Letu kullanıp hamile kalanlar ve yeni kullanmaya başlayanlar

Kızlar bende letuya başladım gecen sefer klomen kullandım kist yaptı çok heyecanlıyım acaba büyücek mi doktor pazartesi kontrole çağırdı büyürse iğne başlıcaz iğneyle devam edeceğiz dedi böyle bi yol izleyen varmı

Kızlar bende letuya başladım gecen sefer klomen kullandım kist yaptı çok heyecanlıyım acaba büyücek mi doktor pazartesi kontrole çağırdı büyürse iğne başlıcaz iğneyle devam edeceğiz dedi böyle bi yol izleyen varmı
Merhaba canım letuyla yumurta büyüyor 5 gün kullanılıyor genelde bende 3. Günümdeyim 5 ekimde çatlatma iğnesi vurulucam hayırlısı olsun hakkımızda 🙏

İnşallah benimkide büyür klomenle de büyüdü ama sonra kist oldu maalesef 😔
Doktora ne zaman gideceksiniz ben şehir dısındaydım doktora gelince gidebildim adet bittikten 3 gün sonra başlayabildim ilaca yarın gideceğim inşallah bi gelişme vardır yumurtalıklarımda🤲🏻 umarım sızde güzel aonuclar alırsınız 🌹

İnşallah benimkide büyür klomenle de büyüdü ama sonra kist oldu maalesef 😔
Doktora ne zaman gideceksiniz ben şehir dısındaydım doktora gelince gidebildim adet bittikten 3 gün sonra başlayabildim ilaca yarın gideceğim inşallah bi gelişme vardır yumurtalıklarımda🤲🏻 umarım sızde güzel aonuclar alırsınız 🌹
İnşallah vardır ben 5 ekimde gideceğim geçenyılda letu kullandım çatlatma iğnesi oldum 15 gün sonra gebe olduğumu öğrendim 2 aylıkken düşük yaptım ameliyat oldum maalesef 2. Düşüğüm ilk düşüğümde kendılıgımden hamıle kalmıştım bu olursa 3. Gebeliğim olucak inşallah aynı şeyleri yaşamam 🙏

İnşallah vardır ben 5 ekimde gideceğim geçenyılda letu kullandım çatlatma iğnesi oldum 15 gün sonra gebe olduğumu öğrendim 2 aylıkken düşük yaptım ameliyat oldum maalesef 2. Düşüğüm ilk düşüğümde kendılıgımden hamıle kalmıştım bu olursa 3. Gebeliğim olucak inşallah aynı şeyleri yaşamam 🙏
İnşallah bu sefer sağlıkla kucağınıza alırsınız 🤲🏻 bir sey sorucam sımdı fark ettim lekelenmem var bu sizde oldu mu anlam veremedim letuya başlayalı 4. Gün bugün 🙄 gerçekten çok kötü oldum tedaviye yine ertelenirse diye 😔😔

amin canım inşallah 🙏 zaten letuyu kullanırken adetli oluyoruz genelde adetin 2. Günü başlatılıyor Şuam adet değil misin canım

amin canım inşallah 🙏 zaten letuyu kullanırken adetli oluyoruz genelde adetin 2. Günü başlatılıyor Şuam adet değil misin canım

Doktor bir sorun olmayacağını dedi kanamamda rahim duvarım kalınlaşmamış yumurtam büyümüş ondan olurmuş iğne verdi persembe tekrar gidicem 🫣

Ya inşallah teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin. Sizde mi vuruldunuz çatlatma iğnesi
Yok daha ben yumurta büyütme aşamasındayım 12 mm suan 5 gündür letu kullanıyorum yarından itibaren fostimon iğne verdi persembe çağırdı 😊 aminn inşallah önce siz sonrada bizlere nasip etsin Allah

X