- 26 Temmuz 2023
- 1.434
- 1.677
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba canım letuyla yumurta büyüyor 5 gün kullanılıyor genelde bende 3. Günümdeyim 5 ekimde çatlatma iğnesi vurulucam hayırlısı olsun hakkımızdaKızlar bende letuya başladım gecen sefer klomen kullandım kist yaptı çok heyecanlıyım acaba büyücek mi doktor pazartesi kontrole çağırdı büyürse iğne başlıcaz iğneyle devam edeceğiz dedi böyle bi yol izleyen varmı
İnşallah vardır ben 5 ekimde gideceğim geçenyılda letu kullandım çatlatma iğnesi oldum 15 gün sonra gebe olduğumu öğrendim 2 aylıkken düşük yaptım ameliyat oldum maalesef 2. Düşüğüm ilk düşüğümde kendılıgımden hamıle kalmıştım bu olursa 3. Gebeliğim olucak inşallah aynı şeyleri yaşamamİnşallah benimkide büyür klomenle de büyüdü ama sonra kist oldu maalesef
Doktora ne zaman gideceksiniz ben şehir dısındaydım doktora gelince gidebildim adet bittikten 3 gün sonra başlayabildim ilaca yarın gideceğim inşallah bi gelişme vardır yumurtalıklarımda umarım sızde güzel aonuclar alırsınız
İnşallah bu sefer sağlıkla kucağınıza alırsınız bir sey sorucam sımdı fark ettim lekelenmem var bu sizde oldu mu anlam veremedim letuya başlayalı 4. Gün bugün gerçekten çok kötü oldum tedaviye yine ertelenirse diyeİnşallah vardır ben 5 ekimde gideceğim geçenyılda letu kullandım çatlatma iğnesi oldum 15 gün sonra gebe olduğumu öğrendim 2 aylıkken düşük yaptım ameliyat oldum maalesef 2. Düşüğüm ilk düşüğümde kendılıgımden hamıle kalmıştım bu olursa 3. Gebeliğim olucak inşallah aynı şeyleri yaşamam
İnşallah bu sefer sağlıkla kucağınıza alırsınız bir sey sorucam sımdı fark ettim lekelenmem var bu sizde oldu mu anlam veremedim letuya başlayalı 4. Gün bugün gerçekten çok kötü oldum tedaviye yine ertelenirse diye
Bende de yok canım 30 Eylül'de vurulmuştum burada okuyorum bazıları çok kötü olmuş bende mi sorun var diye ama demek ki yalnız değilimOvitrelle kullanlar sizde hiçbir etki oldumu bende bir belirti yok sancı dahi yok normalmi
Letu gibi bi ilaç mı odaBende de yok canım 30 Eylül'de vurulmuştum burada okuyorum bazıları çok kötü olmuş bende mi sorun var diye ama demek ki yalnız değilim
Letu gibi bi ilaç mı oda
Çatlatma iğnesiLetu gibi bi ilaç mı oda
Çatlatma iğnesi daha önce bende vurulmuştum eğer gebe kalınıyorsa sancı ağrı oluyor genelde bende olmuştu çünkü doktorumda bu şekilde söylemiştiÇatlatma iğnesi
Bilmem bende bişey yok şuan hayırlısı diyelimÇatlatma iğnesi daha önce bende vurulmuştum eğer gebe kalınıyorsa sancı ağrı oluyor genelde bende olmuştu çünkü doktorumda bu şekilde söylemişti
amin canım inşallah zaten letuyu kullanırken adetli oluyoruz genelde adetin 2. Günü başlatılıyor Şuam adet değil misin canım
Doktor bir sorun olmayacağını dedi kanamamda rahim duvarım kalınlaşmamış yumurtam büyümüş ondan olurmuş iğne verdi persembe tekrar gidicemamin canım inşallah zaten letuyu kullanırken adetli oluyoruz genelde adetin 2. Günü başlatılıyor Şuam adet değil misin canım
İnşallah sizin de bu ay güzel haberlerinizi alırızBende de yok canım 30 Eylül'de vurulmuştum burada okuyorum bazıları çok kötü olmuş bende mi sorun var diye ama demek ki yalnız değilim
Ya inşallah teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin. Sizde mi vuruldunuz çatlatma iğnesiİnşallah sizin de bu ay güzel haberlerinizi alırız
Yok daha ben yumurta büyütme aşamasındayım 12 mm suan 5 gündür letu kullanıyorum yarından itibaren fostimon iğne verdi persembe çağırdı aminn inşallah önce siz sonrada bizlere nasip etsin AllahYa inşallah teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin. Sizde mi vuruldunuz çatlatma iğnesi
Teşekkür ederim güzel dualarınız içinYok daha ben yumurta büyütme aşamasındayım 12 mm suan 5 gündür letu kullanıyorum yarından itibaren fostimon iğne verdi persembe çağırdı aminn inşallah önce siz sonrada bizlere nasip etsin Allah
Ben teşekkür ederimTeşekkür ederim güzel dualarınız için