İnşallah güzel sonuçlar alırsın. Letuyu çok öneriyorlar. KlomendenseMerhaba kizlar bende 3 defa klomen 2 defa,catlatma ignesi kullandım yumurtam büyüdü ama hamile kalamadım
Bu ay yeni bir doktor gittim adet ucuncu gunu letu o bittikten sonra klomen kullandım ve bu ay sonuc negatif bakalim bir daha ki aya
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Letu ile hamile kalanlar
- Konu Sahibi mellovin
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Insh bu ay guzel haberler alırsın canim mutlu haberler bekliyoruz sendenBen bu ay letu kullandım üstüne çatlatma iğnesi oldum 7. Günüm şuan ağrılarım dindi sadece nefes darlığım var. Sonuçları paylaşalım
İnşallah canım beklemedeyim. Ne çok umutluyum ne çok umutsuz. BakalımInsh bu ay guzel haberler alırsın canim mutlu haberler bekliyoruz senden
İnşallah canım letu kist olmasını önlüyor bence. Klomen kullanmıştım kist yapmıştı ama letuda böyle bişey olmadı.Ben dun en son letuyu kullandim perşembe günü kontrole gideceğim insb bu ay tutar
Bende bgun çatlama iğnesini oldum hayırlısı olsun canm hakkında senin kaçıncı günün bgunİnşallah canım beklemedeyim. Ne çok umutluyum ne çok umutsuz. Bakalım
Bencede kist olmadi sukur 19 mm olmustu dunİnşallah canım letu kist olmasını önlüyor bence. Klomen kullanmıştım kist yapmıştı ama letuda böyle bişey olmadı.
- 10 Temmuz 2013
- 1.331
- 1
- 1.819
- 333
Allah hayırlısını versin canım inşallah tutar. Benim 12. Günüm bugün ama belli değil hiçbişey yarın sabah test yapacağım.Bende bgun çatlama iğnesini oldum hayırlısı olsun canm hakkında senin kaçıncı günün bgun
Insh guzel sonuclar alırsın canim hber ver merak ederim :)Allah hayırlısını versin canım inşallah tutar. Benim 12. Günüm bugün ama belli değil hiçbişey yarın sabah test yapacağım.
Polikistik mi var sendede cnmBen 2 kez kullandım maalesef gebelik oluşmadı
Baktım ssbahtan yok olduu 13. Günde nasip değilmişşInsh guzel sonuclar alırsın canim hber ver merak ederim :)
- 10 Temmuz 2013
- 1.331
- 1
- 1.819
- 333
Yo bende sıkıntı yok eşimin değerleri düşüktü varikosel ameliyatı oldu. Şu an sadece hız sınırdaPolikistik mi var sendede cnm
Caksir suyu ve havuç suyu cok iyi geliyor canm denediniz hic bunlarıYo bende sıkıntı yok eşimin değerleri düşüktü varikosel ameliyatı oldu. Şu an sadece hız sınırda
Regl olasıca kadar umut var canm oldu mu reglBaktım ssbahtan yok olduu 13. Günde nasip değilmişş
Yok canım yarın iğnenin 14.gunu ama bat salı bakalım hiç ümidim yokRegl olasıca kadar umut var canm oldu mu regl
- 10 Temmuz 2013
- 1.331
- 1
- 1.819
- 333
Caksir suyu ve havuç suyu cok iyi geliyor canm denediniz hic bunları
Evet denedik ama sürekli değil. Dr ameliyat sonrası 6 ay verdi değerlerin düzelmesi için. 2 ayımız daha var bakalım inşallah düzelir
Insh bu ay guzel haberler alırsın canm ümidini kaybetme 15. Gun regl olunuyor genelde insh hayrlisi olsunYok canım yarın iğnenin 14.gunu ama bat salı bakalım hiç ümidim yok
Insh canmEvet denedik ama sürekli değil. Dr ameliyat sonrası 6 ay verdi değerlerin düzelmesi için. 2 ayımız daha var bakalım inşallah düzelir