• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Levent Kırca'yı kaybettik.

Zekanın ölçüsünü koy bi zahmet herbaşlıkta ona göre yorum yazılsın heryerde Üstün Zeka vurgunla anlayamıyoruz üstün zr illa foto istiyoz.

sayfalarca açıklamış halen ordan vurmaya çalışanlar var onlarada gönderme oldu. kabul.
işte sorun açıklamamış.
Levent Kırca, nasıl ki sonun Menderes gibi olacak dediğinde ne dediği açıksa
onunki de açık. sadece sonradan lafı çevirdi.

Sonta bizden neden nefret ediyorlar diyorlar az insan olamıyorsunuz ondan olabilir mi.

bu konuda bile mi tartışma, kime ne zararı olmuş adamın, ben çocukken olacak o kadarda tüm siyasi liderleri eleştirirdi, kimse de bişey demezdi
en sevdiğim filmide "ne olacak şimdi" nevra serezliyle ne güzel bi ikili olmuşlardı
nur içinde yatsın
Ben bunu söylicektim neden artık eleştirel komedi programı yapılamıyor bi düşünelim :110: neyse konu bu değil zaten.

Mune Mune müdürüm bu nasıl bir topiktir :KK12: ben 2 geyik yapınca banlanıyorum ama hakaretler havada uçuşuyor seviyesizlik almış başını gidiyor kimsenin banlandığı yok :KK12: kk nın sonu ne olucak

Sonta bizden neden nefret ediyorlar diyorlar az insan olamıyorsunuz ondan olabilir mi.

Ben bunu söylicektim neden artık eleştirel komedi programı yapılamıyor bi düşünelim :110: neyse konu bu değil zaten.

Mune Mune müdürüm bu nasıl bir topiktir :KK12: ben 2 geyik yapınca banlanıyorum ama hakaretler havada uçuşuyor seviyesizlik almış başını gidiyor kimsenin banlandığı yok :KK12: kk nın sonu ne olucak

burası böyle ankaradak patlama topiği öyle her yer aynı bibi haberden çok birbirini ezme derdin de herkes çıgrından çıktı herkes

ayıp nasıl kendilerine yakıştırıp bu sözleri söylüyorlar inanılır gibi değil.

insanlık ölmüş saygı yok bir acayip yer oldu

En acilinden cezaların geri gelmesi şart oldu..

ben yazdım hanım ablacığım mune ye ve kazen e ama kazen bir şey demedi ...mune kazen geri atmaz dedi...

ve ben bunu yazdım diye hatalı oldum ...var mı böyle bir şey o kadar kendilerinden geçtiler.

çamur at izi kalsın insanlıklarını unuttular.maalesef

Bu bölümde Kişilerin birbirine söyledikleri banlanma sebebi olmaktan çıktı bibi.
Herkes düşüncesini yazıyor rahatça, pek rahat yazıyorlar değil mi?
Hele hele bir ölüm haberi altında pek güzel yazıyorlar, ki Şaşırtıcı.

Çoğu mesajı okudum, insanları sevmek veya sevmemek özgürlüktür, bu kısıtlanamaz lakin benim Dünya görüşüme göre ya rahmet diler ya da nötr kalır yazmazsın, yazmamakta bir Seçenek ve özgürlüktür.

Madem burda nerdeyse herkes anılmış, Kenan Evren vefat etti haber başlığının altında hakkını helal etmeyenlerde oldu, üzüldüm diyende, ben girip yaşça benden büyük kızının üstüne gidilen haberlere üzüldüğümü yazıp çıkmıştım sadece zira ölen insanın iyi veya kötü olması önemini yitiriyor son nefesini verdiğinde.

Ben âhirete inanıyorum, bu dünya da iyi ya da kötü yapılanların karşılığı çıkar ahirette deyip büyüklerimin Ölünün ardından birşey denmez, Ayıptır öğretisine uyarak bana yakışanı yapıyorum.

KK'nin sonu değil, siyasetin sonu diyelim, zira kuralsızlık birtek burada var, hep bir yanım saftır, umut eder, birgün belki insanlar burda yazdıklarından ar eder diye umut ediyorum, içimdeki safı öldürmelerine izin vermemeye devam edeceğim sanırım.

Back
X