Letu kullanıp hamile kalanlar ve yeni kullanmaya başlayanlar

Evet bende hiç duymamıştım 2 tane olduğunu eczanede farkettim hatta geri gidip doktora sordum 2 tane yazmışsınız ikisini de vurduracak mıyım diye evet dedi bilmiyorum
Şaka gibi 🙄Benim 3 yumurta geliştiği aylar bile oldu.Yine tek iğne verdi bana.Yumurtanımızn çatlamama sorumu varmı peki

Şaka gibi 🙄Benim 3 yumurta geliştiği aylar bile oldu.Yine tek iğne verdi bana.Yumurtanımızn çatlamama sorumu varmı peki
Hayır öyle bi sorun söylemedi daha önce de bakmadı zaten çatlamasına falan. Letu verdi 5 gün kullandım 6. gün gittim yani bugün, yumurtalara baktı işte 21 mm dedi solda yok dedi iğneyi yazdı
IMG_20230930_155238.jpg

Hayır öyle bi sorun söylemedi daha önce de bakmadı zaten çatlamasına falan. Letu verdi 5 gün kullandım 6. gün gittim yani bugün, yumurtalara baktı işte 21 mm dedi solda yok dedi iğneyi yazdıEki Görüntüle 3309782
Adetin kaçıncı günü letu kullandınız.ben mesela adetin 3.günü letu ya başladım ve adetin 14.günü 20 m. Oldu ve o gün iğnemi yaptım

Adetin kaçıncı günü letu kullandınız.ben mesela adetin 3.günü letu ya başladım ve adetin 14.günü 20 m. Oldu ve o gün iğnemi yaptım
3. günü gittim doktora 5. günü için başla dedi 5 gün boyunca kullandım. Bugün 11. gün oluyor işte pazartesi sabahına ilişki önerdi salı günü kontrole gel dedi

3. günü gittim doktora 5. günü için başla dedi 5 gün boyunca kullandım. Bugün 11. gün oluyor işte pazartesi sabahına ilişki önerdi salı günü kontrole gel dedi
Anladım 11.günse normal canım.Ben iğne öncesi iğne günü ve sonraki günü değerlendirdim şuan beklemedeyim artık.bebimde 2 yumurta vardı bu ay ikiside solda.İnşallah güzel haberler alırız

Ben kendim yapıyorum canım çok minik uçlu iğne asla acıtmaz alıştım 5 aydır😁
Ay benim ilk olacak daha önce de hiç iğne deneyimim olmadı galiba yapamam😁 hem bide sorarim hemşireye 2 tane yapılması normal mi diye aklıma çok takıldı birkaç konuya daha yazdım kimse 2 tane vurulmamis

Ay benim ilk olacak daha önce de hiç iğne deneyimim olmadı galiba yapamam😁 hem bide sorarim hemşireye 2 tane yapılması normal mi diye aklıma çok takıldı birkaç konuya daha yazdım kimse 2 tane vurulmamis
Canım ben 1.5 yıldır bu platformdayım.bu hesabım yeni olabilir.ama burda neler neler öğremdik neler araştırdık 2 yalan hiç görmedim

İlk iğne bende çok yan etki yapmıştı aşııe uyku ve halsizlik anlatamam canım.Ama diğerlerinde bünye alıştı.ve iğneden dolayı 13 gün boyunca gebelik testi pozitif çıkar bilgin olsun

Canım ben 1.5 yıldır bu platformdayım.bu hesabım yeni olabilir.ama burda neler neler öğremdik neler araştırdık 2 yalan hiç görmedim
İnternetten araştırdım böyle yazıyor bende de tek yumurta göründü ya o yüzden 2 tane yazdı diye düşünüyorum

Eklentiler

• Screenshot_2023-09-30-18-19-39-137_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2023-09-30-18-19-39-137_com.android.chrome.jpg
    90,6 KB · Görüntüleme: 112
Merhaba bende bu akşam çatlatma iğnesi yaptırıcam. Doktor vurulduktan 36 saat sonra ilişki önerdi ama öncesini sormadım, saat dolana kadar hiç ilişki olmaması mı gerekiyor acaba bilginiz var mı? Bir de bazılarına 3 gün üst üste önermiş doktorları nasıl olması gerekiyor acaba sperm kalitesi düşmez mi
Merhaba bende bugün vuruldum tam tersi doktorum bugün hariç yarından itibaren üç gün ilişki dedi

X