Herşey istediğim gibi olur inşallah bebek isteyen herkese Allah hayırlısıyla nasip etsinDoktor bir sorun olmayacağını dedi kanamamda rahim duvarım kalınlaşmamış yumurtam büyümüş ondan olurmuş iğne verdi persembe tekrar gidicem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herşey istediğim gibi olur inşallah bebek isteyen herkese Allah hayırlısıyla nasip etsinDoktor bir sorun olmayacağını dedi kanamamda rahim duvarım kalınlaşmamış yumurtam büyümüş ondan olurmuş iğne verdi persembe tekrar gidicem
Aminnn ama kanamam çok fazla suan olur mu bilmiyorum bugün muane oldum diye mi arttı acaba cok stress yaptımHerşey istediğim gibi olur inşallah bebek isteyen herkese Allah hayırlısıyla nasip etsin
Hiç stres yapma kötüsünü düşünme hiç beklemediğin bir anda rabbim nasıp etsin inşallah eğer ki aklına çok takılıyorsa doktoruna bir danış derim yinedeAminnn ama kanamam çok fazla suan olur mu bilmiyorum bugün muane oldum diye mi arttı acaba cok stress yaptım
Rahim duvarın ince yumurtan büyümüş ondan kanaman var dedi başkada birsey demedi devlete gidiyorum aşırı yoğun içeri gir cık 3 dakika sürüyordur en fazla 5 o yüzden cok danısma şanşım olmuyor maalesef yanımda olup dınlediğiniz için sağolun Allah razı olsun çöldeki bi damla su gibi geldiHiç stres yapma kötüsünü düşünme hiç beklemediğin bir anda rabbim nasıp etsin inşallah eğer ki aklına çok takılıyorsa doktoruna bir danış derim yinede
Bende 30 Eylül'de vuruldum iğneyi 17 Ekim adet günüm beklemedeyimBende de yok canım 30 Eylül'de vurulmuştum burada okuyorum bazıları çok kötü olmuş bende mi sorun var diye ama demek ki yalnız değilim
Hayırlısı inşallah güzel haberler alırsınızBende 30 Eylül'de vuruldum iğneyi 17 Ekim adet günüm beklemedeyim
Canım özele gitme şansın varsa özele git devlete de gittim ben hiç memnun kalmadım karşılarında hayvan varmış gibi davranıyorlar soru soruyoruz küfür ediyormuşuz gibi davranıyorlar eğer istanbuldaydan doktorumu önerebılırım çok iyi aramak istediğin zaman telefonunu açıyor hemen 7/24 ilgilenıyor bende arkadaşımın önerisiyle gittim geç kaldığım günler için pişmanımRahim duvarın ince yumurtan büyümüş ondan kanaman var dedi başkada birsey demedi devlete gidiyorum aşırı yoğun içeri gir cık 3 dakika sürüyordur en fazla 5 o yüzden cok danısma şanşım olmuyor maalesef yanımda olup dınlediğiniz için sağolun Allah razı olsun çöldeki bi damla su gibi geldi
Keşke olsa ilaçlara yetişemiyorum ki daha evet dediğiniz gibi ne bir açıklama ne bir cevap afedersiniz köpek gibi davranıyorlar sağolsunlar bi tane doktor var mecbur dayanıyorum özellerse fazla secenek yok diye ateş pahasıCanım özele gitme şansın varsa özele git devlete de gittim ben hiç memnun kalmadım karşılarında hayvan varmış gibi davranıyorlar soru soruyoruz küfür ediyormuşuz gibi davranıyorlar eğer istanbuldaydan doktorumu önerebılırım çok iyi aramak istediğin zaman telefonunu açıyor hemen 7/24 ilgilenıyor bende arkadaşımın önerisiyle gittim geç kaldığım günler için pişmanım
Evet pahalılığa gelince çok pahalı yazdığı vitaminler falanda çok pahalı 3 parça ilaç yazdı doktorum d vitamını balıkyağı folık asit Letu 1000 küsür tuttu hayırlısı olsun hakkımızda benimde Letu bitti bugün perşembe günü yumurtam yeteri derecede büyüdüyse çatlatma iğnesi vurucaklar inşallah herşey olumlu olur senın için benim için buradakı herkez için en önemli şey moral moralimizi bozmayalımKeşke olsa ilaçlara yetişemiyorum ki daha evet dediğiniz gibi ne bir açıklama ne bir cevap afedersiniz köpek gibi davranıyorlar sağolsunlar bi tane doktor var mecbur dayanıyorum özellerse fazla secenek yok diye ateş pahası
Ovitrelle kullanlar sizde hiçbir etki oldumu bende bir belirti yok sancı dahi yok normalmi
Bende cumartesi akşam vurulduk iğne kızlar. Bende de hiç sancı felan yapmadı şimdiye kadar.Bende de yok canım 30 Eylül'de vurulmuştum burada okuyorum bazıları çok kötü olmuş bende mi sorun var diye ama demek ki yalnız değilim
Ay canım hayırlısı olsun hakkında en zoru atlatmışsın bendede çok heyecan var inşallah pozitifleri görürsün kısa süredeBende cumartesi akşam vurulduk iğne kızlar. Bende de hiç sancı felan yapmadı şimdiye kadar.
