Letu ve ovitrelle

Mucizemeyolculuk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2023
553
231
24
Kızlar merhaba.. dün doktora gittim adetimin 3. Günüydü hiçbir sorun olmadığını söyledi yumurtlama günlerini değerlendirdiğimiz halde çocuğumuz olmuyo dedik tedaviye başlamak istediğimizi söyledik. letu ve ovitrelle başladı. Letuyu 5 gün kullanacağım perşembe günü kontrole çağırdı yumurtaların büyüme durumuna bakacak ona göre çatlama iğnesi yapılacak. Bu arada ben yumurtlama görüyorum düzenli adet oluyorum eşimde de sıkıntı yok bi de bu ay bir gebenin günlüğünden spermlerin hızlı gitmesi için jel alacağız başarı şansını biraz daha artırmak için. Jel hakkında da bilginiz varsa yazarsanız çok mutlu olurum. ben gibi olup letu ve ovitrelle kullanıp ilk ayda başarı elde eden var mı? Yada kaçıncı denemede başarı elde ettiniz? Bu ay ilk defa bi tedaviye başladım çok heyecanlıyım burdan yazmak istedim fikir almak için 🌸

Ben de klomen ve ovitrelle kullandım bu ay 8. Gündeyim . Ben de pko var ve insulin direnci inşallah güzel.haberler aliriz
İlk kez mi kullanıyorsunuz? Benim ilk ve letuyla başladı. Letu daha etkiliymiş sanırım yumurtlama için.. 2 gün sonra kontrole gidicem bakalım yumurtanın büyüklüğünü söylicek ona göre çatlatma iğnesi yapacağım. Ben yumurtlama görüyorum çatlama da görüyorum. Belki de olgunlaşmadan çatlama oluyordu. Bu sefer doktorla takip edicez işte çok heyecanlıyım inşallah güzel büyümüştür 🙏🏻 bi de spermler hızlı gitsin diye jel kullanıcaz bu ay 🌸

Ben de klomen ve ovitrelle kullandım bu ay 8. Gündeyim . Ben de pko var ve insulin direnci inşallah güzel.haberler aliriz
İnsülin direnci için bi şey başlanmadı mi? Ben de insülin direncinden şüpheleniyordum ama bi şey çıkmadı. Şu an tek sıkıntım tsh hormonum 3 civarlarında gebelik olması için 2,5 altı olması gerek, onun için de 25 mcg levatrion kullanıyorum bayadır. Gebelik oluşursa düşükle sonuçlanmaması için veya sağlıksız bi gebelik olmasın diye. İnşallah güzel haberler verirsin bende bekliyorum burdan 🌸 doktora gideyim bende sürecimi yazıcam inşallah Allah hepimize nasip etsin 🙏🏻

İlk kez mi kullanıyorsunuz? Benim ilk ve letuyla başladı. Letu daha etkiliymiş sanırım yumurtlama için.. 2 gün sonra kontrole gidicem bakalım yumurtanın büyüklüğünü söylicek ona göre çatlatma iğnesi yapacağım. Ben yumurtlama görüyorum çatlama da görüyorum. Belki de olgunlaşmadan çatlama oluyordu. Bu sefer doktorla takip edicez işte çok heyecanlıyım inşallah güzel büyümüştür 🙏🏻 bi de spermler hızlı gitsin diye jel kullanıcaz bu ay 🌸
Benim ilk ve bi sağ bi solda ii tane 22 ml yumurtam olmuştu. Bugün 9 gün inşallah güzel şeyler olmuştur

İnsülin direnci için bi şey başlanmadı mi? Ben de insülin direncinden şüpheleniyordum ama bi şey çıkmadı. Şu an tek sıkıntım tsh hormonum 3 civarlarında gebelik olması için 2,5 altı olması gerek, onun için de 25 mcg levatrion kullanıyorum bayadır. Gebelik oluşursa düşükle sonuçlanmaması için veya sağlıksız bi gebelik olmasın diye. İnşallah güzel haberler verirsin bende bekliyorum burdan 🌸 doktora gideyim bende sürecimi yazıcam inşallah Allah hepimize nasip etsin 🙏🏻
Insulin direnci için aylardır kullaniyorum zaten ama çok zorluyor beni. İnşallah çok güzel sonuçlar alırsın. Rabbim evlerimizi şenlendirsin

Benim ilk ve bi sağ bi solda ii tane 22 ml yumurtam olmuştu. Bugün 9 gün inşallah güzel şeyler olmuştur
Ayy inşallah ikiz olur Allah ikisini de nasip etsin 🙏🏻 bende çok heyecanlıyım bu yönden birden fazla yumurtam büyümüştür inşallah en azından şans artıyo. Doktor bu konu da bi şey dedi mi sana ikiz olabilir falan diye 🌸

Ayy inşallah ikiz olur Allah ikisini de nasip etsin 🙏🏻 bende çok heyecanlıyım bu yönden birden fazla yumurtam büyümüştür inşallah en azından şans artıyo. Doktor bu konu da bi şey dedi mi sana ikiz olabilir falan diye 🌸
Bence zaten çok ümidi yoktu doktorun öyle bi şey demedi. Çünkü zaten aylardır kendim evde yumurtlama takibi yapıyorum ve gunleri değerlendirdim ama nasip olmadı

Bi şeyler hissediyor musun belirti olarak herhangi bi şeyler var mi?
Hayır işte bugün göğüs hassasiyetim başladı ama zaten rwgljme yakın da aynı belirti yaşıyorum ve bir de beyaz akintim var ama o da aynı şekilde reglime yakın yaşıyorum zaten. Ayırt edici hiç bi şey yaşamadım

Aynı bende öyle canım ama belki de yumurtan tam olgunlaşmadan çatlıyordu ben öyle düşünüyorum artık kendim için. Doktorun biraz da umut vermesi lazım niye olmasın ki öyle düşünme. Eşinde bi sıkıntı var mi ve kaç yıllık evlisin

Hayır işte bugün göğüs hassasiyetim başladı ama zaten rwgljme yakın da aynı belirti yaşıyorum ve bir de beyaz akintim var ama o da aynı şekilde reglime yakın yaşıyorum zaten. Ayırt edici hiç bi şey yaşamadım
Çok ayırt edici bi şey yokmuş zaten herkes aynısını söylüyor her kadının vücudu da farklı

Sizin ne zaman kontrol
2 gün sonra gidicem bakalım yumurtalarım ne halde ona göre iğne yapıcam ben özel bi doktora gidiyorum kliniği var. doktorum çok ilgili. Ben aşılama istemek için gitmiştim. Doktorum bizle konuştu aşama aşama gidelim birden seçenekleri tüketmeyelim dedi

Aynı bende öyle canım ama belki de yumurtan tam olgunlaşmadan çatlıyordu ben öyle düşünüyorum artık kendim için. Doktorun biraz da umut vermesi lazım niye olmasın ki öyle düşünme. Eşinde bi sıkıntı var mi ve kaç yıllık evlisin
Bilmiyorum ya 15 aylık evliyim eşimde problem yok pkos dolayısıyla olmuyo

Bilmiyorum ya 15 aylık evliyim eşimde problem yok pkos dolayısıyla olmuyo
Pkos aslında çok engel değil kendi kendine kalanlar bile var canım. Ve aşılama ile gebelik şansı da yüksek çünkü çok yumurta oluşabilir. Aynı şekilde tüp bebek de öyle ne kadar çok yumurta o kadar şans demek

X