Benim yumurtalıklarimin sağlikli olup olmadigina bakmak icin vermiş 5 gun sabah akşam kullandim bu cumarteside çatlama olup olmadığına bakacakmış. Kötü bir şey değilmiş yani. Biraz sancılı süreç oluyor ama dayan çok güzel buyutuyor yumurtaliklari klomenden daha etkiliben ilk kez kullanıcam sadece 5 gün kullan dedi siz kaç gün kullanmıştınız acaba. bende pcostum ama hiç adet gecikmesi yaşamıyorum neye göre veriyo acaba ilaçtan sonra ikinci aşılamamı yaptırcam
Bende 5 gün kullandm . Pcos olanlaeın yumurta tembelliği oluyoben ilk kez kullanıcam sadece 5 gün kullan dedi siz kaç gün kullanmıştınız acaba. bende pcostum ama hiç adet gecikmesi yaşamıyorum neye göre veriyo acaba ilaçtan sonra ikinci aşılamamı yaptırcam
inşallah işe yarar evt baya tutnma sorunu yaşıyorumBende 5 gün kullandm . Pcos olanlaeın yumurta tembelliği oluyo
Yumurtaları aktif calıstırsın tutunmayı sağlasın diye veriliyor
bende perşembe kontrole gidicem sonrasındada aşılama tarihi vericek inşalah olurBenim yumurtalıklarimin sağlikli olup olmadigina bakmak icin vermiş 5 gun sabah akşam kullandim bu cumarteside çatlama olup olmadığına bakacakmış. Kötü bir şey değilmiş yani. Biraz sancılı süreç oluyor ama dayan çok güzel buyutuyor yumurtaliklari klomenden daha etkili
Kasımda kullandınız adet olmadı yazmışsınız adet olmadan aralıkta nasıl tekrar kullanıyorsunuz anlayamadımmerhaba kızlar bende kasımda 5 gün kullandım 2 yumurtam gelişti ama adet olmadı aralıkda tekrar başladım 5 gün kullancam yine buna ek olarak myo fol diye takvşye edici vitaminde kullanıyorum geçen ayda kullanmıstım. Bende pcos var eşimde sorun yok baska ne kullanabilirim.
Ay silmişim adet oldum gebelik olmadıKasımda kullandınız adet olmadı yazmışsınız adet olmadan aralıkta nasıl tekrar kullanıyorsunuz anlayamadım
Catlatamadan kac gun sonra adet oldunuz bende geçen ay 27 aralıkta catlatma ignesi oldum letu kullandım öncesindeAy silmişim adet oldum gebelik olmadı
Letunun herhangi bir yan etkisi var mı acabaMerhaba hanımlar bugün hamile olduğumu öğrendim çok şükür
Letuyu 5. Kullanışımdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?