- Konu Sahibi Mucizemeyolculuk
11. günde kan testi verdim negatif. Tekrar yapmayı düşünmüştüm bu saatten sonra pozitife donmezDurumunuz nedir test falan yaptınız mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
11. günde kan testi verdim negatif. Tekrar yapmayı düşünmüştüm bu saatten sonra pozitife donmezDurumunuz nedir test falan yaptınız mi?
Umutsuz olma belki geç döllenme olmuştur.11. günde kan testi verdim negatif. Tekrar yapmayı düşünmüştüm bu saatten sonra pozitife donmez
Regl oldumUmutsuz olma belki geç döllenme olmuştur.
Yaa üzülme canım inşallah bir dahaki sefere olur bende ilk kez tedavi görüyorum dün çatlatma iğnesi oldum bi tane yumurtam oluşmuş 19 mm umarım olur. Doktorumuz çok ilgili olmazsa da üzülmem başka seçenekler denicez o yüzden sende üzülme her şey güzel olacakRegl oldum
İnşallah güzel şeyler olacak ama ister istemez üzülüyor insan. Allah geciktirdigini guzellestirir İnşallahYaa üzülme canım inşallah bir dahaki sefere olur bende ilk kez tedavi görüyorum dün çatlatma iğnesi oldum bi tane yumurtam oluşmuş 19 mm umarım olur. Doktorumuz çok ilgili olmazsa da üzülmem başka seçenekler denicez o yüzden sende üzülme her şey güzel olacak
Siz ne durumdasınız acaba nasıl gidiyor. Ben de bu ay iğne vs oldım beklemedeyimYaa üzülme canım inşallah bir dahaki sefere olur bende ilk kez tedavi görüyorum dün çatlatma iğnesi oldum bi tane yumurtam oluşmuş 19 mm umarım olur. Doktorumuz çok ilgili olmazsa da üzülmem başka seçenekler denicez o yüzden sende üzülme her şey güzel olacak
Yarın adet olmam lazım. BekliyorumSiz ne durumdasınız acaba nasıl gidiyor. Ben de bu ay iğne vs oldım beklemedeyim
Test yaptınız mı acabqYarın adet olmam lazım. Bekliyorum
11. Gün kan testim 2 çıktı ondan sonra daha test falan yapmadımTest yaptınız mı acabq
2 yükselmiş olabilir ama regl olmazsa bir daha yapın derim ben11. Gün kan testim 2 çıktı ondan sonra daha test falan yapmadım
2 negatif demek. Olsa çıkardı az da olsa2 yükselmiş olabilir ama regl olmazsa bir daha yapın derim ben
0.1 çıkıyp benm hep 2 çıksa bidaha test yaparım2 negatif demek. Olsa çıkardı az da olsa
O referans aralığı hastaneden hastaneye değişiyor. 0.1 de aynı 2 de aynı0.1 çıkıyp benm hep 2 çıksa bidaha test yaparım
Anladım canm regl ne zaman pekiO referans aralığı hastaneden hastaneye değişiyor. 0.1 de aynı 2 de aynı
Bugün olmam lazım. Olacak gibiyim sende durumlar nasılAnladım canm regl ne zaman peki
Benm daha 1 hafta var beklemedeyim benBugün olmam lazım. Olacak gibiyim sende durumlar nasıl