adaletli ve eşitciydiniz.

Back
X