Letu kullanıp hamile kalanlar ve yeni kullanmaya başlayanlar

İğne günde bi defa yumurta uyarıcı yine büyütmek amaçlı yani. Adetin 2. Ve 3. Günü bakılırsa 20 altı olmaması lazımmış yumurtalama günü bakılırsa 200 ve üzeri çıkarsa yumurta kaliteli

Şimdi yaptım. Kalbim duracak şimdi. İkinci çizgiyi görebiliyır musunEki Görüntüle 3312079 Eki Görüntüle 3312079
Canım negatif gibi duruyor ama 15 günden sonra idrara düşüyor bence kan ver ordan kesin sonuç alırsın

İlk 4 dk da çıktı canım. Test bozuk değilse çizgi var yani. Hüsrana uğramak istemiyorum. Bakalım yarın ne çıkacak
Maşallah hemen belirmiş. Burada cok gördük idrarda pozitif kanda negatif cıkanı o yüzden kendinizi kaptırmadan yarın sabah tekrarlayın

Maşallah hemen belirmiş. Burada cok gördük idrarda pozitif kanda negatif cıkanı o yüzden kendinizi kaptırmadan yarın sabah tekrarlayın
Aynen öyle canım. Sabah yine aynısı olursa yada daha koyusu. Kan verecem. Yada cuma gününü mü beklesem🤔

2. Gün önce negatifmiş testiniz muhtemelen yeni yerleşiyor bence idrarda koyulasmayı takip edin aynı markayla
Ewet 2 gün önce hiç bişey çıkmamıştı. Eşim bunu farklı eczaneden aldı. Yarın işe giderken bakacağım eczanede aynı marka olmayabilir. Bişy farkeder mi sanki

Ewet 2 gün önce hiç bişey çıkmamıştı. Eşim bunu farklı eczaneden aldı. Yarın işe giderken bakacağım eczanede aynı marka olmayabilir. Bişy farkeder mi sanki
Her testin beta algılaması farklı birinde cıkıp dıgerınde cıkmayabilir hassas test degılse. Bence aynı marka olsa super olur yoksa da alacagınız markadan fazla alın takip için

Günaydın. Evet yaptım. Ama beyaz çizgi çıktı. Bozuk mu acaba
IMG_4574.jpeg

Kızlar pazartesi aşılama yapılacak ama benim hiç bi bilgim yok bu konuda bilgisi olan varsa bana yardımcı olabilir mi

Canım negatif gibi duruyor ama 15 günden sonra idrara düşüyor bence kan ver ordan kesin sonuç alırsın

Gölge bi çizgi var. Canlı gözle daha net görünüyor. Yarın sabah tekrar deneyecem. Yine böyle çıkarsa öyle veririm kan canım

Evet görüyorummm hemen mi çıktı çizgi? Sabah ilk idrarla tekrarla koyulasıyorsa superr

Kızlar pazartesi aşılama yapılacak ama benim hiç bi bilgim yok bu konuda bilgisi olan varsa bana yardımcı olabilir mi

Walla ben umudumu kestim adet olacağım zaman önce fıtık olan yerim agrir şuanda adet sancilarim ordan baskadi benim bu ayda olmadi
Kızlar letu ve çatlatma iğnesi kullandım ayın 2 sinde aşılama oldum.
Bugün 9. Gün ve lekelenmem gelmeye başladı 😔
Siz letu kullandığınızda kaçıncı gün regliniz geldi acaba ?

Kızlar letu ve çatlatma iğnesi kullandım ayın 2 sinde aşılama oldum.
Bugün 9. Gün ve lekelenmem gelmeye başladı 😔
Siz letu kullandığınızda kaçıncı gün regliniz geldi acaba ?
Bende letu ve iğne tedavisi oldum iğnenin 14. Günü acık pembeli sonra da kahverengi leke geldı progesteron fitil kullandım bir daha da gelmedi lekeden 2 gün sonra kan verdim 60 cıktı muhtemelen yerlesme kanamasıydı. İnşallah sizin de öyledir

Bende letu ve iğne tedavisi oldum iğnenin 14. Günü acık pembeli sonra da kahverengi leke geldı progesteron fitil kullandım bir daha da gelmedi lekeden 2 gün sonra kan verdim 60 cıktı muhtemelen yerlesme kanamasıydı. İnşallah sizin de öyledir
Canım ben normalde yumurtlamanın 10. Günü lekelenme baslar regl olurum.
Bunda 9. Günü lekelenme başladı.
Normal zaman olsa zaten bu zamanlarda regl oluyorum derim.
Ama letu + çatlatma iğnesi olunca 14 günü bulur reglin gelmesi diyordum.
Şimdi böyle olunca bu ilaçlar acaba hiç mi işe yaramadı diyorum 😔

Canım ben normalde yumurtlamanın 10. Günü lekelenme baslar regl olurum.
Bunda 9. Günü lekelenme başladı.
Normal zaman olsa zaten bu zamanlarda regl oluyorum derim.
Ama letu + çatlatma iğnesi olunca 14 günü bulur reglin gelmesi diyordum.
Şimdi böyle olunca bu ilaçlar acaba hiç mi işe yaramadı diyorum 😔
Ben ihtimal vermiyorum regl olcağınıza lekelenmeniz ne renk acaba

X