- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.933
- 798
- Konu Sahibi bogurtlenkusu
:))))kadesa sagol cnm..nike diyince o ne ki dedm![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:))))kadesa sagol cnm..nike diyince o ne ki dedm![]()
işte sorun açıklamamış.Zekanın ölçüsünü koy bi zahmet herbaşlıkta ona göre yorum yazılsın heryerde Üstün Zeka vurgunla anlayamıyoruz üstün zr illa foto istiyoz.
sayfalarca açıklamış halen ordan vurmaya çalışanlar var onlarada gönderme oldu. kabul.
:)))tutturdum bebiş,merak etme,tutturdum,akbaba gibi üşüştüler hep birlikte :)
bize akbaba derken, kendisine ne dediği gayet açık aslında Hanım abla.Akbabamı?
Yazık...
Akbabalar ölü seven leş yiyen kuşlardır ,ölüyü kimin sevdiği sevindiği de ortada olduğuna göreAkbabamı?
Yazık...
bize akbaba derken, kendisine ne dediği gayet açık aslında Hanım abla.
vermeyince Mabud, neylesin Mahmut demişler :)
Akbabalar ölü seven leş yiyen kuşlardır ,ölüyü kimin sevdiği sevindiği de ortada olduğuna göre
anlayamamak? ben cok iyi anladm merak etme.ama sen konusurken uslubuna biraz dkkat et bnce...BENCE BIR DAHA OKU,TAM ANLAYAMAMIŞIN,SENI GIBI ANLAYAMAYANLARA YAZDIK KIRK KERE
NEDEN DİKKAT EDICEM?SIKINTI NEDIR?anlayamamak? ben cok iyi anladm merak etme.ama sen konusurken uslubuna biraz dkkat et bnce...
Özür,aynı zamanda üsten programla çalışıyorum,dıkkat ederımBüyük harf kullanmak yasak,hatırlatayım dedim..
Sonta bizden neden nefret ediyorlar diyorlar az insan olamıyorsunuz ondan olabilir mi.
Ben bunu söylicektim neden artık eleştirel komedi programı yapılamıyor bi düşünelimbu konuda bile mi tartışma, kime ne zararı olmuş adamın, ben çocukken olacak o kadarda tüm siyasi liderleri eleştirirdi, kimse de bişey demezdi
en sevdiğim filmide "ne olacak şimdi" nevra serezliyle ne güzel bi ikili olmuşlardı
nur içinde yatsın
Midem bulandı artık yazılanları görünce..
Sonta bizden neden nefret ediyorlar diyorlar az insan olamıyorsunuz ondan olabilir mi.
Ben bunu söylicektim neden artık eleştirel komedi programı yapılamıyor bi düşünelimneyse konu bu değil zaten.
Mune müdürüm bu nasıl bir topiktir
ben 2 geyik yapınca banlanıyorum ama hakaretler havada uçuşuyor seviyesizlik almış başını gidiyor kimsenin banlandığı yok
kk nın sonu ne olucak
En acilinden cezaların geri gelmesi şart oldu..
Ben bunu söylicektim neden artık eleştirel komedi programı yapılamıyor bi düşünelimneyse konu bu değil zaten.
Mune müdürüm bu nasıl bir topiktir
ben 2 geyik yapınca banlanıyorum ama hakaretler havada uçuşuyor seviyesizlik almış başını gidiyor kimsenin banlandığı yok
kk nın sonu ne olucak
En acilinden cezaların geri gelmesi şart oldu..