Letu kullanıp hamile kalanlar ve yeni kullanmaya başlayanlar

Merhaba kızlar benimde bugün adetimin 3. günü doktora gittim muayene etti bi sıkıntı yok dedi ama letu yazdı. Günde 2 kez 5 gün kullanıp 6. günde kontrole gel dedi. Sıkıntı yoksa neden yazdi acaba bilgisi olan yardımcı olabilir mi

Merhaba kızlar benimde bugün adetimin 3. günü doktora gittim muayene etti bi sıkıntı yok dedi ama letu yazdı. Günde 2 kez 5 gün kullanıp 6. günde kontrole gel dedi. Sıkıntı yoksa neden yazdi acaba bilgisi olan yardımcı olabilir mi
Letu bi hormon ilacı. Yumurtalırların büyümesini sağlıyor. Bende pcos var. 12 gün kullandım yumurtam 18 mm olunca çatlama iğnesi verdi. Bebek mi istiyorsun sende.

Rabbim nasip etsin inşallah. İlacı kullandıktan sonra yumurtam büyümüşse çatlama iğnesi verecek doktor. 3 gün üstüste ilişki. Sonra bi gün boş bi gün dolu. Doktor zaten sana gerekeni söyleyecektir.
Teşekkür ederim bilgileriniz için. Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin

Bende de pcos var letu verdi doktor sabah 1 aksam 1 olarak başladı yumurtaların büyürse iğneyle devam edicez dedi anlayamadım ondan öncede klomen kullandım kist oluştu bı ay doğum kontrol hapı kullandım

Yaa. Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına al inşallah canım. Bende aynen öyle yaptım. İğne önce iğne günü ve sonra yaptık. Bundan sonra bi dolı bi boş devam edecez inşallah. 1 senedir istiyoruz. Pcos var bende. Bi türlü nasip olmadı🥺
Canım durumun nedir

Canım durumun nedir
Merhaba kızlar bende yaklaşık 1 yık önce letu kullandım 5 gün yumurtam 18 m büyümüştü çatlatma iğnesi vuruldum 15 gün sonra hamıle olduğumu öğrendim daha sonra 2 aylıkken maalesef düşük yaptım ameliyat oldum sezeryan 1 yıl oldu dün tekrar gittim doktorum letu verdi 5 gün kullanıcam tekrar gidicem yumurtam yeterince büyümüşse iğne vurulucam bebek isteyen herkese rabbim tez zamanda versin inşallah 🙏

Bekliyorum canım. Bel ağrısı mide bulantısı falan yaşıyorım ama. Salgından enfeksiyon kaptım. Bikaç gündür ateşler içinde yatıyorum evde. Hastalıktan kaynaklı düşünüyorum. Bugün 11. Günüm. 14. Gün test yaparım
Ayy bend3 salgından kaptım halsizlik baş boğaz ağrısı feci canım

Merhaba kızlar bende yaklaşık 1 yık önce letu kullandım 5 gün yumurtam 18 m büyümüştü çatlatma iğnesi vuruldum 15 gün sonra hamıle olduğumu öğrendim daha sonra 2 aylıkken maalesef düşük yaptım ameliyat oldum sezeryan 1 yıl oldu dün tekrar gittim doktorum letu verdi 5 gün kullanıcam tekrar gidicem yumurtam yeterince büyümüşse iğne vurulucam bebek isteyen herkese rabbim tez zamanda versin inşallah 🙏
Amin inşallah canım bende 6 haftalık düşük yaptım Demek ki gebe kalıyoruz çok şükür.letu çok iyi bi ilaç femara ile aynı. klomen olmasın yeter.Allahın izniyle bizde anne olacaz ❤️Bende çarşamba çatlatma iğnemi yaptım Adet gününü bekliyorum

Amin inşallah canım bende 6 haftalık düşük yaptım Demek ki gebe kalıyoruz çok şükür.letu çok iyi bi ilaç femara ile aynı. klomen olmasın yeter.Allahın izniyle bizde anne olacaz ❤️Bende çarşamba çatlatma iğnemi yaptım Adet gününü bekliyorum
Merhaba bende bu akşam çatlatma iğnesi yaptırıcam. Doktor vurulduktan 36 saat sonra ilişki önerdi ama öncesini sormadım, saat dolana kadar hiç ilişki olmaması mı gerekiyor acaba bilginiz var mı? Bir de bazılarına 3 gün üst üste önermiş doktorları nasıl olması gerekiyor acaba sperm kalitesi düşmez mi

Merhaba bende bu akşam çatlatma iğnesi yaptırıcam. Doktor vurulduktan 36 saat sonra ilişki önerdi ama öncesini sormadım, saat dolana kadar hiç ilişki olmaması mı gerekiyor acaba bilginiz var mı? Bir de bazılarına 3 gün üst üste önermiş doktorları nasıl olması gerekiyor acaba sperm kalitesi düşmez mi
Eşinizin sperm değerleri normal ise iğne gününden önceki günde ilişki olsa iyi oluyor.Aska kalitesi düşmez ben iğne öncesi,iğne günü ve sonraki günleri de mecbur değerndşriyrum ve o şekilde gebelik de elde ettim

X