Test yaptınız acaba ?Bekliyorum canım. Bel ağrısı mide bulantısı falan yaşıyorım ama. Salgından enfeksiyon kaptım. Bikaç gündür ateşler içinde yatıyorum evde. Hastalıktan kaynaklı düşünüyorum. Bugün 11. Günüm. 14. Gün test yaparım
Evet letuyu 5 gün kullandım 2 aydır prowomen kullanıyorum folik asit diğer doktor aldırmıştı yarıda bu doktor bıraktırdı prowomenın içeriğinde zaten var diye dediğin gibi balık yağı vs derken her ay baya bi gidiyor. İnşallah bende perşembe kontrole gidicem bugün de iğneye başladım 1 tane var dedi yumurta sağlıklı dedi e2 bakıldı mı sana ? Öyle tabi haklısın herşeyin başı stres üzüntüEvet pahalılığa gelince çok pahalı yazdığı vitaminler falanda çok pahalı 3 parça ilaç yazdı doktorum d vitamını balıkyağı folık asit Letu 1000 küsür tuttu hayırlısı olsun hakkımızda benimde Letu bitti bugün perşembe günü yumurtam yeteri derecede büyüdüyse çatlatma iğnesi vurucaklar inşallah herşey olumlu olur senın için benim için buradakı herkez için en önemli şey moral moralimizi bozmayalım
Canım bugün 14. Gündü. Yarın yapsam mu diye düşünüyorum bilemedim. Şuan da bile sağ kasığım pıt pıt atıyor. Ve sancı giriyor. Son bikaç gündürde. Çok nadir olsa bile. Adet olacakmışım gibi ağrı giriyor. Sonra geçiyor.Test yaptınız acaba ?
İğneyi 1 kere vuruluyorsun dimi ? E2 ne oluyor canımEvet letuyu 5 gün kullandım 2 aydır prowomen kullanıyorum folik asit diğer doktor aldırmıştı yarıda bu doktor bıraktırdı prowomenın içeriğinde zaten var diye dediğin gibi balık yağı vs derken her ay baya bi gidiyor. İnşallah bende perşembe kontrole gidicem bugün de iğneye başladım 1 tane var dedi yumurta sağlıklı dedi e2 bakıldı mı sana ? Öyle tabi haklısın herşeyin başı stres üzüntü
İğne günde bi defa yumurta uyarıcı yine büyütmek amaçlı yani. Adetin 2. Ve 3. Günü bakılırsa 20 altı olmaması lazımmış yumurtalama günü bakılırsa 200 ve üzeri çıkarsa yumurta kaliteli demekmişİğneyi 1 kere vuruluyorsun dimi ? E2 ne oluyor canım
Anladım canım ilk defa senden duyuyorum bunu hayırlısı olsun hakkımızda inşallahİğne günde bi defa yumurta uyarıcı yine büyütmek amaçlı yani. Adetin 2. Ve 3. Günü bakılırsa 20 altı olmaması lazımmış yumurtalama günü bakılırsa 200 ve üzeri çıkarsa yumurta kaliteli demekmiş
İsterseniz bi internetten araştırın bende doktoruma sorucam eğer yumurta çatlatma iğnesi verirse yarınAnladım canım ilk defa senden duyuyorum bunu hayırlısı olsun hakkımızda inşallah
Test yaptınız mıCanım bugün 14. Gündü. Yarın yapsam mu diye düşünüyorum bilemedim. Şuan da bile sağ kasığım pıt pıt atıyor. Ve sancı giriyor. Son bikaç gündürde. Çok nadir olsa bile. Adet olacakmışım gibi ağrı giriyor. Sonra geçiyor.