- 4 Şubat 2015
- 2.241
- 4.362
- 83
- Konu Sahibi bogurtlenkusu
-
tuğçe benim için dönme dolap nedenmi,
insanız . bakarsın bir din sana daha yakın gelir. evlendiğin kişinin dinidir. okursun müslümanlıktan daha inandırıcı gelir. ona gelmişki hristiyan olmuş. olursun. ve öyle kalırsın artık. ama boşanınca dininide boşamazsın.
boşanıp anında artık hristiyan değilim,
lay lay lom deyip ya birde budizme bakayım demezsin.
budizme bakıp. evrekaaaa,işte aradığım din budizm
ben bundan sonra budistim demezsin.
gel zaman git zaman , bundanda sıkılıp,ayyy durun ya bunuda pek tutmadım en iyisi yine müslüman olayım dersen,
işte orada millette sana yok artık diye faltaşı gözlerle bakar ve eleştirirde
yok diyorum ya bu zevkten mahrum kalamamlütfen onore olurum bi zahmet gözardı et.
arayıp bulsun ,araştırsın. o ayrı. ama her daha araştırmasını bitirmeden derin derin incelemeden,demek ki kamil değilmiş demekki arayıp bulması gerekmiş bu hataları yaşaması lazımmış onun imana giden yolunda bunlar varmış.
Sonunda müslüman olmuş birisine yine müslümanım diyen birisi geçmişiyle alay ederek zulüm yapabilir mi?
Hiç insani değil islami de değil.
demek ki kamil değilmiş demekki arayıp bulması gerekmiş bu hataları yaşaması lazımmış onun imana giden yolunda bunlar varmış.
Sonunda müslüman olmuş birisine yine müslümanım diyen birisi geçmişiyle alay ederek zulüm yapabilir mi?
Hiç insani değil islami de değil.
evet bibiciğim bunlarda tek kriter akp li olmasıSöylediği şeyde laf olsa işte okycimsanarsın bi hata yapmışda bizde yerden yere vuruyoruz off neyse akpli ya olsun bütün dinleri gezsin ne olucak insancık
Allahtan kork kuldan utan hangi mesajımda saldırmışım .hatanın kabul et ve sus.Gelmiş buraya ölmüş adamın ardından saydırıyor
daldan dala konan tuğçeye laf atmama takıp insanlığımı sorguluyor
insanlar din degistirebilir..evlenir esi hristiyandr kendine daha yakin gelir hristiyanligi secer hayatina devam eder.ama bu surekli degistirilecek bsey degilki..bi yorumun biyerinden tutuyosun ki themis in neden soyledgi de belli.amac ne anlamadim ben..Çok insaniysen tuğçede bir insan insanlar arada kalıp din değiştirebilir bunu diline dolayıp şurada eleştirilen bir duruma örnek getirenede tepkini koyacaksın. o kadar insan isen.
Benim üzerinden mühendislik denemesi yapmayın hiçkimseyi dininden dolayı dilime dolamam.Sonunda müslüman olmasaydı yine bu kadar anlayışlı olabilecek miydiniz? Ki hala dönebilir :)
Allahtan korkarımAllahtan kork kuldan utan hangi mesajımda saldırmışım .hatanın kabul et ve sus.
başka bir hata ile kapatmaya çalışma.
iyi de sorun Tuğçe Hanım'ın müslüman olması ya da X dininden Y dinine geçmesi değil ki?Ben doğru bildiğimi yazarım siz çıkarlarınız doğrultusunda yazıp beğenmeye devam edin.
Bir müslümana bunu yapamazssınız. Hz peygamberden önce hepsi ne günahlarını içindeydiler müslüman olduktan sonra birisini yüzlerine vurdumu Hz peygamber ?
cevabı daha önceki mesajlarımda var .daha hala aynı şeyleri yazmayın.insanlar din degistirebilir..evlenir esi hristiyandr kendine daha yakin gelir hristiyanligi secer hayatina devam eder.ama bu surekli degistirilecek bsey degilki..bi yorumun biyerinden tutuyosun ki themis in neden soyledgi de belli.amac ne anlamadim ben..
kesinlikle.o zman zaten kbul etmezlerdi ..müslümanim dese bile ateist derlerdi...ama tarafi bska olunca is degisir.evet bibiciğim bunlarda tek kriter akp li olması
bu kadın müslümanım deyip chp li olsaydı bak sen o zaman manzaraya
recm edelerdi
sarayın tuvaletlerine kadar baktı altın kaplama olmadığına dair açıklamalarda bulundu yakesinlikle.o zman zaten kbul etmezlerdi ..müslümanim dese bile ateist derlerdi...ama tarafi bska olunca is degisir.
ama Meri bununla alay etmek burada eleştirilen bir duruma örnek getirip ki yapana müslüman bunu hak mıdır?iyi de sorun Tuğçe Hanım'ın müslüman olması ya da X dininden Y dinine geçmesi değil ki?
bugün Müslüman, 3 gün sonra Hindu olabilir.
sorun şu, din temelde bir felsefedir. dinin felsefesini kabul ediyorsanız, inanırsınız, inanmıyorsanız, başka bir yaşam felsefesi koyarsanız.
Tuğçe Hanım'ın esas meselesi, bence, bu felsefeleri tam olarak araştırmadan, görünürdeki güzelliklere aldanarak bu felsefelere kapılması.
oysaki felsefe düşüncedir ve düşünceyi savunmak cesaret ister.
ondan diyoruz ki zorlukla karşılaştığı an başka bir felsefe araması muhtemel.
dilerim, aradığı her neyse bulmuştur, ya da bir an önce bulur.
Bu ne şimdiFloresanlar içinde yatsın, kendisinin ampule alerjisi vardı malum..
Şaka gibi..Floresanlar içinde yatsın, kendisinin ampule alerjisi vardı malum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?